Suan 90kiloyim ve bugun diyette basliyorum bana destek olabilirmisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi pnr84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pnr84

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
20
0
286
İngiltere
Hamilelik suresinde 45 kilo aldim ve suan bu kilolari vermeye calisiyorum.
Boyum 1.52 ve kilom 90, gordunuz gibi 40 kilo fazlam var.
Kilollu olmam bana cok rahatsizlik veriyor, bel agrisi cakiyorum, nefesim hemen kesiliyor ve tabiki birde piskolojik etkiside var.
Son 2 aydir butun saglikli diyet yontemleri denedim ve basarilli olamadim.
Yedikce yegsim geliyor.......

Ve bugun karar verdim artik diyette baslicam ve bu kezgin basaricam
Yaz tatilli icin turkiyeye gelecem, eger kilo veremessem hayatta bikini giyemem tatillimi evde geciririm. Bu neden bana daha cok azim veriyor umarim bu azimim kaybetmem.

Bugun Cambridge diet diye bir diyette baslicam. Bu diyet ingilterede satiliyor, gunde 3 kez beslenme meyveli sutleri ve corbalardan icecem, tabiki 3 lt su. Bu diyette yemek yok, herhangi gibi yemek yiyemessin meyve bile yasak. Birtek bana verilen meyveli sutleri ve corba karisimlari icebilirim. Cok ac kalacam biliyorum ama artik yeter dedim yemekli diyetler bana gelmiyor birde bunu denicem.

Bu diyette benzer diyet yapan varmi, Almanyada buna benzer Dez varmis, peki Turkiyede benzer varmi?

bana destek olabilirmisiniz.......:teselli::teselli:

buna benzer bi firma buda da var ev arkadaslarım yapmıştı meyve suyu,süte karışan tozlar falan vardı ama firma adını hatırlamıyorum..bence işe yarar ama uzun süreli çekilmez...1ay yapın bunu sonra daha uzun zamana yayarak kilo verin yürüyüş yapın en güzeli günde bi saat...
bende su an diyetteyim bir haftada 2kilo verdim...bi de tavsiyem arada pirinç lapası yapın cok işe yarar..zayıflarısnız merak etmeyin..

tessekurler canim, daha yeni kendime ilik su ile limon yaptim ictim...duyduguma gore ilik limonlu su yag eritmeye yardim ediyormus.....onemli olan ilk bir kac gunmus eger bu ilk gunleri yemek yemeden ve sadece bana verilenleri icerek gecirirsem sonrasi daha kolymis....arkadasin kilo verebildimi ve kac ay dayanabildi?
umarim sizinde diyetiniz iyi gecer zaten 2 kilo vermissiniz..afferim size
guclubacismileguclubacismile

Canım yemeklerden önce dediğin gibi limonlu ılık su iç.. ve dereotu çiğne tokluk hissi veriyor.. günde 2 saat kadar yürümeyi ihmal etme
yanındayız... gitsin o kilolar : ))

ben yazdığın diyeti uygun bulmadım. neden dersen bi süre sonra bıkacaksın. bence yemeklerini azaltsan yediğinin yarısını yesen mesela hem sen zorluk çekmessin hem diyet psikolojisine girmemiş olursun. seni çok iyi anlıyorum hemen gitsin istiyosun kilolar ama ne kadar sağlıklı olurki arkadaşım. hem ailene yemek yapmakta işkence gibi gelir. o güzel kokuları çek ve yeme ohhh be :) bende yanındayım unutma emi. sende bana yardımcı ol bende senden aşağı değilim :)) hadi bakalım yarışalımmı :))) şaka şaka. ama bi düzene sokmak lazım kendimizi. hergün yazılarını okicam bakalım neler yapıyon. mesela bugün kilo vermek için naptın söyle bakalım :)

bende bu süte karisan mama gibi olanlardan denedim bir kutu kullandim.ama kendimi iyi hissetmedigim icin biraktimmm.pek yararini görmedim.icinde minareller falan varmis.ictigin zamankarni falan tok tutuyomuss.bence hepsi palavraaa.bence diyetisyen esliginde iyi olur.birazda kilolar psikolejik

