bitanem 16 - bende yemek konusunda disiplin sifir.....tamam saglikli benslenen bir insanim...meyvemi ve sebzemi eksiz etmek, sadece zeytin yag kulanirim, yalli seyler yemem, tatlilarida ayda bir belki, gunde 3lt kesin icerim...
ama nekadar saglikli beslensemde olmuyor bu kilolari veremiyorum...hani derlerya su icsem yariyor sanirsam bende oyleyim
canim tessekuler, bu sabah ilik limonlu suyumu ictim, ve bugun hic birsey yemedim ve yemicem. Dun diyettimi bozdum ama bugun den sonra bazmicam.
Dereotunuda denicem cok sagol :teselli:
bitanem16 15 puanlık diyeti merak ediyodum çok saol yazmışsın. şimdi bunları bi yere yazıcam. yiyeceklerden puanını bildiğin başka varsa yazarsan sevinirim canım. dünden beri diyet+ spordayım desteklerinizi yazılarınızı bekliyorum. boşvermek bıkmak yokkkk !!!!
bitanem16 15 puanlık diyeti merak ediyodum çok saol yazmışsın. şimdi bunları bi yere yazıcam. yiyeceklerden puanını bildiğin başka varsa yazarsan sevinirim canım. dünden beri diyet+ spordayım desteklerinizi yazılarınızı bekliyorum. boşvermek bıkmak yokkkk !!!!
bu konuya ben bi daha yazmıyorum. takip eden yok. her buraya girdiğimde bakıyom tık yok. kendinize iyi bakın
Hamilelik suresinde 45 kilo aldim ve suan bu kilolari vermeye calisiyorum.
Boyum 1.52 ve kilom 90, gordunuz gibi 40 kilo fazlam var.
Kilollu olmam bana cok rahatsizlik veriyor, bel agrisi cakiyorum, nefesim hemen kesiliyor ve tabiki birde piskolojik etkiside var.
Son 2 aydir butun saglikli diyet yontemleri denedim ve basarilli olamadim.
Yedikce yegsim geliyor.......
Ve bugun karar verdim artik diyette baslicam ve bu kezgin basaricam
Yaz tatilli icin turkiyeye gelecem, eger kilo veremessem hayatta bikini giyemem tatillimi evde geciririm. Bu neden bana daha cok azim veriyor umarim bu azimim kaybetmem.
Bugun Cambridge diet diye bir diyette baslicam. Bu diyet ingilterede satiliyor, gunde 3 kez beslenme meyveli sutleri ve corbalardan icecem, tabiki 3 lt su. Bu diyette yemek yok, herhangi gibi yemek yiyemessin meyve bile yasak. Birtek bana verilen meyveli sutleri ve corba karisimlari icebilirim. Cok ac kalacam biliyorum ama artik yeter dedim yemekli diyetler bana gelmiyor birde bunu denicem.
Bu diyette benzer diyet yapan varmi, Almanyada buna benzer Dez varmis, peki Turkiyede benzer varmi?
bana destek olabilirmisiniz.......:teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?