Şuan hangi parfümü kullanıyorsunuz ?

berfinbilgen

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
3.156
24
318
İstanbul
Şuan hangi parfümü kullanıyorsunuz ve iyi kötü yorumlarınız nelerdir ?

Bende yaziyim, 3 farkli parfüm kullaniyorum davidoff, hugo, caldion

Son düzenleme:
5 gün öncesine kadar pinti kocemden büyük uğraşlar sonucu para alarak gucci envy me almıştım ve onu kullanıyordum.
Fakat cadı kızım şişesini ele geçirip kırdığı için artık hiç bir şey kullanamıyorum.
Yatak odasına girip kokusunu içime çekip çıkıyorum daha 5 ay da parfüm alamam herhalde:1no2:
Beni tütün kolonyası paklar.
,Amma gucci hakikaten güzeldi.

İnanmıyoruuuuuuuum:gitme:
O güzelim parfüm kızına mı kurban gitti tüh tüh tüh vallahi çok üzüldüm:çok üzgünüm:

Kardeşime bunun testerini vermişler.Acaip hoşuma gitti yalnız EDT olması kötü koku fazla kalmıyor sanki.Sen EDP'sini mi kullanıyorsun?Alacağım;ama kararsızım.

Ben edp'sini de edtsini de kullanıyorum. Kalıcılıkları aynı hatta şimdi hamile olduğumdan mıdır nedir sabah sıktığım koku geceyarısı bile burnuma fazlası ile geliyor.

Bu arada hazır satılıyorken alın biriktirin çünkü duyduğum kadarı ile onu temin eden ithalaçı firma kapanmış. Bi süre sonra piyasada bulamazsanız şaşırmayın

Ben de merak ettim bu kokuyu açıkçası nerden bulabilirim acaba????parfüm olarak escada maqnetism kullanıorum...

Kardeşime bunun testerini vermişler.Acaip hoşuma gitti yalnız EDT olması kötü koku fazla kalmıyor sanki.Sen EDP'sini mi kullanıyorsun?Alacağım;ama kararsızım.

EDt mi EDP mi bilmiyorum valla, KRDi'den almıştım. Çok da uygundu fiyatı.:sm_confused:

Benim bildiğim Tous tek başka bir çeşiti yok ama KRdi daha iyi bilir tabi. Parfüm uzmanı kendisi:ecrin_bebek:

İnanmıyoruuuuuuuum:gitme:
O güzelim parfüm kızına mı kurban gitti tüh tüh tüh vallahi çok üzüldüm:çok üzgünüm:

Evet canım aynen ben sıkmaya kıyamazken cadı kırmış şişeyi bide dökmüş almış bir bez eline parfümle yerleri siliyor. Bi de demez mi ciciiiii
ne yapayım olan oldu :gitme:
Bi süre sonra yine senin kapını çalarız artık yenisine sağlık

Ben Hugo Boss XX kullanıyodum . muhteşem bir parfüm , herkes bana gelin gibi kokuyosun diyodu. Kokusu çok güzel , çok hafif olmasına rağmen yazın bana biraz ağır gelmeye başladı. Sonra Britney Spears'ın Believe ' ini aldım. Allahım şu anda bayılıyorum o parfümü o kadar güzel ve hafif bir kokusu var ki.. Hem çok hafif hemde kalıcı. Meyve ve taze çiçek kokusu . Özellikle yaz için muhteşem bir parfüm. Kış içinde Wish aldım o da çok güzel çok asil kokuyo ama yaz için pek uygun değil. Bide Escada sentiment aldım çok narin bir çiçek kokusu var . Ama ben aralarında en çok Britney Spears Believe 'i çok beğeniyorum... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…