- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Benim bildiğim Tous tek başka bir çeşiti yok ama KRdi daha iyi bilir tabi. Parfüm uzmanı kendisi:ecrin_bebek:
ben far away kullandım beğenmedim hatta iğrenç ötesi
uzun bir süre ındancanse kullandım sonra ondanda vazgeçtim
şimdi eşimin bana aldığı çiçek kokulasu var onu kullanıyorum saydıklarım avon ürünleridir..
Ben edp'sini de edtsini de kullanıyorum. Kalıcılıkları aynı hatta şimdi hamile olduğumdan mıdır nedir sabah sıktığım koku geceyarısı bile burnuma fazlası ile geliyor.
Bu arada hazır satılıyorken alın biriktirin çünkü duyduğum kadarı ile onu temin eden ithalaçı firma kapanmış. Bi süre sonra piyasada bulamazsanız şaşırmayın
EDt mi EDP mi bilmiyorum valla, KRDi'den almıştım. Çok da uygundu fiyatı.:sm_confused:
Benim bildiğim Tous tek başka bir çeşiti yok ama KRdi daha iyi bilir tabi. Parfüm uzmanı kendisi:ecrin_bebek:
burbery clasik, hipnotic poison, cahnel coco,wish, hugo boss deep red, dior addict, miss dior cheryy,aqua de gio, hot couture, euphoria, venezia, ve bu resimde olmayan yeni aldığım davidoff cool water ve de bulgari omnia kırmızı şişeli olan
kimilerini yazın kimilerini de kışın kullanıyorum
5 gün öncesine kadar pinti kocemden büyük uğraşlar sonucu para alarak gucci envy me almıştım ve onu kullanıyordum.
Fakat cadı kızım şişesini ele geçirip kırdığı için artık hiç bir şey kullanamıyorum.
Yatak odasına girip kokusunu içime çekip çıkıyorum daha 5 ay da parfüm alamam herhalde:1no2:
Beni tütün kolonyası paklar.
,Amma gucci hakikaten güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?