• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suan 90kiloyim ve bugun diyette basliyorum bana destek olabilirmisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi pnr84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitanem 16 - bende yemek konusunda disiplin sifir.....tamam saglikli benslenen bir insanim...meyvemi ve sebzemi eksiz etmek, sadece zeytin yag kulanirim, yalli seyler yemem, tatlilarida ayda bir belki, gunde 3lt kesin icerim...
ama nekadar saglikli beslensemde olmuyor bu kilolari veremiyorum...hani derlerya su icsem yariyor sanirsam bende oyleyim

canim türkiyede yok galiba daha, ama almanyada yaygin sayilir. toplantilarina gitmeden öyle puan kitabini falanda vermiyorlar. ama bende var. sana en önemli püf noktalarini yazayim. asiri kilon yoksa yani boyuna göre demek istiyom 20 puanla baslayabilirsin.
ama günlük 20 puani da yiyeceksin. yok ben 15 puanla doydum falan. 20 yenecek. eger 2 bilemedin 5 puan fazla kacti o gün ozman diger günler fazla yedigin puanlari kisacaksin. misal misafirlige gitcen ve 25 puan yerim diyosun o zaman 2 gün önce baslarsin biriktirmeye. bir gün 17 yersin diger gün 18 misafirliktede 25 öylede oluyo. ama 10 puan yiyip ertesi gün 40 puan yemek yok. bilmem anlatabildimmi? zaten sorun olursa yardimci olurum. bunlari uygularsan sana 99.9999999999999 zayiflama garantisi (önce tabii allahin izniyle).

puanlar: sIk yedigimiz seylerin puanlarini yaziyom aklina gelen cesit olursa sor

bir dilim ekmek cesit fark etmez 2
2 have kasigi recel 0.5
1 yk peynir 1
karnin doyana kadar makarna 4
karnin doyana kadar padades 2
karnin doyana kadar pilav 3
muz 1
elma, armut portakal, mandalina, kavun, karpuz, erik, cilek, gibi meyveler 0 puan
sogan, sarimsak, biber, domates, salatalik, marul, maydanoz, taze fasülye, ispanak, pirasa, matar, gibi sebzeler 0 puan
bir kahve kasigi kati yada sivi yag 1
bir ceviz 1
5 findik 1
1 siyah zeytin 0.5
5 yesil zeytin 0,5
patlican kabak 0
vallah daha aklina birsey gelirse sor canim ben arada buraya girip bakarim

umarim yarimci olabildim

canim tessekuler, bu sabah ilik limonlu suyumu ictim, ve bugun hic birsey yemedim ve yemicem. Dun diyettimi bozdum ama bugun den sonra bazmicam.
Dereotunuda denicem cok sagol :teselli:

kim ne derse desin ac kalarak ZAYIFLANMAZ
YIYEYEREK zayiflanir.

ha bide bu yazdigim puanlari günlük kafandan hesaplama hep ama hep yaz cok mühim
insan o zaman ne kadar yedigini anliyor

bitanem16 15 puanlık diyeti merak ediyodum çok saol yazmışsın. şimdi bunları bi yere yazıcam. yiyeceklerden puanını bildiğin başka varsa yazarsan sevinirim canım. dünden beri diyet+ spordayım desteklerinizi yazılarınızı bekliyorum. boşvermek bıkmak yokkkk !!!!

bitanem16 15 puanlık diyeti merak ediyodum çok saol yazmışsın. şimdi bunları bi yere yazıcam. yiyeceklerden puanını bildiğin başka varsa yazarsan sevinirim canım. dünden beri diyet+ spordayım desteklerinizi yazılarınızı bekliyorum. boşvermek bıkmak yokkkk !!!!

