dediğin doğru insan güvenemiyor ama bebişim daha biberon maması aylarında hazır mama almaktan başka çarem yok kivalla ben artık bunun avrupasına, asyasına,amerikasına hiiiiçç güvenmiyorum.4 yanımız aldatmaca doluyken ne diye güveneyim. kendi ellerimizle pişirmediğimiz hiçbirşeyi, hiçbir hazır gıdayı meleklerimizin tertemiz vücutlarına sokmayalım arkadaslar.bu gdo pisligine izin veren siyasetçiler acaba torunlarını bunlarla mı besliyor yoksa çiftliklerinde, arazilerinde en katkısız köylü tohumlarıyla özel olarak yetiştirttikleri organik besinlerle mi? sizce? cok meraklılarsa onlar oturup yesin gdolu mamaları,besinleri...!
avrupa birliğine üye ülkelerde mamalarda gdo lu ürün kullanımı yasak. milupa alman malı. bebelac nutricia firmasının polonya'da üretiliyor. ithalatçı firma iki markanın da numil gıda. o yüzden birçok kişi iki mamayı da aynı firmada üretiliyor diye düşünüyor. bu iki ülkede ab ye üye olduğuna göre gdo lu ürün kullanamazlar diye düşünüyorum.
arkadaşlar benim eşim mama firmasında çalışıyor isim vermiyim bizimde bebeğimiz 3 aylık ve emmediği için mama veriyoruz içimiz rahat çünkü eşim türkiyede gdo lu mama yok diyor ayrıca pazardan aldığın meyve ve sebzenin organikliğinin veya hormonsuzluğunun garantisi varmı yok fakat mamaların var organik diyosa organik olmak zorunda öyle üretim yapmak zorunda
isviçre'de hangi markalar var canım?ben isvicrede yasiyorum ve burda hic bi doktor mamalar kötü demiyor. bebegini emziremiyosan en az bir yasina kadar mama kullanmayi tavsiye ediyolar, cünkü bebegin ona ihtiyaci var. Sütten yeterince demir alamiyolar. ben bebegimi emzirebildim ve hala emziriyorum ama emziremeseydim kesinlikle mama kullanirdim. benim iki ablamda cocuklarini mamayla besledi.
ben isvicrede yasiyorum ve burda hic bi doktor mamalar kötü demiyor. bebegini emziremiyosan en az bir yasina kadar mama kullanmayi tavsiye ediyolar, cünkü bebegin ona ihtiyaci var. Sütten yeterince demir alamiyolar. ben bebegimi emzirebildim ve hala emziriyorum ama emziremeseydim kesinlikle mama kullanirdim. benim iki ablamda cocuklarini mamayla besledi.
Bende oğluma 7 ay kullandım ama hiç demir yükselttiğini görmedim 6.ayında demiri ve kansayımı çok düşük çıktı şuan tedavi görüyor üstelik ben mamayı bıraktıktan sonra tedavi cvp vermeye başladı tam tersi olmasın ..Hiçbir şekilde katılmıyorum canım buna ayrıca yanlış bilgilendirme yapmayalım
ya arkadaşlar mesela benm hiç sütüm yok bebeğime sadece 1 ay verebildim öyle bunalımlar yaşadımki bunu ancak yaşayan bilir ben napıym şimdi ilk similac verdim şimdi aptamile geçtik çok kötüyüm birde bunları okudum iyice kötü oldum ne yapayım şimdi
avrupa birliğine üye ülkelerde mamalarda gdo lu ürün kullanımı yasak. milupa alman malı. bebelac nutricia firmasının polonya'da üretiliyor. ithalatçı firma iki markanın da numil gıda. o yüzden birçok kişi iki mamayı da aynı firmada üretiliyor diye düşünüyor. bu iki ülkede ab ye üye olduğuna göre gdo lu ürün kullanamazlar diye düşünüyorum.
sana sonuna kadar katiliyorum arkadasim
milupada senelerce kayinvalidem ve kayinpederim calismis kendileri yapmislar o mamalari caylari vs neyin ne oldugunu cok iyi biliyolarr
gerci milupa kapandi ve fabrikasi polonyaya tasindi
uzun süredir o iste calismiyolar ama milupanin a sindan z sine herbisini biliyolar
biz dr kontrolumuze gittgimizde dr bize muhakak kullnmalisin devam mamasi diyor
bizde birakmadik hala devam ediyoruz
Biz oglusumla yaklasik 5 ay önce tr deydik,ben bazen kendim yapiyorum bazende o hipp in sise mamalarindan yediriyorm
markete girdim aliyim die aman tanrim bide ne görüyüm kimin tarihi gecmis kiminin üstü sulanmis
dedim tr dekilerin allah yardimcisi olsun bu ne rezilliktir böyle
avrupa ülkelerinde her zamn kontrol edilir her hafta tarihleri ondan benim icim cokk rahat ve icim rahat olarak cocuguma yediriyorum
Almanyada özellikle cocuklar in sagligi en basta geldigi icin hersey cok siki denetimden geciyo
ama tr yi bilmiyorum o nedenle allh yardimciniz olsun diyorum cok zor isiniz gercekten
ve sunuda eklemek istiyorum benim oglum beni 3 hafta emdi oda sagdim ve hic sütüm yoktu e bizde aptamil kullandik baya sonra baktik cocuga agir geliyo milumil e gectik
simdi 13 aylik ve milumil ve bazende aptamil kullaniyoruz
hipp mamayı alırken tarihine mutlaka dikkat ediyorum, burda yeni yeni yaygınlaşıyor, büyük bir marketten alıyorum bazen kalmıyor bile o yüzden tarih konusunda hiç sorun yaşamıyorum ben..gönül rahatlığıyla alıyorum..almanyadaki kuzenimde u markayı kullanıyordu, milupadan bu markaya geçerken hiç tereddüt etmedim o yüzden..
Ben biberon mamalarini milumil yada aptamil den yana tercih kullaniyorum
fakat sise mamalari hipp inkiler harika zaten almanyada hipp kullaniyo cogu insan
ama türkiyeyi bilemiyorum iste oradaki ürünler nasil falan hic bi bilgim yok
ama sunuda söyliyim benim oglum hipp in meyve pürelerini ve yemeklerini cok seviyo ama kasik mamalarinin tadi cok kötü ondan milupaninkileri daha cok seviyo
biberon maması, meyve püresi kullanıyorum sebzelere yeni geçtik.tatilde kullanmak üzere alıyorum yavaş yavaş.kaşık maması hiç denemedim henüz.birde ben emziren anneler için çayını denemek için aldım ama sevmedim humana daha güzel.faydalı mı acaba kullanmış mıydın?
Sanirim bende humana kullanmistim cok hatirlamiyorum acikcasi suan oglum 13 aylik cünki baya zamn gecti aradan ama kullanan arkadaslarim vardir belki bi sorarim onalra haber veirim arkadasim sana
ve kasik mamalarinida tavsiye ederim ama hipp in degil milupanikiler daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?