Arkadaşlar merhaba tekrardan uzun zamandır gelemedim. Ameliyatta 6 ayı geride bıraktım baya da soru gelmiş. İlk sorudan başlayayım bağ dokusu derinizin esnekliği sıkılığı manasına gelir. Mesela sarkmaya meyilli mi öyle düşünün. Mesela benim derim aşırı sıkı sertti ve ameliyatım çok ağrılı geçti. 6 buçuk ayı geride bıraktım her gün ama her gün Volkan Tayfur hocama o kadar minnettarım ki iyi ki 1 Şubat 2022 de kalkıp İstanbul’dan Ankara’ya onun gibi mükemmel bir doktorun yanında ameliyat oldum. Lösante hastanesinde yapıyor ameliyatı ameliyatın parasının bir kısmı da Löseve bağış oluyor aslında. Gerçekten bu ameliyatı olmak isteyenler koltuk altından bu ameliyatı olmanızı ve Volkan hocamı ısrarla öneririm. Cc boyutu ile ilgili bir soru gelmişti onu da diyeyim ben geniş omuzlu fizikli ve 1.73 boyundayım bana 445 cc takıldı. Boy fizik göğüs kafesi bu boyutu belirliyor. Şubat 2022 fiyatları enflasyon bu kadar şiddetli değildi şuan ekonomik krizden dolayı protezler yurt dışından geliyor tabi o yüzden fiyatlar artmış. Protezimin markasını soranlar var Polytech Alman markası olduğu için benim doktorum bu protezi kullanıyor.