• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Su içmeyi keyifli hale nasıl getirebilirim ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cansu cesur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
67
32
3
Merhabalar tekrardan su içmem gerekiyor en az 2 litre ama ben 1 litre bile içmiyorum ,su içmeyi keyifli hale nasıl getirebilirim mesela içine limon tarçın atmak vs.gibi fikirleriniz var mı acaba teşekkürler şimdiden
(Glutensiz beslenenler var mı aranızda ? )

suyu ben de icemiyorum maleseff iftarda bile ilk acarken cok zorlaniyorum. saat kurdum telefonuma oyle icebiliyorum. ama icine limon koyunca biraz daha icilebilir oluyor.

Merhabalar tekrardan su içmem gerekiyor en az 2 litre ama ben 1 litre bile içmiyorum ,su içmeyi keyifli hale nasıl getirebilirim mesela içine limon tarçın atmak vs.gibi fikirleriniz var mı acaba teşekkürler şimdiden
(Glutensiz beslenenler var mı aranızda ? )
Hoşuna giden aromaları kat suyuna evde meyve suyu yap şekersiz onu da içebilirsiniz şekersiz oldugundan kilo aldırmaz ayrıca sıvı alımına yardımcı olur bide küçük bir şişeyi sürekli yanında taşı illaki içirtiyor kendini bende hamilelikten kaynaklı günde 2. 5 3 litre tüketiyorum böyle yaparak

Hoşuna giden aromaları kat suyuna evde meyve suyu yap şekersiz onu da içebilirsiniz şekersiz oldugundan kilo aldırmaz ayrıca sıvı alımına yardımcı olur bide küçük bir şişeyi sürekli yanında taşı illaki içirtiyor kendini bende hamilelikten kaynaklı günde 2. 5 3 litre tüketiyorum böyle yaparak
Teşekkür ediyorum ama şuan meyve suyu içmem yasak hastalığımdan dolayı aroma güzel fikir

glutene alerjiniz mi var? nasil besleniyorsunuz
Evet gluten alerjim var hayatım değişti diyebilirim organik yaşama döndüm. Kimyasallardan paketli gıdalardan süt ve süt ürünlerinden undan paketli gıdalardan hepsinden uzaktayım. Beslenmem önceden hiç abartmıyorum hamburger poğaça simit meyve suyu vs bu tarzdaydı faydalı hiç bir şey yemezdim şuan sebze meyve et tüketiyorum çok zor bir süreç . Artı kortizon kullandığım için tuzsuz besleniyorum çok zor oldu bir anda hepsini yapmak ama kendimce içimde mutluyum diyorum sağlıklı besleniyorum diyorum kendimce yardımcı olabilirim böyle sorunları olan varsa her şey geçicek inşallah

Evet gluten alerjim var hayatım değişti diyebilirim organik yaşama döndüm. Kimyasallardan paketli gıdalardan süt ve süt ürünlerinden undan paketli gıdalardan hepsinden uzaktayım. Beslenmem önceden hiç abartmıyorum hamburger poğaça simit meyve suyu vs bu tarzdaydı faydalı hiç bir şey yemezdim şuan sebze meyve et tüketiyorum çok zor bir süreç . Artı kortizon kullandığım için tuzsuz besleniyorum çok zor oldu bir anda hepsini yapmak ama kendimce içimde mutluyum diyorum sağlıklı besleniyorum diyorum kendimce yardımcı olabilirim böyle sorunları olan varsa her şey geçicek inşallah
ben de henüz gitmedim ama acabalarim var tahil paketli gida ve beyaz seyleri tuketince şişlik oluyor doktora gitmeden önce bilgi alayim dedim. evet iyi tarafı sağlikli besleniyor olman 🤗

ben de henüz gitmedim ama acabalarim var tahil paketli gida ve beyaz seyleri tuketince şişlik oluyor doktora gitmeden önce bilgi alayim dedim. evet iyi tarafı sağlikli besleniyor olman 🤗
Bu konuda araştırmalar yaptım baya makaleleri okuyabilirsin. Çoğu kişinin gluten alerjisi olma ihtimali yüksekmiş ama bazılarında erken belirti verebilir bazen orta yaşlarda bazense hiç belirti vermiyormuş. Ben son zamanlarda çok sağlıksız beslenmiştim yemek yemeyip cips yediğimi biliyorum aç karnıma soslu fıstık yiyip yatıyordum nasıl zararlar verdim kendime bi şey olmaz diyerekten 2 aydır hastanelerdeyim 1 hafta kadar hastanede yattım bağırsaktan dolayı karaciğerime zarar verdi 1,5 aydırda kortizon kullanıyorum dikkat edin kendinize ben bile çok inatçı biriyken beslenmemi değiştirdiysem herkes değiştirebilir inanın ihmal etmeyin sakın gluten alerjiniz yoksa bile gluteni hayatınızdan çıkartın ☺️

Bu konuda araştırmalar yaptım baya makaleleri okuyabilirsin. Çoğu kişinin gluten alerjisi olma ihtimali yüksekmiş ama bazılarında erken belirti verebilir bazen orta yaşlarda bazense hiç belirti vermiyormuş. Ben son zamanlarda çok sağlıksız beslenmiştim yemek yemeyip cips yediğimi biliyorum aç karnıma soslu fıstık yiyip yatıyordum nasıl zararlar verdim kendime bi şey olmaz diyerekten 2 aydır hastanelerdeyim 1 hafta kadar hastanede yattım bağırsaktan dolayı karaciğerime zarar verdi 1,5 aydırda kortizon kullanıyorum dikkat edin kendinize ben bile çok inatçı biriyken beslenmemi değiştirdiysem herkes değiştirebilir inanın ihmal etmeyin sakın gluten alerjiniz yoksa bile gluteni hayatınızdan çıkartın ☺
dikkat edicem cok gecmis olsun size

ben gunde 2 lt ıcıyorum evdeyim dıye.Onun dısında cok zor ouyor sureklı tuvalete taşınmak gerekiyor.Suyun için etarcın,elma atabılırsınız.Ben Mudo'nun bardaklarından almıştım,üzerinde ölçüsü var.5 bardak içince 2 lıtre tamamlanıyor.O koca şişeyi görünce insanın gözünde büyüyor çünkü.onlardan edinebilrisiniz.

Back