Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pek sevmiyorum aç karınla içince midemi bulandırıyor hatta, ama sizin tersinize ben sadece soğuk su içebiliyorum. Yazları kocaman bardağa buz doldurup suyun içine limon dilimi filan atıyordum ben biraz aromalı olsun da içilsin diye.
Cok haklisiniz tetikleyici seyleri severim bu hic aklima gelmemisti
Hiçmi susamıyorsunuz ya hayret bişey
Gece 2de kalkıp iki bardak su içiyorum uykusunda bile susayanlardanım ben yengeç olduğumdanmı acababende yemekle beraber su içmeyi sevmiyorum ama bi şişe su doyana kadar bitmiş oluyor susuz sofraya oturamıyorum kahvaltı dahillll. Yemeğin tadını alamyorum hiç çoğu zaman su içmekten.
Ben o amaçla değil ama hastalıklarla ilgili video izlerken denk geldim,
En son akrabam böbrek yetmezliğinden eriyip 30 kilo vefat edince işler değişti.
Yoksa sizi içemiyor olmak noktasında gerçekten anlıyorum. Tatsız bir şey çünkü. Ama sağlık...
Tesekkur ederim canimSuya az limon sıkıp için,bir süre sonra alışkanlık yapiyor.
Yani su seklinde su hic aklimin ucundan gecmez cay kahve vs yuzunden boyle canim biraz tavsiye aldim aromali deneyecegim yarin cayi azaltip bagimlilik olustu
Yengeç burcuyum ben de ondan suyu çok seviyorumHiçmi susamıyorsunuz ya hayret bişey
Gece 2de kalkıp iki bardak su içiyorum uykusunda bile susayanlardanım ben yengeç olduğumdanmı acababende yemekle beraber su içmeyi sevmiyorum ama bi şişe su doyana kadar bitmiş oluyor susuz sofraya oturamıyorum kahvaltı dahillll. Yemeğin tadını alamyorum hiç çoğu zaman su içmekten.
Siz de sicak icecekle3 tuketmeyi mi seviyorsunuz kahve cay vs ictogim icin boyle oliyor ama her sey bir yere kadar saglilsiz bir duruk uzuluyorum bazen insanlar siselerinde sulari tasirken saglikli saglikli :))))
Ben de sevmiyorum genelde unutuyorum içmeyi. Bi ara zorladım kendimi çok içecem diye 1 hafta dayanabildim sonra yine aynıVarsa çözümü bana da söyleyin
![]()
Aman Allah im harikasiniz ama bunu kahve cay vs tuketince yapmiyorsunuz degil mi ? Ben cok cay sevdigim icin boyle oluyor.s sanirim.
Yengeç burcuyum ben de ondan suyu çok seviyorumkahvaltıda bile sürahi bulunur ailecek çok içiyoruz.Gece uyanıp çok su içtiğimi bilirim bu yaz memleketime geldim bir sürede kalacağım bu yıl,yazın hergün 19 lt damaca bitiyor evde hergün çeşmeden doldur sebile tak olayı yaşadığım şrhtin çeşme suyuda içiliyor o konuda rahatız yalnız ben çay ve kahve içmem sanırım ondan suya sardım birde ayran akşamları çay yerine ayran içerim mesela tv falan izlerken.
benim de yoğurt çektiBi konu vardı sürekli yoğurt yiyorum diyordu konu sahibi, herkesin canı yoğurt çekmişti. Şimdi de aynısı oldu susadım gidip içem gelem![]()
Selam kizlar yazin hadi neyseydi fakat ben sicak icecekler disinda bir sey icemiyorum suyu zorla bazen bir bardak dolduruyorum miy miy miy icmeye calisiyorum diyelim ki pet sise su alacagim suyun tadi sanki agzima geliyor ve ihtiyacim gidiyor o kadar imreniyorum ki bir litre iki litre su icenlere simdi yine zorla su icmeye calisiyorum asla ve asla soguk su icemem yazinda ilik su icerim bu sorunu yasayan cozen var mi hic ?
Maden suyu vucudunuzu sisirmiyor mu ben onunla felaket oluyorum ama yemeklerse su cok dogru tikiyor yemekten once iki bardak oneriliyor ben icsem zaten bir sey yememYok çay kahvede çok içmem ben aslında. Maden suyu içiyorum sadece çok fazla. Günde 1 litreyi çok rahat tek başıma bitirebilirim. Bir de su için ben şöyle bir çözüm buldum yemeklerin yanında içiyorum sanki meşrubatmış gibi. İnanılmaz tıkıyor, çok çabuk doyuyor insan öyle.
pff gün bitti daha bırak bir bardağı bir yudum su bile içmedim..
Bi konu vardı sürekli yoğurt yiyorum diyordu konu sahibi, herkesin canı yoğurt çekmişti. Şimdi de aynısı oldu susadım gidip içem gelem![]()
Cildin de guZeldir o zaman senin.cok su tuketenlerin cildi aydinlaniyo.ne yazikki bende su icemiyorum,yani hic aklima gelmez zorlaben de su bağımlısıyım elimdenn su düşmez bıraksalar tek başıma bi şelaleyi kana kana içerim:) buz gibi su hiçbir şeye değişmem