ne diyosun :1shok: :1shok: ay inanmıyorum.burda bir zıbın bile en ucuz 5 lira.allahım artık mecbur alıcaz napalım bebişimiz için.sen aldıgın kıyafetleri torbalara doldur vakumla küçült böylelikle cok eşya getirebilirsin canım delikafaduldenYa kizlar yazdiginiz fiyatlari gorunce bunalima giriyorum. Ben yurt disinda yasiyorum. yani temelli degil ama 2 sene icin ABD deyiz. burada indirim zamani ki yilin cogu indirimle geciyor, Calvin Klien tulumlar 5li 5 dolar, Ralph Lauren tulumlar gene oyle. 7-8 dolar 5lisi. su bataniyeli onluklu 7li 9 lu setler 10 dolar. bunlarin hepsi de markali yani. ben tam bebegim dogunca TR ye donecegiz temelli. ama gercekten fiyatlar boyle ise fena kaziklaniyoruz TR de. ben 2 sene alisamam fiyatlara o zaman.
bebegimin herseyini buradan alayim bari. sadece tasima sorun. 4 koli hakkimiz var. zaten kendi kiyafetlerimizi falan. keske getirebilsem buradan neler getiririm. araba koltuklari, bebek arabali falan 100 dolar graco. en iyi marka. TR de baktim simdi ucmus ucmus. offf offf.
bir yakininiz varsa yurtdisindan gelen onlardan isteyin, gelirken getirsinler valla hic dokunmaz onlara.
ah bir cinsiyeti belli olsa benimkinin neler almayacagim da. simdi daha kucuk. iyi degil diyorlar almiyorum, bekliyorum sabirla.
Güle güle iyi günlerde kullansın bebeğin çok güzeller seninkini görünce aklıma geldi ben alt açma almayı unuttum -tatlicadiarzu-:bbo:birde yatağının cibinliğini ayrıcamı aldın canım bende istiyorum sepet için olanlarıda varmıdır ki ?CADIARZU
Aldıklarınız çok güzel kızlar güle güle giysin bebişleriniz.a.s.bende bişeyler aldım da demircoolun dedigi gibi bende üşeniyorum vede bilmiyorum nasıl eklenecegini.delikafadulden bu arada DEMİRCOOL sen bebişin battaniyesini bitirdinmi:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?