• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu sorunuma bir çözüm bulalım lütfen yıpranıyorum

Canım daha 17 yaşındasın. Ciddi bir ilişki için çok erken zira yaşın ilerledikçe duygularının ve düşüncelerinin değişeceği aşikâr. Fazla önemsiyorsun.
Önceliğin okulun olmalı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama artık aileler kızlarının/oğullarının kiminle görüştüklerini bilmek istiyorlar,bu seninle ciddi olduğu göstermiyor.
Ablacığım diyorum bazenleri bitirsem unutsam ne olacak diye ama kendimde o cesaret yok ne de irade var mesaj atmadan yapamam ya da aramadan görüşmeden. Kaç kere denedim hepsi de aynı sonla bitti.

çok küçüksün canım ileride bunların ne kadar boş şeyler olduğunu anlayacaksın. O yüzden kafana takma. İleride daha ciddi ilişkiler yaşayacaksın.

Ablacığım diyorum bazenleri bitirsem unutsam ne olacak diye ama kendimde o cesaret yok ne de irade var mesaj atmadan yapamam ya da aramadan görüşmeden. Kaç kere denedim hepsi de aynı sonla bitti.

Bunu zamana yayarak yapabilirsin canım.
Okuyup kendi ayaklarının üzerinde dur aşk zaten olacaktır şimdilik bunları düşünme :KK66:

Bu yaşta bazı şeyler erken biliyorum şimdi diyeceksiniz yaşın kaç başın kaç böyle çok ağır şeyler yazanlar oluyor ama günümüzde sevgilisi olmayan insan çok az
Şu cümlendn anlıyorumki sırf çağa ayak uydurmuş olup sevgili edineyim derdindesiniz ikinizde.. Ne saçma cümle ne demek madem sevgilisi olmayan çok az sizde o nadir olanlardan olup aranan olun .. Ben ortada aşk göremedim kusura bakmayın aşk zaten ergenlerin dilinde sakız olup laçkalaştı :KK20::KK20::KK20:

Sizin iliskiniz ciddi falan degil. Yani siz ciddisiniz o degil. Bazi seyler karsilikli olmalidir. Ayrica sevgiliniz sizi sevse baskalariyla isi olur muydu? Daha evlenmeden baslamis sizi aldatmaya gozleriniz asktan bu kadar kararmasin. Simdi bitmezse sonra bitecek sadece zaman kaybi.

Ciddi düşünmese neden ailesine söylesin diyorum ya da ailesindeki diğer bireylerine teyzesi gibi hatayı kendimde arıyorum bazenleri bu hale ben mi getirdim diye ama ne bileyim hangi suç tek taraflı olur ki ?

canım ailesine bahsetmesi ciddi olduğu anlamına gelmez
neticede erkek
100 kzı da tanıştırıp ayrılsa ailesi birşey demez bu yaşta
aksine belki ailesi korkuyordur farklı kadınlara bulaşacak diye
o yüzden tanışmak istiyorlardır kız arkadaşlarıyla

ayrıca
ne ciddi ilişkiler 3. şahıslar yüzünden bitiyor
bu kadar genç bir erkek, evli değil, etrafı dolu
hatayı kendinde değil onun hayata yeni başlamasında ara!

Ciddi düşünmese neden ailesine söylesin diyorum ya da ailesindeki diğer bireylerine teyzesi gibi hatayı kendimde arıyorum bazenleri bu hale ben mi getirdim diye ama ne bileyim hangi suç tek taraflı olur ki ?
İlkokulda beni seven bir çocuk vardı. O da ailesine söylemişti. Hatta dayıları falan harçlık veriyordu, kıza hediye al diyorlarmış. :KK48:

Demem o ki:
Canım benim dalga geçtiğimi düşünme sakın, o niyetle yazmadım. Ama daha çok gençsin. Bu yaşlarda ciddi ilişki olmaz. Yaşın ilerledikçe beğenilerin, isteklerin, düşüncelerin, beklentilerin değişir. Kısaca sen değişirsin, o çocuk da değişir. O yüzden bence kafanı bunlarla bulandırma. Geleceğini ve aileni ön planda tutmalısın şimdi.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sevgiler :)

cok degil 2 3 yıl sonra tüm düşüncelerin değişecek bundan emin olabilirsin. bu seni yargılamak degil asla sadece kendini üzme 17 yasinsa bi erkek icin

İlişkinin ciddiyeti süre ile ölçülmez, ilgi ve tavırlar ile ölçülür.
Senin kadar arayıp konuşmak istememesi, senin güvenini sarsacak tavırlar sergilemesi,
senin isteklerini umursamayarak sizden uzak bir ben olarak yaşaması,
başka bir kızla omuz omuza gezmeleri, instagram hesabındaki rahatlık, sınırsızlık onun ciddiyetini
gösteriyor.

Senin gözünde ciddi bu ilişki sadece.

bu soruna çözüm bulunmaz... gözü dışarda, ne yaparsan yap düzelmez.. bildiğin aldatıyor..
ayrıca akrabalarına söylemesi ciddi oldugu anlamına gelmez

Daha cok küçüksün baglanma derim bu kadar tum arkadaslarin da dedigi gibi önüne cok insan gelir sen derslerine bak:KK12: olmaz boyle seni umursmayan biriyle

bu yaşta ciddilik zor sana ve aradaşına ciddi çok seviyo gelebilir ama bunlar heves ileride pişman olacapın gülüp geçeceğin hevesler aileye söylemkle ciddi mi olunur sakın böyle düşünme artık 5 yaşında da 10 yasındada çocuklar ailesine anlatıyor ama aileleer ciddiye almıyor sizinkide öyle bişey sen geleceğini düşün önce kendini kurtar sonra en ciddi sen düşünürsün zaten mrk etme :KK66:

Canim uzuyorsa seni birak. Ayrica baska iliskilerke kiyaslama. Herkesin iliskisi kendine. Ovundugun iliskide cok saglikli bir iliski degil zaten. Sal ipini gitsin.

Bence tek çare ilerde karşına çıkacak kişi için hiçbir şekilde kendini yıpratmamak. Karşımıza çıkacak kişiye ne kadar çok haksızlık ediyoruz. Kendimizi hiç değmeyecek insanlarla israf ediyoruz. Yazık daha küçüksün bi abla tavsiyesi. Kendini onunla harcama. Sana değer veren insanlarla daha mutlu bir hayatın olur.

Back