İnşallah pozitif çıkacak hiç merak etmeyinAhhhhh beklemedeyim şuannnnnn. Negatif çıkarsada pes etmeyeceğim kesinlikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif çıkacak hiç merak etmeyinAhhhhh beklemedeyim şuannnnnn. Negatif çıkarsada pes etmeyeceğim kesinlikle
Meraktan uyumadım valla sonucu bekliyorumAhhhhh beklemedeyim şuannnnnn. Negatif çıkarsada pes etmeyeceğim kesinlikle
Öyle hissediyorum ki pozitif çıktı ve kocana sarılıyosun sanırım ondan yazmıyosun inşallah oyledirrrrAmin inşallah![]()
Ben testlere verdiğim parayla bi motorsiklet alırdım herhaldeSen beni dinle ya sabah tekrarla yada bi kaç gün bekle test fazla var sanırım sende yap anasını satıyım boşver yarında bi test yap kız![]()
Bende öyle tahmin ediyorum negatif olsaydı banyodan çıkmadan yazardı bence kutlamasını yapıyorlar şuanÖyle hissediyorum ki pozitif çıktı ve kocana sarılıyosun sanırım ondan yazmıyosun inşallah oyledirrrr![]()
Amin allahım inşallah amin amin amin.Bende öyle tahmin ediyorum negatif olsaydı banyodan çıkmadan yazardı bence kutlamasını yapıyorlar şuan![]()
Tam bu toppiğe geldim sen test yapmışsın hadi ayağım uğurlu gelsin güzel haberinle gel inşallahAynen böyle canım benim rabbim herşeyin hayırlısını versin
Kızlar elim ayağım titriyor
YaaaaaaKızlar elim ayağım titriyor
Gözünüz aydın canımmmmm çok mutlu oldumKızlar elim ayağım titriyor
MaşallahKızlar elim ayağım titriyor
Şimdi rahatca uyuyabilirimKızlar elim ayağım titriyor
Çok şükür rabbime binlerce şükür yaaa çok sevindim cooookkkk bi çığlık attım eşim uykudan sıçradıKızlar elim ayağım titriyor
Ağla kız aglaaaaaaaaaKızlar elim ayağım titriyor
Ayyyyy gözün aydın Sen miydin test yapan karıştırmışım gelip böyle güzel bi haberle karşılaşmak moral oldu bana da rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar elim ayağım titriyor
Şimdi rahatca uyuyabilirimhayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler gayet belirgin çizgi hemen kan ver
![]()