Şu itiraflara bir göz atın kızlarrr:)

Direksiyon eğitimi
Sene 1993. Sevgilime (şu an karım olur kendileri) araba kullanmayı öğretiyorum. İzmir'in o zamanki halini bilenler bilir. Üçkuyular-Narlıdere yolu şimdiki gibi değil. Sakin... Stres olmasın, panik yapmasın diye çok karışmamaya çalışıyorum. Ayrıca çok sakin bir ses tonuyla konuşuyorum. Direğe 3 santim farkla geçiyor benim güzel sevgilim. "Direğe çok yakın geçtin hayatım." diyorum. Cevap "Hangi direğe?"

Teravih namazı
Teravih namazına gidilir. Kadınlar caminin 2. katında kılmaktadırlar. Tam kaptırmışken atmosfere, bir ara secdeye gidildiğinde sessizliği 2. kattan bir çocuk sesi bozar. "Anneeee, aşağıda kocaman kocaman bir sürü g.t var!" Sessizlik, kafalar cümleyi çözümleyinceye kadardır. En sonunda imam dahil herkes kopar. Ne namaz kalır, ne abdest...

İşlev

"Boy mu, işlev mi?" dediklerinde, "Boy canım!" derdim. Ama dün işlevin de çok önemli olduğunu gördüm ve artık tercihimi işlevden yana kullanmaya karar verdim.

Yoğruldum da duruldum

Uzman olarak gittiğin işletmede şaşkınlıkla hamur makinesini gösterip ne kadar elektrik çekiyor diye soracağına, "Bu ne?" diye sorarsan adam da "Diplomanızı görebilir miyim?" der tabi. Kocaman aferin bana!

Öylesi yaratılmadı

Arkadaşımın mübarek cuma günü yaptığı dua; "Allahım bana, hali vakti, psikolojisi yerinde, özü sözü bir, eşsiz, çocuksuz, anasız, kara kaşlı, renkli gözlü, üçgen vücutlu, nokta popolu, her uzvu mükemmel çalışan, beni de deliler gibi seven bir adam nasip eyle yarabbi." Oldu canım, bir tane de benim için sipariş ver, sabırla beklerim söz...

Acıdan değilse1 yıl 1 ay 5 gün önce gönderdi

Pilates kursunda, arkadaşımın zorlandığı hareketlerde 'Ayy, aman, ahh'' şeklinde sesler çıkarması üzerine eğitmenimizin 'Kendinizi çok zorlamayın, ağrı ya da acı hissetiğiniz noktada durun, X bu sesleri çıkardığına göre kaslarını zorluyorsun canın mı acıyor?' sorusuna; 'Yoo ben canım acıdığı için ses çıkarmıyorum ki' şeklinde cevap veren arkadaşıma eğitmen 'Peki neden?' diye sorunca boş bulunup 'Belki zevk aldığı içindir.' diye cevapladım. Ortamın birden sessizleşmesiyle nasıl bir pot kırdığımı anlayıp 'Yani rahatladığı içindir!' şeklinde toplamaya çalıştım. Yok yok, iyi gelmiyor bana o hareketler. Fazla gevşiyor kaslarım. Özellikle de çenemdekiler.

Diskotek1 yıl 3 ay 23 gün önce gönderdi

Bir alkış da mahallemizde her gün bağıra çağıra heyecanlı heyecanlı oyun oynayan çocukların o gün sessiz sakin oturduklarını gördüğümde "neden bugün böyle sakinsiniz bir şey mi oldu?" şeklindeki soruma "Sana ne be, her gün eğlenecek miyiz, disko mu burası?" şeklinde cevap veren 6 yaşındaki küçük meleğe(!) gelsin.

Yetim
Bir alkış da, nette bilgi yarışmasına katılıp, kendisine sorulan "Padişah öldüğünde tahta geçen oğluna ne denir?" sorusuna "Yetim denir." diyerek cevap veren zeka küpü arkadaşıma gelsin.

Tombul tombul

Bir alkış da sürücü kursunun Sağlık dersinde, kırk kişilik bir sınıfta, hocamızın "göğüs kafesinde neler bulunmaktadır?" sorusuna "Memeler" diye bağırarak cevap veren arkadaşımıza gelsin.

Freud Sürçmesi

Bir alkış ama lütfen içten bir alkış da gittiği güzel bir iş görüşmesinde alışkanlıklarınız var mı sorusuna, "alkol" diye cevap veren bana gelsin. Nasıl toparladığımı Allah biliyor. Çok rezildi. Çok.

Herkes İşini Yapsın!!!

Bir alkış da "Neden bu kadar bağırıyorsun?" diyen sünnetçiye "Ben işimi yapıyorum. Sen de işini yap." diyen kardeşime lütfen.

Erkek adam

Erkeklikten dem vururken, o anın gazıyla, ''Erkek adamın erkek sevgilisi olur!'' diyen dayıma da kocaman bir alkış lütfen.

Çekil Yoldan!
Dolmuşta giderken, rüzgarın etkisiyle dolmuşun önüne uçan boş poşete "Çekil yolun ortasından!" diye bağırıp korna çalan şoföre kocaman bir alkış lütfen...

İşte benim babam

Bir alkış da ben bilgisayar başındayım diye bana bağırıp; "O bilgisayarı kafanda kırıp annenle birlikte çöpe atacağım!" diyen babama gelsin..

.))))))))))))
Ablam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır, sigara ve kahve ikilisi eşliğinde sırlarımızı dökerdik. Böyle anlardan birinde, kısık sesle "Müzik açalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: "Ne dinleyecem sizi beee!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…