Şu olmaktan bıktım kaale ye alınmamak

Aynen bende aktıf uyeyim konulara girip sunu yanlıs yazmıssın noktalama ısaretleri yanlıs dıye kalabalık yapmam hıc annemle konussam bıle anlamaz. Benım davranısımdandır belkı cekın gen duruyorum bıraz

Saygı görmek istiyorsanız kimseyi çok fazla ciddiye almayacak ve caninizi sıkan durumlarda açık açık konuşacaksınız.
Mesela sizden bahsederlerken "şu"diye hitap ettikleri an "şu değil benim adım var birdaha bunu duymak istemiyorum"deyin.
Komşu tavsiye verdiğinde "yardımcı olmaya çalışmanız güzel ama bunu zaten biliyorum sagolun"deseniz yeterdi.Hem susup hemde insanların sizi anlamasini beklemek ne kadar mantıklı ki?

Çok takilmayin yapılabilecek birşey yok,bende bazen kaale,kale,kâle alınmıyorum. Zamanla bende onları umursamamaya başladım. Allah büyük dert vermesin.

Hanımlar,
harfler yutulup "nbr cnm nslsn sğl knka ya çak" gibi katliam derecesinde yazılar, noktalama işaretlerinden cimrice mesajlar olmadığı sürece yazım hatalarına bu kadar çok takılmayın, konu içeriğinden başka boyutlara gidiyor sonra.

Kişilere işaret sıfatı kullanılmaz kendi şu o zaman
O ,ben,sen gibi zamirleri de sizde kullanmayın onlar için madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…