• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat 2022 aşılama yapanlar 🤰👈

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ryamm

Anne değil, Anne adayı🙏
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
3.169
3.748
83
Kızlar 15 inde aşılama oldum dün bir bugün iki vakit geçmiyor 1 marta kadar nasıl beklicem 🤭😄

Kızlar 9 şubatta aşılama oldum. 2 yumurtam oluştu ve aşılama yapılacağı gün ikisi de çatladı. Aşılama yapıldı Bu süreçte ilk günden beri kasıklarımda ara ara batmalar oldu. Göğüslerim şişti ve ağrıdı. son 2 gündür çok baş dönmesi ara ara mide bulantısı yaşadım (normalde hiç yaşamam) sabah az miktarda kahverengi akıntı gelince korktum erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif :(... Sizce erken yaptığım için olabilir mi :( Çökmüş durumdayım resmen :( Aşılama sonrası 9. gündeyim, normal döngüme göre de cumartesi adet olmam gerekiyor.. :(

Öncelikle hayırlı olsun inşallah müjdeli haberler alırsın ama belirtiler ve lekelenmelerin çok normal aşılamadan 15 gün sonra test yapman gerekiyordu erken test yapmışsın bende de senin gibi erken yapmıştım 15 günüme 3 gün kala :))
Yani 12. Gün ve sonuç pozitif çıkmıştı ama 15. Günde negatif çıkmıştı aradan 7ay geçti bu ay tekrar başlıyorum 😊
Gerçekten sabır gerektiren süreçlerden geçiyoruz.. Bekleyip kan testi vermek en doğrusu sanırım.. Teşekkür ederim. Umarım güzel sonuçlar alabiliriz hep birlikte..

Kızlar 9 şubatta aşılama oldum. 2 yumurtam oluştu ve aşılama yapılacağı gün ikisi de çatladı. Aşılama yapıldı Bu süreçte ilk günden beri kasıklarımda ara ara batmalar oldu. Göğüslerim şişti ve ağrıdı. son 2 gündür çok baş dönmesi ara ara mide bulantısı yaşadım (normalde hiç yaşamam) sabah az miktarda kahverengi akıntı gelince korktum erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif :KK43:... Sizce erken yaptığım için olabilir mi :KK43: Çökmüş durumdayım resmen :KK43: Aşılama sonrası 9. gündeyim, normal döngüme göre de cumartesi adet olmam gerekiyor.. :KK43:
Canım benimde 3.gün bugün benimde kasık ağrılarım çok göğüsleri şiş ve çok uykum var estrofem kullanıyorum yüksek ihtimalle ondan oluyor bana 14. Günü test yap dedi 28 Şubat oluyor o gün test yapcam ve erken henüz normal döngüne göre düşünme henüz 4 günün var 14. Güne o 4 güne neler olur neler merak etme inşallah pozitif dir 😊🤲

Kızlar 9 şubatta aşılama oldum. 2 yumurtam oluştu ve aşılama yapılacağı gün ikisi de çatladı. Aşılama yapıldı Bu süreçte ilk günden beri kasıklarımda ara ara batmalar oldu. Göğüslerim şişti ve ağrıdı. son 2 gündür çok baş dönmesi ara ara mide bulantısı yaşadım (normalde hiç yaşamam) sabah az miktarda kahverengi akıntı gelince korktum erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif :KK43:... Sizce erken yaptığım için olabilir mi :KK43: Çökmüş durumdayım resmen :KK43: Aşılama sonrası 9. gündeyim, normal döngüme göre de cumartesi adet olmam gerekiyor.. :KK43:
Ve kahve rengi akıntı yerleşmedir belki canım 6. Gün rahme yerleşiyormuş internet teki yazılar da öyle okumuştum yerleşme lekesi olabilir belki

Kızlar 15 inde aşılama oldum dün bir bugün iki vakit geçmiyor 1 marta kadar nasıl beklicem 🤭😄
Bende yarın kan vermeye gidicem çatlatma iğnesinden 11 gün sonra test yaptım çok silik bir şekilde çıktı ikinci çizgi bu gün bile zaman geçmiyor sanki inşallah güzel haberler alırız 🤗

Canım benimde 3.gün bugün benimde kasık ağrılarım çok göğüsleri şiş ve çok uykum var estrofem kullanıyorum yüksek ihtimalle ondan oluyor bana 14. Günü test yap dedi 28 Şubat oluyor o gün test yapcam ve erken henüz normal döngüne göre düşünme henüz 4 günün var 14. Güne o 4 güne neler olur neler merak etme inşallah pozitif dir 😊🤲
Yaaaa umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız, bugün yine çok baş dönmesi ve bulantı yaşadım pek regl düzenime uymuyor ama yine de çok tedirginim, pozitifi görelim inşallahh

Bende yarın kan vermeye gidicem çatlatma iğnesinden 11 gün sonra test yaptım çok silik bir şekilde çıktı ikinci çizgi bu gün bile zaman geçmiyor sanki inşallah güzel haberler alırız 🤗
Ay inşallah ben aslında sürevime tüp bebek olarak başlamıştım ama aşılama ile bitti bakalım ne olacak umutluyum bu sefer tüp bebek olucak diye fazla yumurtam vardı 🙈😊😊😄 yaz mutlaka yarın sonucunu 🤭🤭

Yaaaa umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız, bugün yine çok baş dönmesi ve bulantı yaşadım pek regl düzenime uymuyor ama yine de çok tedirginim, pozitifi görelim inşallahh
Keşke uyusak ve test sabahına uyansak 😄

Ay inşallah ben aslında sürevime tüp bebek olarak başlamıştım ama aşılama ile bitti bakalım ne olacak umutluyum bu sefer tüp bebek olucak diye fazla yumurtam vardı 🙈😊😊😄 yaz mutlaka yarın sonucunu 🤭🤭
Benim yine negatif sonuç 🤷 sanırım tüp bebek tedavisine geccez hiç bir sorun olmamasına rağmen neden tutmuyor bu aşılama anlamadım

Benim yine negatif sonuç 🤷 sanırım tüp bebek tedavisine geccez hiç bir sorun olmamasına rağmen neden tutmuyor bu aşılama anlamadım
Benimde daha önce 2 aşılamam negatif olmuştu üzülme inşallah tüp bebekte güzel sonuçlar olur

Yaa mesajlarınızı şu an gördüm Allah hayırlısını nasip etsin üzülmeyin. Bende aşılama tedavisi için ilaç kullanmaya başladim bugün. Ama yumurta gelişimi olacak mı bilmiyorum tedirginim açıkçası.

Yumurtan gelisir canim sikinti yapma.zaten genelde 1 yada 2 yumurta istiyorlar.col yumurta olduğu zaman tedaviyi iptal ediyorlar.cok yumurtada iyi degil yani.sen bu surecte hangi ilacı kullaniyorsun?

Yumurtan gelisir canim sikinti yapma.zaten genelde 1 yada 2 yumurta istiyorlar.col yumurta olduğu zaman tedaviyi iptal ediyorlar.cok yumurtada iyi degil yani.sen bu surecte hangi ilacı kullaniyorsun?
Ben tüp bebek olarak başlamıştım sürece benim yumurtam çok ama aşılama değerlendirdik yine de bakalım sonuç ne olacak 🤭

Back