Şu İstanbul' dan nasıl kurtuluruz?

Erkek arkadaşımın oradaki görevi bitinceye kadar biz yetişemiyoruz maalesef :KK43: Bu ağustosta başvuracaklar son olacakmış. Hatta geç bile kalmış karar uygulanmak için. Öyle bir açıklama yapmış.

peki erkek arkadaşın izmirden sonra nereye tayin isteyebiliyor ? doğu filan mı değilse yakında başka alternatifler bulun

peki erkek arkadaşın izmirden sonra nereye tayin isteyebiliyor ? doğu filan mı değilse yakında başka alternatifler bulun

İlk atanmasında İzmir gibi bir yere düştüğü için otomatik olarak doğu görevine atanacak. Ama ben onun görev süresi dolana kadar İstanbul da 3 yıl çalışma süremi dolduracağımdan benim yanıma tayin isteyebilir ve gelebilir. Tabi aksilik çıkmazsa. Yoksa yine doğu.

Ben Istanbul'a aşığım. Ama arkadasim Marmaris'te yasamaya başlayali ona o kadar ozeniyorum ki. Gittim gordum ayrilasim gelmedi .:KK51:Hayalim Marmaris'te yasamak.

Allah yardimciniz olsun istediginiz gibi olur inşallah

istanbuldan başka yerde yaşamamış doğmuş büyümüşler oraya hayranlar asla başka yerde yaşayamam falan filan valla çekilmiyor be oranın derdi tamam denizi boğazı tarihi iyi güzel hoş da küçük şehrin rahatlığı hiçbir yerde yok gerçekten huzuru buluyor insan küçük şehirde okulumu bitirir bitirmez ayaklarım totoma vura vura geldim valla yaşanmaz yahu orada :cool:

istanbuldan başka yerde yaşamamış doğmuş büyümüşler oraya hayranlar asla başka yerde yaşayamam falan filan valla çekilmiyor be oranın derdi tamam denizi boğazı tarihi iyi güzel hoş da küçük şehrin rahatlığı hiçbir yerde yok gerçekten huzuru buluyor insan küçük şehirde okulumu bitirir bitirmez ayaklarım totoma vura vura geldim valla yaşanmaz yahu orada :cool:

Aynı durumdayız da ben kaçamıyorum maalesef :)

Ben Istanbul'a aşığım. Ama arkadasim Marmaris'te yasamaya başlayali ona o kadar ozeniyorum ki. Gittim gordum ayrilasim gelmedi .:KK51:Hayalim Marmaris'te yasamak.

Allah yardimciniz olsun istediginiz gibi olur inşallah

Amin çok teşekkür ederim. :)

Kızlar küçük bir güncelleme yaptım :)

Bende bir an önce kurtulmak istiyorum bana da Ankara çok sıcak geliyor nedense o_O

Senin icin cok sevindim umarim kurtulursun bizimde ufak bir sansimiz var zorluyoruz bekliyoruz hala ama nafile umut iste :/ Istanbulu sevemedim, bakalim alismaya niyetli degilim nezaman kismet olursa aninda tasi taragi esimi alip kacicam bende :/

Senin icin cok sevindim umarim kurtulursun bizimde ufak bir sansimiz var zorluyoruz bekliyoruz hala ama nafile umut iste :/ Istanbulu sevemedim, bakalim alismaya niyetli degilim nezaman kismet olursa aninda tasi taragi esimi alip kacicam bende :/

İnşallah olur. Şu an sadece ihtimal ama ben sevindim :) İnşallah siz de istediğiniz yere gidebilirsiniz. Siz nerede yaşamak istiyorsunuz?

İnşallah olur. Şu an sadece ihtimal ama ben sevindim :) İnşallah siz de istediğiniz yere gidebilirsiniz. Siz nerede yaşamak istiyorsunuz?

Bilirim benimkide ihtimal ve bayadir bekliyorum ama yinede umuttur diye bekliyorum Bursaya geri donmek istiyorum ben hemde cok

Bilirim benimkide ihtimal ve bayadir bekliyorum ama yinede umuttur diye bekliyorum Bursaya geri donmek istiyorum ben hemde cok

Bursa' ya, şehir dışında üniversite okurken gitmiştim. Ev arkadaşlarımdan biri oralıydı. 3 gün kalmıştım ama bayıldım. Orası da huzurlu bir yer. Hatırladıkça bana öyle hissettirir hep. Allah' ım herkesin gönlüne göre versin. Bıktım bu mahşer kalabalığı şehirden.

Ahh canım İzmirim orda yaşayabilmek için neler vermezdim :KK43:(

X