su rejimi 40 gün boyunca her gün 3 lt

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
40 gün boyunca 3 lt su içmeye karar verdim ve dün başladım . aslında daha ileriye gittim dün kahvaltı dışında ( sütlü yulaf ) hiç bir şey yemedim. planda su rejimi yapmak sadece su içmek yoktu ama birden bu yöne esti rüzgar ve başladım. biraz kafama takılan problemlerim var , mutsuzum o yüzden olsa gerek pek canım yemek istemiyor ya da belki su tok tutuyor bol bol içtiğim için. bugün 2. günüm. sabah -1 kg gösteriyordu tartı. aslında su rejimini tam neden uyguladığımı bilmiyorum - belki ruhen ve bedenen temizlenme arınma isteği bilmiyorum ama şimdilik kendimi iyi hissediyorum. belki sadece su içerek 40 gün çıkaramam ama en azından her gün 3 lt su içme challenge 40 yapmayı planlıyorum. her gün paylaşacağım burada. bu arada problemlerimden bir tanesi - fazlalıklarım 89 kg şuan ve giyecek kıyafet bulamıyorum, dışarı çıkmak eziyete dönüşüyor. umarım bu 40 gün sonunda güzel bir sonuç alırım hem ruhen hem bedenen . şekerli yiyecek içeceklerden, hamur işlerinden uzak duracağım bu süre zarfında. azar azar spor yapmaya başlayacağım. bakalım beni nasıl bir serüven bekliyor.

günaydın herkese. akşam bir kaç diyet bisküvi yedim. dün 3 lt suyumu içtim. sabah tartıldım ve şuan 88 gösteriyor. kendimi iyi hissediyorum halsizlik yok belki kendimi yormadığımdan. evdeyim bütün gün . az önce 1 bardak suyumu içtim ve 3.günüme başladım. yarın yine yazarım.

hello , akşam biraz çilek ve kiraz yedim 3 lt suyumu içtim yine. tartıldım az önce ve pek bir fark yok dünden bugüne. bir kaç gr eksik 88 kg'dan. yarın görüşmek üzere.

hello , akşam biraz çilek ve kiraz yedim 3 lt suyumu içtim yine. tartıldım az önce ve pek bir fark yok dünden bugüne. bir kaç gr eksik 88 kg'dan. yarın görüşmek üzere.
Hic yemek yemiyor musun ? Sadece su mu yanlis mi anladim

mrb su challenge yapmak çok mantıklı geldi bana bende günde 4 litre yapayım işi yerinde arkadaşlar oruç olduğu için içemiyorum ama persembeden itibaren inşallah bende 4 litre ile başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…