Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiŞu mama konusunu tartışalım birlikte!!
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende çaresiz kalıp mama verenlerdenim
kızım 4 ay emdi emdiği sürece mama içiremedim
süt bitince mecburen mamaya başladık birtek bebelac
sevdi onu içti 7. ayına kadar verdim mama 7 aydandan sonra
süte geçtim şimdiden süt içiyor gdo olayı çok tartışıldı çözüme ulaşan pek yok
çünki herşeyde var pınarın devam sütlerindede var kullanıcaksınız normal süt kullanın
tabi oda uht varsa imkanınız temiz açık süt verin daha iyi benim imkanım yok oyüzden uht kullanıyorum
mecburen ek gıdaya geçtikten sonra bencede mamaya pek gerek yok zaten vitamini diğer gıdalardan alıcak
kaşık mamasına gelince ben bazen kullanıyorum daha çok mecbur kaldıkça hatta geçen gün biberon maması bile
aldım aylar sonra hastaydı kızım ağzına hiçbişey sürmedi sütü boş içiyordu birtek bende sütün içine kaşık maması
koydum öyle içirdim en azından içini tutsun diye milupanın ballaı tahıllısını kullanıyorum bazen
ben de kasik mamasi kullaniyorum. paketlenmis-marketten aldigim sute/pirince gore cok daha saglikli buluyorum. iclerindeki maddelerin yetistirildikleri tarlalar ilac/hormon/gdo'ya karsi surekli denetleniyor. organik olanlarini kullaniyorum. kendim evde de yemeklerimi dogal yoldan yetismis sebzeler ve maddelerden yapiyorum, onlar kalmamis ve siparis verememissem de denetlenmis/katki maddesi olmayan mamalari kullaniyorum. marketten pirinc/sut alarak mama yapmaya icim elvermiyor. bebegime bile bile ilac siringa edemem.
ben de kasik mamasi kullaniyorum. paketlenmis-marketten aldigim sute/pirince gore cok daha saglikli buluyorum. iclerindeki maddelerin yetistirildikleri tarlalar ilac/hormon/gdo'ya karsi surekli denetleniyor. organik olanlarini kullaniyorum. kendim evde de yemeklerimi dogal yoldan yetismis sebzeler ve maddelerden yapiyorum, onlar kalmamis ve siparis verememissem de denetlenmis/katki maddesi olmayan mamalari kullaniyorum. marketten pirinc/sut alarak mama yapmaya icim elvermiyor. bebegime bile bile ilac siringa edemem.
katılıyorum arkadaşımkaydirigubbakcemile5
pazardan aldığımız elamaya kesin hormonsuz gözüyle bakıyoruz nedense
ama okadar denetimden geçen organik mamalara gelince oooo zehir onlar zehir diyoruz niye ; pahalı diye sadece pahalı diye
elbette pahalı olucak ağaçtan sepete toplanıpta kamyonların üstünde hertürlü börtü böceğin içinde gezdiği çuvallarda gelmedi onlar çünkü
biliyomusunuz organik bi ürün yetiştirmek için bir tarlanın karayolundan ne kadar km uzakta olması gerekiyor...
yok bilimiyosunuz ama içinde zehir olduğunu kesin biliyosuz....:))
bu gdo mama olayı çok büyüdü ve bu kadar endişe çok gereksiz . evde hazırlayacağınız ürünler bence mamadan daha hormonludur. ayrıca bu soya lestini falan marketten aldığımız tüm ürünlerde var. kendiniz ekmeye kalksanız bile iyi tohum bulamazsınız yani yıllardır böyle besleniyoruz ve böylede devam edecek
Bu bilim dünyasına ben fazla güvenmiyorum bugün yararlı dedikleri yarın zararlı çıkabiliyor yada tam tersi olabiliyor.Bakın senelerce kolestrolü olanlara yumurtayı yasakladılar ama sonra çıkıp hata yapmışız yiyin diyorlar.Kalp hastalarıda kırmızı eti senelerce yasakladılar sonra çıkıp biz hata yapmışız kırmızı etteki protein mutlaka alınmalı diyorlar.Bebeklere eskiden inek sütü verilirdi sonra çıkıp yok 1 yaşından önce vermeyin diyorlar.Yıllarca açıkta satılan sütü kötülediler şimdide yok pazstörize sütün güvenliğini sorguluyorlar çünkü uht işlemi sırasında zararlı bakterilerin yanında yararlılarda ölüyormuş.En son domuz gribinde gördük işte yani fazla detaya inipte kendinizi karartmayın.bebeğiniz eme biliyorsa emzirin emmiyorsada mecbur mama kullanacaksınız zaten mama kullanmasada yediği herşeyin organik olduğunu bilemezsiniz yediğimiz ekmeğin,kullandığımız makarnanın,pirinçin,bulgurun,mercimeğin ...nerde yetiştiğini bilmiyoruz bunların hepsini kendimiz yetiştiremeyeceğimize göre hazır almaya mecburuz yani evde yaptığımız çorba bu duruma göre ne kadar güvenli belki kullandığımız mercimek gdolu.