- 7 Şubat 2022
- 33
- 11
- 3
- 24
- Konu Sahibi ebrutprk09
Ben çok su içen biri değilim su içmeyi de genelde unutuyorum ama su içtiğimde yarım saat bile gecmeden tuvalete gidiyorum vüducumda su kalmıyor sanki neden acaba çok sık tuvalete cıkıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ürolojiye gidin. Böbreklerinize baksın dr. İdrar yolu enfeksiyonunda olurum ben böyle genelde.
Su içince çiş yapılır zaten normal olan bu.Ben çok su içen biri değilim su içmeyi de genelde unutuyorum ama su içtiğimde yarım saat bile gecmeden tuvalete gidiyorum vüducumda su kalmıyor sanki neden acaba çok sık tuvalete cıkıyorum
:) aynı durumdayız walla ya bende öyle hatta hiç su içmem o zamanAynı ben, bende pek su içmem az içerim, içtiğim zamanda zırt bırt wc ye giderim, dışarıya veya yola gideceksem, dikkat ederim o gün mümkün mertebe bişey içmemeye çalışırım.
En fenasıda ramazanda, gece 4-5 kez kalkıyorumdur:) aynı durumdayız walla ya bende öyle hatta hiç su içmem o zaman
Su içtikten hemen sonra peş peşe gitmek normal mi pekiSu içince çiş yapılır zaten normal olan bu.
Zaten ramazanda içtiğim su benim vücudumda kalmıyor sanki tuvalete git gel git gelEn fenasıda ramazanda, gece 4-5 kez kalkıyorumdur
Su içip 30 saniye sonra tuvalete boşaltmıyorsanız normal. 15-30 dakika içinde çiş olur aldığınız sıvılar.Su içtikten hemen sonra peş peşe gitmek normal mi peki
Su içtikten hemen sonra peş peşe gitmek normal mi peki
Sekerinize baktirinKendimi bildim bileli böyleyim çok sık tuvalete cıkıyorum he bu arada bazen sabah kalktığımda sanki ağzım dudaklarım hep kuru oluyor
Baktırmıştım ama şeker yoktu yanlış hatırlamıyorsamSekerinize baktirin
Büyük ihtimalle yok bana hastane gibi duruyorBence gitmeniz normal. İçinizde tutsanız sıkıntı olurdu :) Çok kafaya takıyorsanız yine bir ürolojiye görünün tabii.
Ben siz gibi çokta su içmiyorum aklıma geldikce içiyorum o da vucudumda kalmıyor sanki ben çok fazla içince mide bulantısı yapıyorBen de boyleyim.
Cok su icince de bas agrisi yapiyor bende.
Gunde 1.5 lt su icsem yetiyor.
Oyle kendinizi 2 lt su icmeye falan zorluyorsaniz belki o yüzden rahatsiz oluyorsunuzdur.
Ben siz gibi çokta su içmiyorum aklıma geldikce içiyorum o da vucudumda kalmıyor sanki ben çok fazla içince mide bulantısı yapıyor