Şu sıralar meme estetiği olacak olan var mı?

Ben olacağım ama 2 ay var . Bilmem yardımcı olabilirmiyim :)

ben olucam canım doktor secım asamasındayım, neredeyse 2 senedir arastırıyorum tatlım aklına takılan sorular var ıse bıldıgım kadarı ıle cevaplamak ısterım.. hem bırbırımıze destekte olmus oluruz :94::94::94:

Son düzenleme:
ben de olucam ama şu doktor seçme aşaması gerçekten zor. kaç gündür içim dışım meme büyütme oldu resimlere doktor önerilerine baka baka bi hal oldum. bi de randevu aldım ama çok karışık kafam...

ben de Mehmet köksala olacağım bir kaç ay sonra, avcılar hospitalda ancak hiç daha önce Mehmet köksala olmuş birini bulamadım sitede:S

Ben de ayın 17 şinde olacağım kızlar :) çok heyecanlıyım :18: Anadolu yakasındayım Dr um serkan Yıldırım. Kas altı 280 cc yuvarlak olacak inş herşey istediğimiz gibi olur :)) sizler kaç cc yöntemler nedir paylaşalım. Benim boy 1.65 kilo 55 göğüs kafesim dar olduğu için maksimum rakam 280 inş sonuç mutlu edici olur...

Valla canım normal ebatlarda olsunda inan önemli değil :) Çünkü süngerli sütyen takmaktan bir göğsümün diğer göğsümle arasının neredeyse tek şeritli otoban gibi uzak ayrık durmasından bıktım usandım. Ben doktoruma bırakıyorum o nasılsa en uygununu yapacaktır. :)

ben de istyorm ama doktor secmek cok zormus dha yuzyuze kmseyle gorusmedm henuz

ben de internette bir hayli araştırıyorum bütçe de malum estetik fiyatlarına göre biriktirmek lazım.
şuan kafamda bir doktor oluştu, Ferit Demirkan, kendisinden muayane için gün aldım, bakalım fiyat ve estetikte kafamdaki sorular giderilebilirse kendisini seçmeyi düşünüyorum. sen doktor da karar verdin mi canım?

nerede yaşıyorsun? ona göre destek olalım ben İstanbul'dayım canım. Bütçe malum 7 bin 8 bin ayırma fikrindeyim şuan bir muayene günü aldım, uzman cerrahi bir doktordan. istersen dönüşü sana bilgiler verebilirim, muayane sonrası. kafana ne takılıyorsa benimle de paylaşırsan süper olur kendisine benim sorularımmış gibi sormak istiyorum, malum bilinçsiz gidince sonucu kötü olsun istemiyorum :)

canım umarım senin için hayırlı sonuç olur, bizlere ameliyat sonrası bilgi vermeyi unutma :)

canım aylin karanlık tan aldım. ilk görüşmem olacak. bir sürü soru var kafamda ama sanırım bi yerden başlayıp doktorlarla görüşmek gerekiyor. bakalım görüştükten sonra neler olacak..

benm de aklmda olan bır ısımdı forumda genelde hrkes memnunm demıs acılan konuda ama blemyrm tbı,,, gorustkten snra bze de blgı vereblr msnz acba

doktora karar vermeyı brak gorusecegm doktorlar ıcın bıle karar vermeye calsyrm hla:) ne kdr zormuş hakkten amelyt olmdan agrttık sırtımızı nrdeyse pc basında durmaktan .)

cuma günü görüştüm aylin hanımla. etilerde akmerkezin karşısında yeri. ben de burdaki yorumlardan buldum bayan doktorları öncelikli olarak araştırdığım için. bir de internette videolarını izledim. ilk görüşmeden ücret almıyor aylin hanım. her türlü soruyu da cevaplıyor.
ilk görüşmede bana oldukça güven verdi açıkcası. boyum 1.68 50 kg. bana 275 cc 300 cc yi de deneriz dedi. göğüs çapım dar olduğu için taşma yapmaması için high profilin yuvarlak protezin uygun olacağını söyledi. yaptığı operasyonlardan örnekler de gösterdi. oldukça sıcakkanlı ve sevecen olduğu izlenimini aldım ben. aylin hanıma yaptırmayı istiyorum yalnız bana biraz uzak kalıyo. sorun orda. bakırköyden oraya ulaşım zor olacak gibi biraz. bakırköyde de kimse yaptırmamış galiba başlık açtım ama cevap gelmedi.
bence en zor kısmı doktor bulmak. insanın güvenmesi çok zor oluyor. sadece ameliyat olmakla bitmiyor iş çünkü. olası problemleri de gözönünde bulundurmak gerekiyo. iki haftadır o kadar çok şey okuyup bakıyorum ki. bazen korkuyorum bazen de inşallah hayırlısıyla olurum şu ameliyatı da kafam rahatlar diyorum.

hayırlısı olsun :)
ben de Ferit Demirkan'dan bir randevu aldım vallahi meraktayım, videolarını izledim, bakalım gün gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…