- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
28 Şubat'ta test yapcam inşallah pozitif sonuçlar yazmak olurBurayada yazarmisin sonucunu bende merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 Şubat'ta test yapcam inşallah pozitif sonuçlar yazmak olurBurayada yazarmisin sonucunu bende merak ediyorum
Siz olmuş muydunuz aşılama?ay hadi inşallah diyelim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın ya.
hayır olmadım ilk defaolacağım. gonal f 450 kullaniyorum dün başladim. Ama ben ileri derece pcosum ve sağ tüpüm kapalı. Az önce bi yorumda okudum pcos olanlara aşılama önerilmiyor diye. çok kafam karıştı.Siz olmuş muydunuz aşılama?
Her doktorun tedavi şekli farklı canım işte ama negatif alırsan farklı bir doktor dan da görüş al istersen bide tüpün kapalı ise senin için tüp bebek denemek daha sağlıklı olur aslındahayır olmadım ilk defaolacağım. gonal f 450 kullaniyorum dün başladim. Ama ben ileri derece pcosum ve sağ tüpüm kapalı. Az önce bi yorumda okudum pcos olanlara aşılama önerilmiyor diye. çok kafam karıştı.
sanırım tüp bebek raporu çıkarabilmek için aşılamaya başladı doktorum. 2 kez aşılama olmazsa tüp bebek dedi çünkü canımHer doktorun tedavi şekli farklı canım işte ama negatif alırsan farklı bir doktor dan da görüş al istersen bide tüpün kapalı ise senin için tüp bebek denemek daha sağlıklı olur aslında
Ondan olabilir çünkü tüp için 2 kez aşılama oluyor dediğin gibi 28 inde test yapıxam çok heyecanlıyım yasanırım tüp bebek raporu çıkarabilmek için aşılamaya başladı doktorum. 2 kez aşılama olmazsa tüp bebek dedi çünkü canım
İnşallah pozitif görürsün canım yaOndan olabilir çünkü tüp için 2 kez aşılama oluyor dediğin gibi 28 inde test yapıxam çok heyecanlıyım ya
İsteyen dileyen herkes görür inşallahİnşallah pozitif görürsün canım ya
ay inşallah canım ya inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınİsteyen dileyen herkes görür inşallah
İnsallah canim.insallah hepimizin kucaklari hayirli saglikli evlatla dolsunay hadi inşallah diyelim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın ya.
Bende kabızlık yok ama kasık ağrılarım çok göğüslerim de şiş ve hassas akıntım da var birazmerhaba, bende cuma günü aşılama yaptırdım. 4 tane yumurta gelişti. aşılamanın ertesi günü ilişki önerdi ama ağrıdan değerlendiremedik. İki gün ağrılı geçti. karnım şiş ve kasıklar çekiliyormuş gibi ama bugün daha iyiyim. yine batma oluyor ve göğüs ucu hassasiyeti hafiften olmaya başladı. tabiiki kabızlık oldu
İnternette hep asilama sonrasi 2-3 gun iliskiye girmeyin yaziyor.neden önerdi ki hangisi dogru simdi insan arada kaliyor.birlesme sans artar yumurtalar catladigi icin ama asilamaya olumsuz etkisi olurmu?merhaba, bende cuma günü aşılama yaptırdım. 4 tane yumurta gelişti. aşılamanın ertesi günü ilişki önerdi ama ağrıdan değerlendiremedik. İki gün ağrılı geçti. karnım şiş ve kasıklar çekiliyormuş gibi ama bugün daha iyiyim. yine batma oluyor ve göğüs ucu hassasiyeti hafiften olmaya başladı. tabiiki kabızlık oldu
4 yumurtanın 3ü çatlamıştı ve 1 tanesi akşama çatlamış olur dedi. Bir çok doktor aşılamadan sonrada ilişki öneriyormuş forumda bayağı denk geldim. İnternette bir çok kadın iğne oluyor yada progesteron kullanıyor ama bana vermedi öyle birşeyİnternette hep asilama sonrasi 2-3 gun iliskiye girmeyin yaziyor.neden önerdi ki hangisi dogru simdi insan arada kaliyor.birlesme sans artar yumurtalar catladigi icin ama asilamaya olumsuz etkisi olurmu?
ne renk akıntı? bende ilk gün rahim ağzı zorlandığı için kan gelebilir korkma dedi. 3 gün antibiyotik kullandırdı. daha sonra kan gelmedi tabi ama irin renginde geldi. sanırım iltihapı döktü :/ onun dışında hiç akıntım yok anormal bir durumu acabaBende kabızlık yok ama kasık ağrılarım çok göğüslerim de şiş ve hassas akıntım da var biraz
Kremsi bi akıntı şeklinde, benimde hafif akıntım da kan gibi geldi ilk gün ama geçti sonra antibiyotik vermedi bana estrofem le dupaston verdine renk akıntı? bende ilk gün rahim ağzı zorlandığı için kan gelebilir korkma dedi. 3 gün antibiyotik kullandırdı. daha sonra kan gelmedi tabi ama irin renginde geldi. sanırım iltihapı döktü :/ onun dışında hiç akıntım yok anormal bir durumu acaba
benimde kremsiye dönüştü. zaman hiç geçmiyor. sanki bu 4 gün 4 sene gibi geçti birde ayakta durunca aşırı kramp gibi birşey giriyor oturunca biraz rahatlıyor.Kremsi bi akıntı şeklinde, benimde hafif akıntım da kan gibi geldi ilk gün ama geçti sonra antibiyotik vermedi bana estrofem le dupaston verdi
1 hafta sonraya belli olcak bakalım çok belirti de kovalamak istemiyorum psikolojik olmasın diyebenimde kremsiye dönüştü. zaman hiç geçmiyor. sanki bu 4 gün 4 sene gibi geçti birde ayakta durunca aşırı kramp gibi birşey giriyor oturunca biraz rahatlıyor.
bende acaba psikolojimi ona emin olmaya çalışıyorum.1 hafta sonraya belli olcak bakalım çok belirti de kovalamak istemiyorum psikolojik olmasın diye