• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su takımı

duyguyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
187
2
46
Eskişehir
mrb kızlar benim sorunuma bi el atarmısınız lütfen su takımı sorunsalı yaşıyorum...almalımıyım almamalımıyım..alıesam takım mı ayrı ayrı mı alıyım sizce yardım:54:

vitrin için alıp süs olarak kullanmayacaksan eger ayrı ayrı sadece ihtiyacın olanları almanı öneririm :16:

valla canım yemek takımlarına o kadr para verdik ben sık sık kullanırım yemek takımımı o yüzden yanına da ağır bi model lazım. bence gerekli . ben kibar çok gönlüme sinen bir şey aldım mutluyum o yüzden:)

valla canım yemek takımlarına o kadr para verdik ben sık sık kullanırım yemek takımımı o yüzden yanına da ağır bi model lazım. bence gerekli . ben kibar çok gönlüme sinen bir şey aldım mutluyum o yüzden:)

bnde istiyorum aslında masada gösterişi severim ama ne marka alıcam hiç fikrim yok :( 12 kişilik mı alıyım 6 kişilik mi acaba çoğu kişi 12 kişilik fazlalık dıyo aklım karıştı:44::44:

vitrin için alıp süs olarak kullanmayacaksan eger ayrı ayrı sadece ihtiyacın olanları almanı öneririm :16:

işte ben yemek takımımla kullanmak adına almak istiyorum su takımı adı altında o pahalı takımlara gerek yok diye düşündüm ben ama kadeh falan sence almalımıyım yoksa meşrubat bardağı yeter mi 6 mı 12 kişilik mi alıyım bilemedım günlük yemektakımımda 6 kişilik meşrubat bardağım mevcut ama 12 kişilkte kararsızım:( pahalı bişey alıpta kırılma ıhtımalını de yok sayamam bilemedim:52:

Ben mSDa kullanmak icin hem kadeh aldim hem su bardagi birine su koyarken digerine farkli bi icecek koyup ayni anda sunmak icin bu senin neyi istediginle alakali ben masanin zengin gorunmesini severim, hos bi kombin oluyo onun icin aldim 

Ben 12 kişilik büyük set almıştım. Kadeh, uzun meşrubat bardağı, kısa su bardağı, çay bardağı cay kaşığı, 2 karaf. Gümüş yaldızlı idi. Aynindan eltimde de vardı. Makinede yikaninca yaldizlari gitmis. Cok üzüldüm. Gittim daha sade bir modelle değiştirdim. 12 kadeh ve uzun bardaklari konsola kaldircam misafir icin.
Kısa su bardaklarini ve cay bardaklarini günlük kullancam.

İlk aldığım bardaklar Çeyiz topigimde var. Sonrakileri eklemedim henüz

işte ben yemek takımımla kullanmak adına almak istiyorum su takımı adı altında o pahalı takımlara gerek yok diye düşündüm ben ama kadeh falan sence almalımıyım yoksa meşrubat bardağı yeter mi 6 mı 12 kişilik mi alıyım bilemedım günlük yemektakımımda 6 kişilik meşrubat bardağım mevcut ama 12 kişilkte kararsızım:( pahalı bişey alıpta kırılma ıhtımalını de yok sayamam bilemedim:52:

12 kişilik almanı öneririm zaten cogu aldıgımız bardagı 6 kişilik alıyoruz elinin altında 12 kişilik bulunsun :16:aslında meşrubat bardagıda yeter tabi ama ben birazda sık dursun sofram kullanırım diye kadehte aldım..paşabahçe diamond serisini aldım ben bana göre çok şık :16:yok deseni cıktı yok etti diye düşünmem en azından :12:birde o setler genelde 6 kişilik ne gerek var

