Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlarım öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım çoğumuz pirinç unu mama veriyoruz demişsiniz pirinç ununun doyuruculuğu var fakat besleyiciliği yok irmiği suda pişirip indirdikten bebeğinizin ayına göre içine devam maması koyun çünkü irmik çok besleyici hemde bebeğiniz pütürlüye alışır 4 aydan küçükler daha akıcı yapıp verebilirler ..
Bazı arkadaşlarımızda anne sütünden de geçtiğini söylemişler bende şöyle düşünüyorum evet halısınız ama en azından mamaların içinde olduğu kadar değildir.Bu mamalar çok ii birşey olsa niçin doktorlar önermiyor neden mama firmaları satmak için ballandıra ballandıra anlatıyor satmak için, bu ülkede para için insanlar harcanıyor bu insanlar bizim bebeklerimiz olmamalı diye düşünüyorum
Bu arada kızlar bu topiği açtığım günün gecesi rüyamda oğlumu büyümüş görmüştüm delikanlı bir çocuktu fakat hastalanmış hastanedeymiş doktor bize fazla ömrü yok dedi rüya işte saçmalık buya bende diyorum ki bu zamana kadar hep mama verdim diyorum yakınlarıma ondan oldu diyorum sanırım bu mama konusu bizi kasmaktan çok üzmeyede başladı benimde kafam çok karışık mamayıda kaç gündür komple bıraktık ya:)
Bazı arkadaşlarımızda mama firmalarını ticari araçlı suçluyorlar diye düşünüyorlar bende düşünüyorum ki hadi öyle olsun mamayı doktorların tavsiye etmediğinide geçelim ya gerçekten mamayı yapıyordum ben ağzıma değdiremiyodum tadı kokusu berbat nasıl içiyor bunu diyordum çocukların damak tadıda bozulacak:)
Neyse çok uzattım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kalın sevgiler canlarım
kızlar ben emziriyorum ama bebeğim çok ağladığında aç kaldığında da mecburen mama veriyorum dr bana sma yı önermişti ama iki gün önce gidip bebelac aldım çok mutsuzum bebeğim 2,5 aylık nasıl besleyeceğim sütüm az olduğunda?
mamaların içine bakıp soya yoksa öyle mi almalıyız
şimdi organik mamalara bakıyorum arama motorundan
cnm baktım netten ama en son gene gidip sma aldım burda eczaneni gdo dan haberi bile yok üstelik hipp de yok eczanede...canım ben bebeğim doğduğundan bei mama takviyesi yapıyorum milupa kullanıyordum gdo olayı ilk çıktığı andan itibaren hipp almaya başladım organik diye hala devam ediyoruz. bir bak netten isterrsen sağlıkla büyüt bebeğini..
cnm annem pirinçleri haşlayıp kaynamış su ile karıştırıp bebeğe verelim dedi ama en azında 3 ay dolsun dedim pirinç unundan daha iyi poirinç unu kof şişmanlatıyor pirinç haşlayınca çocuk besleniyor şişmanlık yapmıyor süt kullanabildiğinde süt de katıyorben henüz bebegıme mama vermıyorum ama sonunda cevremdekı herkez yedırıyor evde yapılan seyler ne sebze corbaları yapsan sebzeler gdolu ınek sutu 1yasına kadar yasak evde pirinc unu vb seyleri evde yapamıcagına gore mecbur yedırcen bugune kadar gunahsız buyume ye calısan bebeklerın kanına gırdıler bunların yatıcak yerı yok allahtan korkmuyorlar ticarı amac yuzunden hangısı saglıklı dıye acıklamıyorlar hepsı satılsın dıye domuz gribi gibi buda yalan cıksın insallah
cnm baktım netten ama en son gene gidip sma aldım burda eczaneni gdo dan haberi bile yok üstelik hipp de yok eczanede...
burda da eczanelerde satılmıyor zaten büyük marketlerde satılıyor belki bulabilirsin tekrar mama alıcağın zaman bakarsın..
konuyu yeni gördüm arkadaşlar benimde oğlum doymadığı için doktorum mama takviyesi yaptırıyordu doğumdan itibaren hiç bi şey olmaz korkma diyodu birdee lmaz: bunları okuyunca cok üzüldüm mamayı 10. ayda bıraktık biz şimdi 1.5 yaşında ama hala milupanın kahvaltılık karışımlarından veriyordum ama bundan sonra asla ben doğduğundan beri aptamil kullanmıştım 6 ayda sütle hazırlamaya başladım bi ara pirinçunu da verdim aslında mamayı cok sevmiyordu bende uyurken veriyordum daha cok ama eğer Allah bi cocuk daha nasip ederse bana savaşa savaşa emzireceğim