Su lekesini gösteren kumaş...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.162
merhaba kızlar.. bi sorunumdan bahsetmek istiyorum size.. biz 3 ay önce doğtaştan 2 tane üçlü kanepe aldık.. neyse gittik baktık kumaşlara, ben bi kumaşı beğendim satıcıya sordum. nasıl iyi midir falan diye.. satıcı bana çok iyi dedi, leke tutmaz dedi.. özellikle dedim bundan leke silinince çıkar mı die tabiki falan deyince kaplattık bu kumaşa.. ama kanepeler bi geldi, iyi hoş görünüşü ama suyun bile lekesi kalıyor kanepede.. ben böyle bişey görmedim ya.. diyelim ki bi damla çay döküldü, onu siliyorum bu sefer sildiğim alan da leke oluşuyor.. duru su bile leke yapıyor.. sanki yıllardır kanepe silinmemiş gibi bi görüntü oluyor.. aradım bana dedikleri şeye bakın, neymiş kanepeyi tamamen silmeliymişim böyle bi durumda.. komple yani.. iyi de benim 2 küçük çocuğum var.. misal bir damla çay lekesini silmek için ben koca kanepeyi mi silecem.. satana kadar ya.. satarken bana deselerdi ki, bu kumaş su lekesini de gösterir alır mıydım... aradım dedim ben bu kumaşın değişmesini istiyorum.. oraya hiç yanaşmıyolar kumaş değişimine... teknik servis gelecekmiş de, bana temizlikle ilgili tüyolar verecekmiş..su lekesinin resmini çekecekmiş, kullanıcı hatası mı değil mi ona göre karar vereceklermiş.. bunu kullanıcı hatası ile ne ilgisi var.. bahane üretiyolar sabahtan beri... herşey satış yapana kadar... napıcam bilmiyorum.. :KK43: ısrar etsem peşine düşsem değiştirirler mi acaba?

Bizim de hali boyle.
Yeni aldik antibakteriyel leke tutmaz falan.
1 damla cay dokuluyor, siliyoruz ertesi gune yine geri gelmis. 1 hafta siliyoruz resmen.
Biz en son bim de satilan aspirin marka temizleyiciden denedik. Onla sildikten sonra bir daha geri gelmedi leke ne hikmetse.
Degistirirler mi bilmiyorum ama eger ki degismezlerse deneyebilirsiniz belki ise yarar.
Sahsi gorusum; degiseceklerini sanmiyorum :KK43:

Tay tüyü kumaş mı? Kumaşın tamamını siliyor benim bi yakınımda. Ama su lekesi bırakmıyor diye biliyorum ben. Doğtaştan almışlardı onlarda.

Son dönemlerde çok şikayet duyuyorum Doğtaşla ilgili. Hiç mi memnun kalmadınız?

Bizim de hali boyle.
Yeni aldik antibakteriyel leke tutmaz falan.
1 damla cay dokuluyor, siliyoruz ertesi gune yine geri gelmis. 1 hafta siliyoruz resmen.
Biz en son bim de satilan aspirin marka temizleyiciden denedik. Onla sildikten sonra bir daha geri gelmedi leke ne hikmetse.
Degistirirler mi bilmiyorum ama eger ki degismezlerse deneyebilirsiniz belki ise yarar.
Sahsi gorusum; degiseceklerini sanmiyorum :KK43:

ne kadar gıcıklar ya... madem kumaş hakkında bilgin yok, nie ahkam kesiyosun böyle iyi şöyle iyi.. bende de aspirin var.. su lekesinin üstüne mi dökücem aspirini.. mesela çayı sildim, kuruyunca sildiğim yer kocaman su lekesi oldu..onun üstüne mi sıkayım aspirini

Tay tüyü kumaş mı? Kumaşın tamamını siliyor benim bi yakınımda. Ama su lekesi bırakmıyor diye biliyorum ben. Doğtaştan almışlardı onlarda.

Son dönemlerde çok şikayet duyuyorum Doğtaşla ilgili. Hiç mi memnun kalmadınız?

şönil kumaş. böyle keten gibi.. satıcı bu kumaş şöyle iyi, böyle iyi, leke tutmaz, zaten silince hemen çıkar.. bilmem nee dedi, sattı bize. doğtaş satana kadar çok iyiler.. ama sattıktan sonra adamın yüzüne bakmıyolar ya.. hiç memnun kalmdım.. bi daha asla... benim 2 tane küçük çocuğum var.. ben her gün komple kanepe mi silecem... :KK43:

şikayetim var sitesine yazın.Tüm firmalar orayı takip ediyorlar artık kendi adıma şikayet var mı diye. Şikayeti giderdikten sonra da yine o sitede cevap yazıyorlar ve böylece reklamlarını da yapmış oluyorlar.

şönil kumaş. böyle keten gibi.. satıcı bu kumaş şöyle iyi, böyle iyi, leke tutmaz, zaten silince hemen çıkar.. bilmem nee dedi, sattı bize. doğtaş satana kadar çok iyiler.. ama sattıktan sonra adamın yüzüne bakmıyolar ya.. hiç memnun kalmdım.. bi daha asla... benim 2 tane küçük çocuğum var.. ben her gün komple kanepe mi silecem... :KK43:

Daha yeni aldın madem uğraş biraz. Memnun değilim de. Sürekli ara. Ben leke tutmasın diye özellikle sordum, çünkü her gün silemem de. Beni yanlış yönlendirdiler diye sürekli ara. Zaman geçerse, kullandınız diye değiştirmezler.

ne kadar gıcıklar ya... madem kumaş hakkında bilgin yok, nie ahkam kesiyosun böyle iyi şöyle iyi.. bende de aspirin var.. su lekesinin üstüne mi dökücem aspirini.. mesela çayı sildim, kuruyunca sildiğim yer kocaman su lekesi oldu..onun üstüne mi sıkayım aspirini
Haklisiniz :KK43: magdur oluyoruz resmen.
Evet annem direk lekenin ustune dokup siliyor.
Bizdeki lekelerde etkili oldu ama kumasin cinsine gore de degisebilir

şikayetim var sitesine yazın.Tüm firmalar orayı takip ediyorlar artık kendi adıma şikayet var mı diye. Şikayeti giderdikten sonra da yine o sitede cevap yazıyorlar ve böylece reklamlarını da yapmış oluyorlar.
yazıcam teşekkürler... inş faydası olur

X