- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.424
- 598
- Konu Sahibi sonbaharask
Tüy diktin.Düzeltmeye çalışanda iyice batırmış.
Doğrusu 'kâle alınmak'tır..
Bunu söylemek için geldim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüy diktin.Düzeltmeye çalışanda iyice batırmış.
Doğrusu 'kâle alınmak'tır..
Bunu söylemek için geldim![]()
Aynen bende aktıf uyeyim konulara girip sunu yanlıs yazmıssın noktalama ısaretleri yanlıs dıye kalabalık yapmam hıc annemle konussam bıle anlamaz. Benım davranısımdandır belkı cekın gen duruyorum bırazBir tanecik fazla a harfinin kavgası çıkacak şimdi. :) Konu sahibi okuduğu gibi yazmış,yazılışını o an düşünememiştir belki.
Konunuza gelince insanların ne düşündüklerini pek kafanıza takmayın. Siz üslubunuza ve davranışlarınıza dikkat ediyorsanız problem yoktur. Açık açık annenizle konuşun,kırılıp üzüldüğünüzü anlatın. Bakalım cevabı ne olacak..
O ne demek?Tüy diktin.
Telefondan yazan şapkayı mı düşünecek demek.O ne demek?
Madem düzeltiyoruz tam olsun dimi. İster etsin, ister etmesinTelefondan yazan şapkayı mı düşünecek demek.
Madem düzeltiyoruz tam olsun dimi. İster etsin, ister etmesin![]()
Ama herşeyin bir bedeli var.Kiz simdi diyecek burda da kâle alinmadim. Bunlar kendi aralarinda konusuyorlar
Baksana sırf kendı konusulmak ıcın geldı. Millet konumu unuttuKiz simdi diyecek burda da kâle alinmadim. Bunlar kendi aralarinda konusuyorlar
Öyle oldu zatenHanımlar,
harfler yutulup "nbr cnm nslsn sğl knka ya çak" gibi katliam derecesinde yazılar, noktalama işaretlerinden cimrice mesajlar olmadığı sürece yazım hatalarına bu kadar çok takılmayın, konu içeriğinden başka boyutlara gidiyor sonra.
Kişilere işaret sıfatı kullanılmaz kendi şu o zamanKucuklukten beri ailem hıc kaaleye almaz hep bir dıger kardeslerın ıcınde otelendım ezildim kısaca durum her zaman boyle ydı gelelim bugunku olaya dun yegenım in dogum gunuydu aksam kutladık annemde yattım eve gitmedim sabah ablam geldı sureklı konusurken bana şu dıyor annemde oyle konusma ları bıle hıc benı onemsemıyor gıbı, sonra annemın yan komsu su geldı kadın baktı onların bana tavrına kendıde sonra oyle sırf laf soylemek ıcın sen cocuga corba yedırmımmı dedı bende oglen yedı az oncede cayın yanında bisey yedı dedım bizim akrabamız sureklı yedirir evde et suyuna corba yap ıcır dıyor yapıyorum zaten dedım dısından cok mu saf duruyom acaba kadın saf gordu ondanmı dedı yoksa ablamların tavrından mı cok canm sıkılıyor durumuma