• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su içme ve tuvalet sorunu

Yalnız değilmişim 😀 ama benimki psikolojik diye düşündüm hep.Disarda wcye gtmeyeyim diye evde bin defa lavaboya gidiyorum.Yine de heycanlaninca tuvaletim geliyor hep.Hani içtiğim su ile alakası da yok. Hic içmesem de heyecan yaptıysam geliyor hemen

Yalnız değilmişim 😀 ama benimki psikolojik diye düşündüm hep.Disarda wcye gtmeyeyim diye evde bin defa lavaboya gidiyorum.Yine de heycanlaninca tuvaletim geliyor hep.Hani içtiğim su ile alakası da yok. Hic içmesem de heyecan yaptıysam geliyor hemen
Şunu net bir şekilde diyebilirim ki YANLIZ DEĞİLSİN 😂😂😂

Suyu ayakta içiyorsanız hemen WC ihtiyacı normal,hastanelerde de eğer idrarınız yoksa doktor bir litre su aldırıp ayakta içmenizi söylüyor ya idrarınız gelsin diye:) oturarak içmek doğru olanıdır.sabahları da oturarak içseniz dahi uyku sonrası direkt mutlaka WC ihtiyacı gelir.ben de önceden ayakt içerdim bu sefer wcv kapısına zor yetişir duruma geldim.oturarak içmeye başladığımdan beri daha cok faydasını gördüm ve her dk gelmiyor wc

Suyu ayakta içiyorsanız hemen WC ihtiyacı normal,hastanelerde de eğer idrarınız yoksa doktor bir litre su aldırıp ayakta içmenizi söylüyor ya idrarınız gelsin diye:) oturarak içmek doğru olanıdır.sabahları da oturarak içseniz dahi uyku sonrası direkt mutlaka WC ihtiyacı gelir.ben de önceden ayakt içerdim bu sefer wcv kapısına zor yetişir duruma geldim.oturarak içmeye başladığımdan beri daha cok faydasını gördüm ve her dk gelmiyor wc
Benim o konuda pekte alakası olduğunu düşünmüyorum ki her ikisinde de aynı
bnm o konuda pekte fark etmiyor ikisinde de aynıyım ya

Ben çok su içen biri değilim su içmeyi de genelde unutuyorum ama su içtiğimde yarım saat bile gecmeden tuvalete gidiyorum vüducumda su kalmıyor sanki neden acaba çok sık tuvalete cıkıyorum
Aynı sorun bende de var iki senedir hatta annem sen niye hiç geceleri tuvalete çıkmıyorsun öğlen kalkıyorsun kalkasıya kadar hiç mi çişin gelmiyor derdi resmen kadın nazar değdirdi :D dün 8 kez çıktım yine ki ben çok su içerim ama daha önce de bir sürahi su içerdim hastalık gibi bir şey oldu sonradan doktor bi ilaç yazmıştı bunu iç ama o gün tuvalete çıkmamaya çalış içtikten sonra zorla tut dedi kaybettim yazdığını çünkü sgk da karşılamıyormuş sistemde çıkmadı ama bunu eczacıya dediğimde doktorun dediği tek bir ilaç var biliyorum dedi onu alıcam ben de üşenip gidemediğim için alamadım. Doktora git önce değerlerine bir baksın benim idrar, kan, troit hepsi normal çıkmıştı öyle verdi ilacı yine de tahlil yaptır derim

Aynı sorun bende de var iki senedir hatta annem sen niye hiç geceleri tuvalete çıkmıyorsun öğlen kalkıyorsun kalkasıya kadar hiç mi çişin gelmiyor derdi resmen kadın nazar değdirdi :KK70: dün 8 kez çıktım yine ki ben çok su içerim ama daha önce de bir sürahi su içerdim hastalık gibi bir şey oldu sonradan doktor bi ilaç yazmıştı bunu iç ama o gün tuvalete çıkmamaya çalış içtikten sonra zorla tut dedi kaybettim yazdığını çünkü sgk da karşılamıyormuş sistemde çıkmadı ama bunu eczacıya dediğimde doktorun dediği tek bir ilaç var biliyorum dedi onu alıcam ben de üşenip gidemediğim için alamadım. Doktora git önce değerlerine bir baksın benim idrar, kan, troit hepsi normal çıkmıştı öyle verdi ilacı yine de tahlil yaptır derim
Ben de troit çok sıkıntılı şaka gibi ama üç oldu bu ilk kanda troit çıkıyor ikinci kontorlde çıkmıyor

Ben de böyleyİm hatta neredeyse kendimden şüphelenecektim, ikinci bir kişiliğim var da o mu konu açmış diye :D Millet suyunu içer ardından çayını, kahvesini götürür ama tık yok ben bir bardak bişiy içsem fazla geçmeden tuvalete koşuyorum, bu yüzden evimin dışında rahat rahat yiyip-içemiyorum. Metabolizma mı hızlı olabilir mi ki ... Siz bi muayene olup sonucu da yazarsanız sevinirim yani :))

Ben de böyleyİm hatta neredeyse kendimden şüphelenecektim, ikinci bir kişiliğim var da o mu konu açmış diye :KK70: Millet suyunu içer ardından çayını, kahvesini götürür ama tık yok ben bir bardak bişiy içsem fazla geçmeden tuvalete koşuyorum, bu yüzden evimin dışında rahat rahat yiyip-içemiyorum. Metabolizma mı hızlı olabilir mi ki ... Siz bi muayene olup sonucu da yazarsanız sevinirim yani :))
Gittiğim zaman bilgilendirirm tabiki 😂😂

Aynı ben.
Resmen wc yüzünden su içemiyorum yani. Dışarı çıkmayı ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Hele dışarıda bira içmek ölüm bana. Bir şişe bira içmişsem 10 dk sonra mutlaka tuvalete gitmem gerekir, giderim beş dk sonra yine gelir, giderim bu kez 3 dk sonra gelir vs. İnsan 10 dk'da 8 kez wc'ye mi gider ya? Kırk yılın başı bi bira keyfim vardı artık yok. Küçük bir şişe sipariş edip ağır ağır saatlerce içiyorum ahahha

Ben de troit çok sıkıntılı şaka gibi ama üç oldu bu ilk kanda troit çıkıyor ikinci kontorlde çıkmıyor
neyse odur hastane işleri de iyice saçmaladı artık kansız değilsin dese de inanasım gelmiyor :D Bi sorun mutlaka olmalı psikolojiye ve strese yoruyorlar sürekli her hastalığı en büyüğünü küçüğünü hep yok stresten yok psikolojik olarak takıyorsunuz demeleri sinirimi bozuyor psikolojiyi ne bozar sürekli çişe gitmek bozar :D ki diyorum da benim stresim yok gayet iyiyim diyorum emin misin diyor ahahaha doktor beni illa strese sokmaya çalışıyor :D

neyse odur hastane işleri de iyice saçmaladı artık kansız değilsin dese de inanasım gelmiyor :KK70: Bi sorun mutlaka olmalı psikolojiye ve strese yoruyorlar sürekli her hastalığı en büyüğünü küçüğünü hep yok stresten yok psikolojik olarak takıyorsunuz demeleri sinirimi bozuyor psikolojiyi ne bozar sürekli çişe gitmek bozar :KK70: ki diyorum da benim stresim yok gayet iyiyim diyorum emin misin diyor ahahaha doktor beni illa strese sokmaya çalışıyor :KK70:
Ayaklari üşütmekten de olur.

Back