• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su ısıtıcımın üstündeki yağ ve su lekeleri :(

niyeben...

Sen bana bakma, ben baktığın yönde olurum...
Kayıtlı Üye
Kızlar çelik su ısıtıcım var. tezgahım küçük, üzerine hep su ve ocaktan yağ sıçrıyor. baska yere koyayım dedim ama tezgahta elimin altında daha iyi ve kolay oluyor. izleri nasıl cıkarıcam. yıkayamıyorum. alt kısmına su girmesin bozulur diye. yag çöz sıktım cok temizlemedi bir sürü leke kaldı yine. fikri olan var mı ?

valla ben cifle yıkıyorum mis gibi oluyo 4 senedir böyle yapıyorum bozulmadı..ama dikkat ediyorum alt kısmına mümkün olduğunca su kaçırmamaya çalışıyorum...

sağ ol canım. cifle hiç denemedim ben. genelde yağ çöz sıkıyordum suyun altında tutmamak içinde peçeteyle siliyordum çıkmıyordu dogal olarak bir de cif deneyeyim

Kızlar çelik su ısıtıcım var. tezgahım küçük, üzerine hep su ve ocaktan yağ sıçrıyor. baska yere koyayım dedim ama tezgahta elimin altında daha iyi ve kolay oluyor. izleri nasıl cıkarıcam. yıkayamıyorum. alt kısmına su girmesin bozulur diye. yag çöz sıktım cok temizlemedi bir sürü leke kaldı yine. fikri olan var mı ?
diş macunu dene sonuçu paylaş bizimle olurmu hadi kolay gelsin :)

ben de cif vb kullanıyorum. eger ıslatmak istemiyorsan ki ben muslugunaltında yıkadıgımhalde 3 yıkdır bozulmadı..bulaşık süngeri ile cifle sonrada elbezi ile sil. çıkar merak etme.

ben de cifliyorum benimki de çelik mümkün olduğunca alta getirmeden yıkıyorum musluğu az açıp, çıkıyor...

elma sirkesiyle ov beklet arkadan ciple

Cifi öneren arkadaslara teşekkürler. Ben hiç denememistim. Üzeri yağ olduğundan yağcöz sıkmıstım ama çözüm cifteymis eski haline göre çok daha temiz oldu :)))

Ben de yağ çözücü ve cif kullanıyorum, hem de yıkıyorum suyla. birşey olmadı daha maşallah. bozulmaz diye düşündüm vurdum suya gitti. Ama dikkat ederim bundan sonra

Back
X