Kızz bayıldım şu yorumunaaa istanbul bıkarsa bırakırr..ben çok seviyorum İSTANBULU başka yerde yaşayamamm..İstanbul'dan kurtulamazsın, sıkılırsa o seni bırakır.. alacakaranlık kuşağı gibi şehir
Kızz bayıldım şu yorumunaaa istanbul bıkarsa bırakırr..ben çok seviyorum İSTANBULU başka yerde yaşayamamm..
İstanbul'dan kurtulamazsın, sıkılırsa o seni bırakır.. alacakaranlık kuşağı gibi şehir
Ben bir çıkayım şu şehirden inşallah, minicik bile özlersem bana da ofiş demesinler, mesela Muhittin desinler
istanbul güzel şehir adı bile güzel (İSTANBUL)..Of yaaAslında buradan ayrılmak gibi bir düşüncem hiç olmamıştı. Buradan başka her yer bana küçük ve yaşanmaz gelirdi. Ta ki şehir dışında bir üniversitede okuyana kadar ve İstanbul' a tekrar dönene kadar bu böyleydi. Sonraları, buraya tekrardan döndükten birkaç ay sonra buz kestim bu şehre karşı. Sözlümün de etkisi büyük bunda sanırım. O hep orada daha kolay yaşayacağımızı söyledi, bir çok kez. Ben de yanına gide gele çok sevdim İzmir ' i. Yaşayacağım yer bekledim aklımda. Sonrasıysa hayal kırıklığı Hevesim kaçtı.
İzmir'de yahut civarında doğu görevi sayılabilecek ilçeler bulunabilir, bir kaç yıl önce vardı... puan tuttarsa böyle bir şeyi araştırın
Biz kurtulduk 2 aydır başka şehirdeyiz artık bu geldiğiniz şehire taşınıyoruz ve çocuklarımız burada büyüyecek. Sadece eşim özel sektörde Çalışıyor şuan Bulunduğumuz bölgede çalışmak istediğini söyledi :) onlarda gönderdi. Çok mutluyum ve gezmeye dahi gelmek istemiyorum İstanbul'a.
valla ben bir gecede İstanbul'u terk etmeye karar verdim. ve bursaya yerleşmeye az kaldı ağustos gibi ordayın inşallah
Istanbuldan gitmeyi dusununce bile kalbim duracakmis gibi oluyor. Nefes alamiyorum.
Yani bagimlisiyim Istanbul'un. Birakamam.
Sizin isiniz de zor. Allah yardim etsin.
Merhabalar.
Sözlüm öğretmen ve şu an İzmir' de görev yapıyor. Ben İstanbuldayım. Şu an orada ikinci yılı ve üçüncü senenin sonunda oradan zorunlu olarak atanacak. Bilgisi olanlar bilir. Özelde çalışan eş 1 yıl sigortalı olarak aynı yerde çalışır ise, memur eş yanına tayin isteyebiliyordu. Şimdi ise bunu 3 yıla çıkardılar ve bizim tüm hayallerimiz yıkıldıEğer 1 yıl olarak kalsaydı bu yaz evlenecektik ve İzmir' de 1 yıl çalışacaktım, orada yaşayacaktık. Şu an ise ben İstanbul' da çalışıyorum ve sanırım burada yaşayacağız. Ama ben kendimi sanırım çok şartlamışım İzmir' de yaşamaya. Orada mutlu olurduk biz gibi düşündüm. Hep hayallerimi oranın üstüne kurdum. İstanbul' da yaşamayı istemiyorum ve mutsuz olacakmışım gibi geliyor. Hem de düğün hayalimiz de ertelendi
Şu durumda buradan ne zaman ve kaç yıl sonra kurtulabiliriz acaba ? Biraz karışık olabilir yazdıklarım. Şimdiden teşekkürler.
ya sadece bu yıla özel 1 yıl diye bişey de demişlerdi nabi avcı demişti sanırım bu kurtarmaz mı sizi?
Ben de o kadar izmir izmir diye okuyorum ki bu forumda, inan turkiyeye yerlesecek olsam izmirde yasamak istemeye basladim