40 gün boyunca 3 lt su içmeye karar verdim ve dün başladım . aslında daha ileriye gittim dün kahvaltı dışında ( sütlü yulaf ) hiç bir şey yemedim. planda su rejimi yapmak sadece su içmek yoktu ama birden bu yöne esti rüzgar ve başladım. biraz kafama takılan problemlerim var , mutsuzum o yüzden olsa gerek pek canım yemek istemiyor ya da belki su tok tutuyor bol bol içtiğim için. bugün 2. günüm. sabah -1 kg gösteriyordu tartı. aslında su rejimini tam neden uyguladığımı bilmiyorum - belki ruhen ve bedenen temizlenme arınma isteği bilmiyorum ama şimdilik kendimi iyi hissediyorum. belki sadece su içerek 40 gün çıkaramam ama en azından her gün 3 lt su içme challenge 40 yapmayı planlıyorum. her gün paylaşacağım burada. bu arada problemlerimden bir tanesi - fazlalıklarım 89 kg şuan ve giyecek kıyafet bulamıyorum, dışarı çıkmak eziyete dönüşüyor. umarım bu 40 gün sonunda güzel bir sonuç alırım hem ruhen hem bedenen . şekerli yiyecek içeceklerden, hamur işlerinden uzak duracağım bu süre zarfında. azar azar spor yapmaya başlayacağım. bakalım beni nasıl bir serüven bekliyor.