15 16 degil yalniz 18 yada 20 sen bana kilonu ve boyunu yaz ben sana günde kac puan yiyebilrsin söylim.

aklima gelenler
yumurta 2
yarim yagli süt 250ml 1.5
100g sosis 8.5
100g sucuk 9
tavuk etli döner 9.5
150g padades kizartmasi 9
light cola 0
caylar sekersiz kahve selkersiz 0
1 yk seker 1
tuz 0

senin de aklina gelen seyler olursa sor ben arada bir bakiyom yazarim

ama gercekten uyulursa zayiflarsin

sakin aaaa cok yemis gibi oldum diye düsünme

ben 7 ayda spor yapmadan 15 kilo verdim
spor yapsaydim belki 5 ayda 15 kilo verirdim

1 tavuk but yagsiz yani derisiz 2.5 puan

sen almanyadanmisin

bitanem ben 1.60 boyunda ve şu an 78 kilodayım canım. merakla bekliyorum cevabını

yok canım ben almanyadan değilim. nerden buluyosun bu puanları. türkçe bi site varmı? sanada zahmet ettiriyom.

bu konuya ben bi daha yazmıyorum. takip eden yok. her buraya girdiğimde bakıyom tık yok. kendinize iyi bakın

bu konuya ben bi daha yazmıyorum. takip eden yok. her buraya girdiğimde bakıyom tık yok. kendinize iyi bakın

canim kizmissin kimse buraya yazmiyo diye. belki okursun diye ginede yazayim dedim. türkiyede henüz yok bildigim kadariyla. sen bence diyet gruplarina katil yanlis yerden baslamissin.

beraber zayiflayan gruplar var

sakin cambridge diyeine baslama,ben dunya para verip o posetlerden aldim 1 hafta yaptim.biraz kilo verdim,ama midem beni oldurdu,asla diyete devam edemedim,vucudum isyan etti, artik corba icemiyorum,midem kaldirmiyor.hem parana hem sana yazik,,,

Herkesden ozur diliyorum uzun zamandir yazamadim..hayatimda bircok seyler oldu inanin kendime bile zaman ayirmiyorum. su anda kizim hasta viruz kapmis surekli kusuyor...bu son bir aydir hersey uzt uztune geliyor ama hersey simdi yoluna giriyor birtek kizimin iyilesmesini bekliyorum...

ben cambridge diyetini yapamadim midem kaldirmadi

dez e baslicam cunku onunla sabah kahvalti yapiyorsun, esim gitti aldi ve yarin baslamayi dusunuyorum.....bu arada 3 kilo verdim, tabi oda cocuklarin pesimde kosturmaktandir

Hamilelik suresinde 45 kilo aldim ve suan bu kilolari vermeye calisiyorum.
Boyum 1.52 ve kilom 90, gordunuz gibi 40 kilo fazlam var.
Kilollu olmam bana cok rahatsizlik veriyor, bel agrisi cakiyorum, nefesim hemen kesiliyor ve tabiki birde piskolojik etkiside var.
Son 2 aydir butun saglikli diyet yontemleri denedim ve basarilli olamadim.
Yedikce yegsim geliyor.......

Ve bugun karar verdim artik diyette baslicam ve bu kezgin basaricam
Yaz tatilli icin turkiyeye gelecem, eger kilo veremessem hayatta bikini giyemem tatillimi evde geciririm. Bu neden bana daha cok azim veriyor umarim bu azimim kaybetmem.

Bugun Cambridge diet diye bir diyette baslicam. Bu diyet ingilterede satiliyor, gunde 3 kez beslenme meyveli sutleri ve corbalardan icecem, tabiki 3 lt su. Bu diyette yemek yok, herhangi gibi yemek yiyemessin meyve bile yasak. Birtek bana verilen meyveli sutleri ve corba karisimlari icebilirim. Cok ac kalacam biliyorum ama artik yeter dedim yemekli diyetler bana gelmiyor birde bunu denicem.

Bu diyette benzer diyet yapan varmi, Almanyada buna benzer Dez varmis, peki Turkiyede benzer varmi?

bana destek olabilirmisiniz.......:teselli::teselli:

canım benim topiğimize gelsene.. hepimiz 90 kilonun üzerinde zayıflamaya çalışıyoruz :kedi:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ilonun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.html

Back
X