- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
E B R U canım sen ne zaman yapacaksın testKızlar dün akşam pazar sabahı için test yapıcaz diye konuşmuştuk. Yapıyor muyuz yarın yoksa 1 gün daha bekliyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E B R U canım sen ne zaman yapacaksın testKızlar dün akşam pazar sabahı için test yapıcaz diye konuşmuştuk. Yapıyor muyuz yarın yoksa 1 gün daha bekliyor muyuz
Ben de salı gününe kadar bekliyim madem. Geçen sefer de emin olamadım diye 7 veya 8.gün test yapmıştım.. yine bu kadar bekleyebilirim galibaAynen canım hayırlısı diyelim rabbimden umut kesilmez. Regl ağrılarım girip çıkıyor ya da belirti arıyorum kendimde bilemiyorum. Evet belkide normal bi gecikme sanırım bende pazartesi ya da salı olmazsa sağlık ocağına gideyim diyorum
Canım benim canını sıkma sakın Allah hayırlısını versin. İşallah mart ayında hayırlı, güzel haberler alırsın.O yazmıyo 0-12 referans aralığı <1.2 negatif yazıyo
Bu ay üroloji yolu göründü artık tedavi mi olucak ne yapıcaksa bilmiyorumCanım benim canını sıkma sakın Allah hayırlısını versin. İşallah mart ayında hayırlı, güzel haberler alırsın.
Kürtajdan sonda adet düzenin nasıldı peki döngü günün ne kadar normalde ben geçen ay 21 ocakta regl oldum ama benim son 2 aydır 27-28 günde oldu o yüzden 17 si diye hesapladım kürtajdan sonra benim 30-32 oldu döngüm ama son 2 ay bu durumdaydıBen de salı gününe kadar bekliyim madem. Geçen sefer de emin olamadım diye 7 veya 8.gün test yapmıştım.. yine bu kadar bekleyebilirim galiba
Benim genelde 32 gün.. kürtajdan sonra da yine 31 32 gün oldu. Geçen ay 31 gün oldu.. bu işte 34.gündeyim..Kürtajdan sonda adet düzenin nasıldı peki döngü günün ne kadar normalde ben geçen ay 21 ocakta regl oldum ama benim son 2 aydır 27-28 günde oldu o yüzden 17 si diye hesapladım kürtajdan sonra benim 30-32 oldu döngüm ama son 2 ay bu durumdayım
Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim tüm isteyenlerin içindede bizim en yakın zmaanda kucağımızı doldursunBenim genelde 32 gün.. kürtajdan sonra da yine 31 32 gün oldu. Geçen ay 31 gün oldu.. bu işte 34.gündeyim..
Olur olur ben halledeceğim ne öyle ya uğraşamam kimseyleAman aman canim sen esinle iyi olda gerisine gül gec. Zengin yermis komik cidden ya insan utanir. Insallah kolaylikla hallolur isleriniz, oylesinden yardim bile istenmez
İnşallah, olumlu veya olumsuz yazarsın, inşallah ikimizin de pozitif olur sonuçlarŞ
Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim tüm isteyenlerin içindede bizim en yakın zmaanda kucağımızı doldursun
Sende pedi bulaştıracak kadar olmuş muydu leke?Bekle bakalım bir kaç gün devamı gelmezse test yaptir
Geçmiş olsun canım, kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınıyor.Kimyasal geçirdim ben, pedi doldurcak kadar değildi üç gün falan sürdü kahve pembe arasıydı sonra söküldü zaten
Yok canım kimyasal geçirdim
Canım lekelenmede 1 ped dolacak kadar geleni duydun mu? Bugün öyle oldu.Evet canım daha erken bence
Yazarım canıım, sende yaz amiin inşallahİnşallah, olumlu veya olumsuz yazarsın, inşallah ikimizin de pozitif olur sonuçlar
Bende ovulasyon testi var ama prosedür nedir bilmiyorum bana yardımcı olur musun,42 yaşındayım ve ilkdefa bebek için uğraşıyorum,bende de batma var göğüslerim şişti aşırı duygusal bağladımYa yakında şimdi yapsam çıkar mı doğru sonuç yoksa gidip alcam
Belli olmuyor ama sonradan yükselebiliyo sana umut vermek için söylemiyorum.hepimizin umudu hep bu yönde değil mi zaten canım kendi Umudum böyle senin için dua edeceğimO yazmıyo 0-12 referans aralığı <1.2 negatif yaz
Siz 2 gün sonra yeniden yaptırmadınız mı şimdi sizin 2 güne 1 kan verip artış düzenli mi değil mi diye baktırmanız gerekli bence hemen kan verin kolay gelsin diyelimKızlar testimi gördünüz bundan 1 hafta önce anı kaşık ağrısı ile acile gittim bildiğiniz sedyelerde. Enfeksiyon dedi doktor ama kan almisti eve gelince baktim 5.79 çıkmıştı. Şimdide bu hayalet çizgi 5.79 yüksek mi ki acaba hiç dikkat etmemistim ozaman