- 2 Eylül 2021
- 161
- 93
- 48
- 30
Canım aşılama mı tüp mü başladınİnşallah başladık tekrar bakalım bu sefer Kaç yumurta olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aşılama mı tüp mü başladınİnşallah başladık tekrar bakalım bu sefer Kaç yumurta olucak
İnsAllah çok teşekkür ederim elimde testim yok esimide söylemek istemedim al diye çıkmazsa diye korktum o yüzden direk kan vercemBenim 12. Günü lekenmem başladı 14.gün adetim başladı sabah test yap inşallah vardır sende henüz adet olmadı isen
İnsAllah çok teşekkür ederim elimde testim yok esimide söylemek istemedim al diye çıkmazsa diye korktum o yüzden direk kan vercemBenim 12. Günü lekenmem başladı 14.gün adetim başladı sabah test yap inşallah vardır sende henüz adet olmadı isen
10 Mart benim doğum günüm hadi inşallah güzel sonuçlar olsunTotem yaptım 10 Mart da kan vericem
İnşallah canım10 Mart benim doğum günüm hadi inşallah güzel sonuçlar olsun
Tüp başladık biz aşılama evrelerini geçtik geçen ayda tüp Bebek olarak başladık da iptal olunca aşılama yaptıkCanım aşılama mı tüp mü başladın
Hadi bakalım inşallah pozitif olur ama lekenme yada henüz âdet başlamadı ise pozitif inşallahİnsAllah çok teşekkür ederim elimde testim yok esimide söylemek istemedim al diye çıkmazsa diye korktum o yüzden direk kan vercem
Yaaa İnşAllah o kadar çok istiyorum 1 düşükten sonra bir daha toparlanamam sanmıştım ama Rabbim bana öyle güzel bir eş vermişki onun sayesinde İnsAllah herşey gönlümüzce olur Rabbim sana bian önce en kolay şekilde nasip etsin İnşallahHadi bakalım inşallah pozitif olur ama lekenme yada henüz âdet başlamadı ise pozitif inşallah
Merhaba.sonucunuzu aldinizmi acaba?birde bu süreçte aşılama yaptıktan sonra doktorunuz size de progestan ve esteofem verdimi sonuca kadar?Yaaa İnşAllah o kadar çok istiyorum 1 düşükten sonra bir daha toparlanamam sanmıştım ama Rabbim bana öyle güzel bir eş vermişki onun sayesinde İnsAllah herşey gönlümüzce olur Rabbim sana bian önce en kolay şekilde nasip etsin İnşallah
Merhaba malasef 19. Gün adet oldum bana progestan verdi sadece 15 günlük 200mg fitil olarak kullandım ama tutmadi hayırlısı böyleymiş sizde mi aşılama yaptırdınızMerhaba.sonucunuzu aldinizmi acaba?birde bu süreçte aşılama yaptıktan sonra doktorunuz size de progestan ve esteofem verdimi sonuca kadar?
Evet bende aşılama yaptırdım dün test günüydü ama negatif çıkmış.zsten umutsuzdum artık.2 gündür lekelenme oluyor bende.ama adet yok sizin adetinizde öyle mi başlamıştı?progestani kestikten ne kdr süre sonra adet oldunuz?Merhaba malasef 19. Gün adet oldum bana progestan verdi sadece 15 günlük 200mg fitil olarak kullandım ama tutmadi hayırlısı böyleymiş sizde mi aşılama yaptırdınız
Evet malesef öyle oldu yanlış hatırlamıyosam 4 gün sonra falan adet oldum progestan bittikten sonra aşılamanın da 17. Günü kan verdim pembe lekelenme oldu başka gelmedi o gün 18. Gün k.rwngi sonra adet oldumEvet bende aşılama yaptırdım dün test günüydü ama negatif çıkmış.zsten umutsuzdum artık.2 gündür lekelenme oluyor bende.ama adet yok sizin adetinizde öyle mi başlamıştı?progestani kestikten ne kdr süre sonra adet oldunuz?
Bana aşılamanın 14.gunu kan ver dedi.bende dün verdim.negatif olduğunu görmesem kanda yerleşme kanaması gibi gorcem lekelenmeyi.iki gündür gelemedi yani adet.binturlu kanama başlamadı.Evet malesef öyle oldu yanlış hatırlamıyosam 4 gün sonra falan adet oldum progestan bittikten sonra aşılamanın da 17. Günü kan verdim pembe lekelenme oldu başka gelmedi o gün 18. Gün k.rwngi sonra adet oldum
Umarım herşey gönlümüzce olur dün bende hastaneye gittim 3 kere ulatrasonla baktılar kist oluşmuş bu ay tedavi yok dedi doktorum bide ilaç kullanırsan bedenin çok yorulur dedi o yüzden bu ay tedavi yok bir daha ki adet olduğumda gidicem çok şükür ki bir daha ki adetde atilirmis o kist çok korkmuştumBana aşılamanın 14.gunu kan ver dedi.bende dün verdim.negatif olduğunu görmesem kanda yerleşme kanaması gibi gorcem lekelenmeyi.iki gündür gelemedi yani adet.binturlu kanama başlamadı.