canim tessekuler, bu sabah ilik limonlu suyumu ictim, ve bugun hic birsey yemedim ve yemicem. Dun diyettimi bozdum ama bugun den sonra bazmicam.
Dereotunuda denicem cok sagol :teselli:

bonib10 - haklisin ama canim ben yapamiyorum yemekli diyetleri...inan bu diyette baslamadan once tam 3 ay denedim...lahana diyetimi dersin, protein diyetimi dersin, saglikli yemek yememi dersin inan herseyi denedim olmadi. Bu diyetede hizli kilo vermiyorsun, her hafta 1.5-2.5 kilo arasi veriyorsun uc ay sonra bir hafta yemek yiyorsun ondan sonra gene basliyorsun bu diyette ve s lt su iciyorsun. Arkadasim inan tek istedigim bu kilolari vermek artik nasil veririm inan hic umrumda deyil yeterki verim cunku cok kotuyum. Ben hep 50-55 kilo arasinda oldum hayatim boyunca ama oglumda hamileligimde hamilelik zehirlenmesi (preclampsia) diye bir hastaligim oldu ve yesemde yemesemde her hafta 1-2 kilo aldim.
Inaniyorum sende yapabilirsin, onemli olan azim ve inanc kendine inan eminim sende yaparsin......

Son düzenleme:
pnr canım arkadaşım o kadar hırs yapmışınki bu konuda sağlına zarar vericen diye korkuyom inan. azimli olman yeterli ne kadar kafaya takarsan diyet günlerini rahat geçiremessin. hırsın azmin olur inş.
hem ben seni tumbuşta severim ne varki :)opuyorumnanaktan

bende yarın isveç diyetine başlıyorum sanada başarılar canım.olumunekankayizsmile

pnr 84 konuyu açtın uğramıyon :)) merak ediyom nerelerdesin, neler yaptın, nasıl gidiyo ?????
merak ediyoooooomm. :mymeka:

selam hanimlar

eger disiplin varsa puanli diyet yap canim belki ingilterede vardir adi weight watchers. hem yavas hem saglikli hemde garanti kilo verme. puanin bitene kadar hersey yiyebilirsin ben 15 kilo vermistim 7 ayda ama spor yapmadim hic, spor yapsaydim daha fazla verirdim herhalde. bi internet den arastir. bende suan disiplin yok yapamiyom malesef

bitanem16 bu diyetin türkçesi varmı ? yiyecekler gruplara ayrılıp puanmı veriliyo ? hangi yiyecekler kaç puan. bilgi verirseniz sevinirim.

bonibm10 - canim kusura bakma internettim kesilmisti yeni baglandi giremedim.
Evet arkadasim hirs yaptim ama bu hirs sanki geri tepiyor birtulu kilo veremiyorum.

Taombisim dedin ya cok sagol canim inan tatli sozleri beni cok teselli ediyor...

Sanada cok basarilar umarim istedigin kiloya ulasirsin, eminim sen basarirsin

bitanem 16 - bende yemek konusunda disiplin sifir.....tamam saglikli benslenen bir insanim...meyvemi ve sebzemi eksiz etmek, sadece zeytin yag kulanirim, yalli seyler yemem, tatlilarida ayda bir belki, gunde 3lt kesin icerim...
ama nekadar saglikli beslensemde olmuyor bu kilolari veremiyorum...hani derlerya su icsem yariyor sanirsam bende oyleyim

pnr hiç troidlerine baktırdınmı ? yada az ama kalorili şeylermi yiyon bir dene bakalım. ben bugün başladım diyete. 78 kiloyum bende bakalım nolcak. benimde su içmeme ve erken kalkamama gibi problemlerim var. bide bugün yürüyüşte yaptım. bir hafta hiç tartılmicam. bi dahaki salıya yazarım kilomu. şimdilik sana özelden yazamıyom 50 msj olması lazımmış. mesajım dolsun konuşmak istiyom senle. öptüm şeker seni. sakın üzülmüyosun kafana takmıyosun. verememmm YOKkkkkkk vericez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…