• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat 2022 aşılama yapanlar 🤰👈

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhabalar bende bişey sormak istiyorum sizlere bende ayın 13. Ünde aşılama oldum şuan aşılama gününü saymazsak 8. Günüm bugün ve yarın adet olmam gerek anladığım kadarıyla adet döngünün pek önemi yok gibi sizlerde nasıl oldu adet olmazsam sevinmelimiyim bilemedim

Kızlar merhaba 15 inde aşılama oldum aşılama gününü saymazsak 6. Günüm bugün turuncu leke geldi iki defa yaşayan var mı yada neden olduğunu bilen
Bende ilk günü hafif lekelenme oldu ama sonra olmadı hiç belki içinde kurudu ise aşılamadan sonra şimdi gelmiştir

Kızlar merhabalar bende bişey sormak istiyorum sizlere bende ayın 13. Ünde aşılama oldum şuan aşılama gününü saymazsak 8. Günüm bugün ve yarın adet olmam gerek anladığım kadarıyla adet döngünün pek önemi yok gibi sizlerde nasıl oldu adet olmazsam sevinmelimiyim bilemedim
Aynen canım adet döngünün önemi yok şuan 14. Günü test yapman gerekir , ben aşılama gününü de sayıyorum ya saymamak mı gerekir acaba 🤔

Aynen canım adet döngünün önemi yok şuan 14. Günü test yapman gerekir , ben aşılama gününü de sayıyorum ya saymamak mı gerekir acaba 🤔
İnsanın sayasi geliyor ama :D genelde 12. Gün yapılan kan doğru sonuç veriyor diyorlar

İnsanın sayasi geliyor ama :KK70: genelde 12. Gün yapılan kan doğru sonuç veriyor diyorlar
Ben aşılama gününü Sayarak 8. Gün diyorum kendime 28 ide bana Göre 14. Gün ve o gün test yapcam o zaman 13. Gün oluyor çıkar mı acaba ya 🙈 günler ilerledikçe içime korku çökmeye başladı vallahi

Ben aşılama gününü Sayarak 8. Gün diyorum kendime 28 ide bana Göre 14. Gün ve o gün test yapcam o zaman 13. Gün oluyor çıkar mı acaba ya 🙈 günler ilerledikçe içime korku çökmeye başladı vallahi
Benimde sayarsak 8 şuan bende aynı gün akşamı kanda baktırırim diye düşünüyorum valla ilk defa görüşüm açıyor ilaçtan diyorum ama bi Yandan yine umut veriyor inşallah güzel sonuçlar aliriz

Kızlar 9 şubatta aşılama oldum. 2 yumurtam oluştu ve aşılama yapılacağı gün ikisi de çatladı. Aşılama yapıldı Bu süreçte ilk günden beri kasıklarımda ara ara batmalar oldu. Göğüslerim şişti ve ağrıdı. son 2 gündür çok baş dönmesi ara ara mide bulantısı yaşadım (normalde hiç yaşamam) sabah az miktarda kahverengi akıntı gelince korktum erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif :KK43:... Sizce erken yaptığım için olabilir mi :KK43: Çökmüş durumdayım resmen :KK43: Aşılama sonrası 9. gündeyim, normal döngüme göre de cumartesi adet olmam gerekiyor.. :KK43:
Merhaba benim asilamamin 8. Günü baş dönmesi başladı tekrar test yaptınız mu acaba

Bende sayıyorum ama çoğu kişi o günü saymıyorlarmış . çok sabırsızım kan tahlili için bekleyemem o yüzden garanti olsun diye aşılama gününü saymayacağım büyük ihtimalle 😊

Bende sayıyorum ama çoğu kişi o günü saymıyorlarmış . çok sabırsızım kan tahlili için bekleyemem o yüzden garanti olsun diye aşılama gününü saymayacağım büyük ihtimalle 😊
Hangi gün test yapıcaksınız siz 🤭 test yapacağım gün ovitrella nin 16. Günü o yüzden varsa çıkar yoksa da yoktur demekki 🤭

Merhaba benim asilamamin 8. Günü baş dönmesi başladı tekrar test yaptınız mu acaba
Canım ben regl oldum mağlesef, erken test yaptırmayın 12 günden sonrayı beklemenizi tavsiye ederim..

Hangi gün test yapıcaksınız siz 🤭 test yapacağım gün ovitrella nin 16. Günü o yüzden varsa çıkar yoksa da yoktur demekki 🤭
Benimde ovitrelle yaptıralı 12. Günü .aşılamanın 16. Günü bthcg bakılacak sanırım günümü beklicem. Yada 12. Günü idrarda mı baksam acaba

Benimde ovitrelle yaptıralı 12. Günü .aşılamanın 16. Günü bthcg bakılacak sanırım günümü beklicem. Yada 12. Günü idrarda mı baksam acaba
İğnenin 14. Günü yap canım testi yanılma payı olmasın diye bende öyle yapıcam çünkü

Merhaba bende 18 Şubat cuma günü aşılama yaptırdım umarım tutar herşeyin hayırlısı 🌼
İnsallah tutar canim.bende yarin yaptiricam nasipse.yalniz bende covid sonrasi gecemeyen oksuruk var suan.dr a sordum bi sikinti olmaz dedi ama cok icime de sinmedi acikcasi.sonucta öksururken ikinma etkisi oluyor.bi sorun olurmu acaba ya?

Kızlar bende bir şey sorcam ben menapour 75 kullandım 2 aşılamada da ama 3 cü aşılamam için gonal f verdi 1 kutu doktor bu farklı ilk kullandığımdan 7 gün boyunca 75ml kullan dedi ama gözüme az geldi yetiyor mu 7 gün boyunca ve menapourla arasındaki fark ne bileniniz var mı

Progestandan oluyor ya ama benim bugün kasık ağrılarım bitti tutmadımı acaba ya 🤦
Kasık ağrıları süreklilik arz etmez normal gebeliklerde de bu böyle ara ara giriyormuş gebe kalanlardan edindiğim bilgi bu yönde ama inşallah tutmuştur inan beklemesi çok zor . Tevekkül ettik umarım meyvesini alırız

Back