Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım yemek takımlarına o kadr para verdik ben sık sık kullanırım yemek takımımı o yüzden yanına da ağır bi model lazım. bence gerekli . ben kibar çok gönlüme sinen bir şey aldım mutluyum o yüzden:)
vitrin için alıp süs olarak kullanmayacaksan eger ayrı ayrı sadece ihtiyacın olanları almanı öneririm![]()
işte ben yemek takımımla kullanmak adına almak istiyorum su takımı adı altında o pahalı takımlara gerek yok diye düşündüm ben ama kadeh falan sence almalımıyım yoksa meşrubat bardağı yeter mi 6 mı 12 kişilik mi alıyım bilemedım günlük yemektakımımda 6 kişilik meşrubat bardağım mevcut ama 12 kişilkte kararsızımpahalı bişey alıpta kırılma ıhtımalını de yok sayamam bilemedim
![]()
12 kişilik almanı öneririm zaten cogu aldıgımız bardagı 6 kişilik alıyoruz elinin altında 12 kişilik bulunsunaslında meşrubat bardagıda yeter tabi ama ben birazda sık dursun sofram kullanırım diye kadehte aldım..paşabahçe diamond serisini aldım ben bana göre çok şık
yok deseni cıktı yok etti diye düşünmem en azından
birde o setler genelde 6 kişilik ne gerek var
haklısın cnm bende senın gibi yapıcam paşabahçeden gıdıcem alıcam kırılsada tekrar alma şansım olucak en azından![]()
canım fiyatı 49 tl tuttu..12 kişilik kadeh ve bardak bardakları migrostan kadehleri eminönü kürkcü hanın oradaki paşabahceden aldım..istanbuldaysan yolun düştügünde bi ugra canımhaklısın cnm bende senın gibi yapıcam paşabahçeden gıdıcem alıcam kırılsada tekrar alma şansım olucak en azından![]()
canım fiyatı 49 tl tuttu..12 kişilik kadeh ve bardak bardakları migrostan kadehleri eminönü kürkcü hanın oradaki paşabahceden aldım..istanbuldaysan yolun düştügünde bi ugra canım![]()
Benim aldıklarım bunlar canım ama sizin oralarada bak züccadiyelerde mutlaka vardır migrosada bak
Eki Görüntüle 942373 Eki Görüntüle 942375
paşabahçe diamond serisi dimi bu canımcım çok şık ben çok beğendim bakalım bulabilcekmıyım 12 mı 6 kişilik mi alıyım
demek bu sorunsalı yaşayan bi ben değilmişim.. takipteyim... :)
kuzum bence kendin set yap
bu arada benim yüzümden setler satılmayacak heetabiki herkesin zevki maddi durumu farklı
![]()