• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Su içmeye korkar oldum_hangi doktor?

kelebek_kiss

krizantem
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
464
5
46
42
İstanbul
Merhaba benim sorunum şu çok sık idarar çıkıyorum bu yüzden su bile içmek istemiyorum wc ye gitmemek için-sık sıkta susuyorum, sizce hangi branşta doktora görünmeliyim? diyabetle bir alakası olabilirmi? sorunu tam anlamadığım için burda açtım konuyu,cevap vereceklere şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar kimse yokmu tavsiye verecek,ben ürolojiye randevu aldım şu an ama doğrumu yaptım bilmiyorum diyabet yada endokrin bölümüde konuyla alakalı,kafam karıştı biri yardım ediversin lütfen :43:

arkadaşın dediği gibi dahiliye ye git o seni yönlendirir. Seninde düşündüğün gibi diyabet de olabilir annemde şeker hastası çok su içer wc ye gider benimde doğuştan tek böbreğim var hiç su içmesem bile çok giderim geçmiş olsun canım inş. hiç bişey çıkmaz üşütmekle filan alakalı bişeydir geçer gider:)

arkadaşın dediği gibi dahiliye ye git o seni yönlendirir. Seninde düşündüğün gibi diyabet de olabilir annemde şeker hastası çok su içer wc ye gider benimde doğuştan tek böbreğim var hiç su içmesem bile çok giderim geçmiş olsun canım inş. hiç bişey çıkmaz üşütmekle filan alakalı bişeydir geçer gider:)

benimde tek böbreğim var doktor bana hamile kalmamın riskli olduğunu söyledi bi zorluğu varmı?

benimde çok sık idrara çıkma huyum var doktora gittim çok kez bazı ilaçlar kullndım ama fayda görmedim şimdi nöroloğa gittim verdiği ilaçların yan etkisini gördüğüm için kullanmadım naapıcam bilmem

Canım bence de dahılıyeye gıtmelısın neden dersen sen şimdi ürolojıye gıdıceksın o doktor kendi uzmanlık alanı olan
ürolojı acısından bakıcak olaya mesela sen direk endokrinolojıye gıtsen o da kendı uzmanlgıı olan hormonlar acıısından
incelicek ama dahılıyeye gıdersen her acıdan ılk tetkıklerını yapıcak hangı uzmanlık alanı ılgılendırıyosa ona gyonlendırıcek
ama üroloji şu bu gezıceksın onalra göre bısı cıkmıycak belkı baska acıdan sorun varsa.....o kadar dr gezdım sonuc alamadım diceksın
ama yanlış yol mu izleıdm acaba die gelmıcek aklına.....

örnek vereyım bi gece çok ciddi kalp ağrısı hıssettım uykudan uyandırdı acile gittik kalp krizi oalbilir kardiyolojıde ınceleme dediler
özel hastaneydı ılk fırsatta devlet hast kardıyolojıye rand aldım mauyenem yapıldı hiçbişey cıkmadı ekg falan filan neyse
dediler bişein yok dedim ama çok acaip sıkısıo acilde de böle dediler bişein yok dediler ok dedım belkı anlıktır dedım eve geldım
gene devam edıo gecelerı ozellıkel kıvranıyorum aglıyorum o derece neyse dahılıyeye gıdeım dedım dr dınledı muayene etti

dedi bütün vücut usg ıstıyorum yaptır gel gittim tüm govdemı ultrasonda incelediler ve safra kesemde taş oldugu ortaya cıktı
meğer agrı göğüs kafesımı sıkıstırdıgındna kalp krizi belirtileri verıomus dr dedi bu dereecedekı bı agrıya dayanamzsın ilacla gecmez
ameliyat olman lazım dedi genel cerrahıye yonlendirdi genel cerrah ılgılendı arastırmalarımı yaptı ameliyat oldum çok şükür çok iyiym şimdi :)

Back