Göz Çevresi Bakımı Şu morlukların çözümü yok mu

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
178
129
Merhaba göz çevrem böyle krem vs hiçbir şeyle geçmiyor. Önceden böyle değildi derim inceldi, damarlarım belli oluyor. Bunun bir çözümü yok mudur?
Hem göz kapağındaki hem de göz pınarındaki morluklarımdan kurtulmak istiyorum
Sağlık sorunum sigara vs yok

6E3E3A7C-D61F-4FBF-9100-FF68B6F655A6.jpeg

Merhaba göz çevrem böyle krem vs hiçbir şeyle geçmiyor. Önceden böyle değildi derim inceldi, damarlarım belli oluyor. Bunun bir çözümü yok mudur?

Eki Görüntüle 2903130
The purest markasinin kafeinli göz cevresi serumu var bir bakın etkisi harika.

Son zamanlarda kullandığınız bir ilaç var mı? Ben mesela zoretanin kullanıyordum. Bu ilacın etkisiyle olduğunu düşünüyorum göz altlarimda derim inceldi ve damarlar belli olmaya başladı. Henüz bir çözüm bulamadım. İnternetten kolajen takviyesi aldım. Belki fayda görürüm. Ciltte yaş ilerledikçe kolajen üretimi azaliyormus o yüzden de bu gibi durumlar oluşabiliyormus.

Son zamanlarda kullandığınız bir ilaç var mı? Ben mesela zoretanin kullanıyordum. Bu ilacın etkisiyle olduğunu düşünüyorum göz altlarimda derim inceldi ve damarlar belli olmaya başladı. Henüz bir çözüm bulamadım. İnternetten kolajen takviyesi aldım. Belki fayda görürüm. Ciltte yaş ilerledikçe kolajen üretimi azaliyormus o yüzden de bu gibi durumlar oluşabiliyormus.
Var ama onunla mı ilgili bilemiyorum

Keşke bir çözüm bulsak. Doktora gitsem dolgu önerecek gibi geliyor. Ne yapmalı bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2903130
Şeffaf sabunu denediniz mi? 🤗

X