12 kişilik almanı öneririm zaten cogu aldıgımız bardagı 6 kişilik alıyoruz elinin altında 12 kişilik bulunsun :16:aslında meşrubat bardagıda yeter tabi ama ben birazda sık dursun sofram kullanırım diye kadehte aldım..paşabahçe diamond serisini aldım ben bana göre çok şık :16:yok deseni cıktı yok etti diye düşünmem en azından :12:birde o setler genelde 6 kişilik ne gerek var

haklısın cnm bende senın gibi yapıcam paşabahçeden gıdıcem alıcam kırılsada tekrar alma şansım olucak en azından :54:

haklısın cnm bende senın gibi yapıcam paşabahçeden gıdıcem alıcam kırılsada tekrar alma şansım olucak en azından :54:

fiyat ne tuttu cnm ben paşabahçenin orbit modelını beğendim sadece bi kadeh 22tl meşrubat bardağı ise tane 11 12şer takım aldığında baya bı tutuyo :)))

Kızlar bu ayrı bi dert:)ben vitrin için Kullanmıycam.masa için sadece o nedenle kadeh ve su bardağı almayı düşünüyorum.ilk başlarda bernardonun modellerini beğenıyodum Ama yaldızlarıNın çıkma durumu benimde kafamı karıştırdı vazgeçtım gibi bişey.ama ymk tk.yanındada olması lazım ya kullanışlı bi modele karar vermek lazım

canım fiyatı 49 tl tuttu..12 kişilik kadeh ve bardak bardakları migrostan kadehleri eminönü kürkcü hanın oradaki paşabahceden aldım..istanbuldaysan yolun düştügünde bi ugra canım :16:

canım fiyatı 49 tl tuttu..12 kişilik kadeh ve bardak bardakları migrostan kadehleri eminönü kürkcü hanın oradaki paşabahceden aldım..istanbuldaysan yolun düştügünde bi ugra canım :16:

eskişehirdeyim bitanem ama istanbula gelin gelicem :) ağustosta eskişehirde bulamadım güzel bişi:( evlendıkten sonra ordan mı alsam ki ya bilemedim:25:resim varmı aldığın ürünlerin şeker

eskişehirdeyim bitanem ama istanbula gelin gelicem :) ağustosta eskişehirde bulamadım güzel bişi:( evlendıkten sonra ordan mı alsam ki ya bilemedim:25:resim varmı aldığın ürünlerin şeker

Benim aldıklarım bunlar canım ama sizin oralarada bak züccadiyelerde mutlaka vardır migrosada bak :16:

$indir (1).webp$MAG_2250612.webp

demek bu sorunsalı yaşayan bi ben değilmişim.. takipteyim... :)

paşabahçe diamond serisi dimi bu canımcım çok şık ben çok beğendim bakalım bulabilcekmıyım 12 mı 6 kişilik mi alıyım

evet canım :16: ben 12 kişilik al derim evinde 12 kişilik bi bardak takımı bulunsun :16:birde çay bardagı alırsın 12 li tamamdır :16: ben çay bardagını sarmasık model aldım mesela çok güzel bardaklar var :16:set çok para gibi geliyor bana gerci öylede :26:

Bende yemek takımım ile uyumlu bir bardak takımı almıştım ve çok para vermiştim bu yüzden sık sık kullanırım kesinlikle vitrin süsü yapmadım her misafirime onlarla ikram ediyorum herşeyi.Bence böyle bir takım olmalı.

kuzum bence kendin set yap :54:

bu arada benim yüzümden setler satılmayacak hee :27: tabiki herkesin zevki maddi durumu farklı :16:

ay yok kız zaten alasım hiç yok vitrin mi kaldı artık içini süsleyelim ayyh gereksiz iş çıkartmak istemiyorum ki kendime bide öle kadeh neyinde lazım olmayacak bana ne yapayım kadehi hacı bide benimkinin tarafı şarap mı içecez sanki :D yemek takımıma uygun 12li su bardağı alırım yeter demi.. bide üç buçukçudan surahi tmmdır :37:

Back
X