su korkusu...

pcity

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
35
0
selam arkadaşlaar...
sudan korkan var mı aranızda; denize,havuza girmek anlamındaa?...
bu korkumu nasıl yenebilirim,?

önce sığ yerlerde bu korkunu aşmaya çalış...

bir de berrak, denizin dibini rahatça görebileceğin yerleri tercih et.. kendini daha güvende hissedebilirsin

merhaba;
su korkusu bende de var ve ne yaparsam yapayım yenemiyorum. izmirliyim utanıyorum valla yüzme bilmemekten falan

en mantıklısı yüzme kursuna gidip bir hocadan yardım alman canım havuzda öğrenirsen denizde cok rahat yüzersin..

yüzme aslında çok çabuk öğrenilebilen bi spor fakat benimde su korkum olduğu için 3 ayda öğrendim özel ders almadım 15 16 kişilik bi grup vardı tabi hocada çok ilgilenemiyodu suya girdiğimde titreyen biriydim 3 ayın sonunda çoookk şükürr öğrendim yani zamanla yenilebilir bişey rahat olun kasmayın suyun içinde uzanın suda küçülmeyin esneyin büyüyün =)

Suda yatay vaziyette kendinizi bırakmaya çalışın. Kollarınızı ve bacaklarınızı yıldız gibi açın. Suyun kaldırdığını fark edeceksiniz, bu da suyla barışmanıza yardımcı olur. İmkanınız varsa yüzme eğitmeninden de destek alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…