Su içemiyorum

HandB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
30
69
3
Suya küsmek dye bir şey varmış ve sanırım bende bu durum mevcut. Ergenliğime kadar bir sorun yoktu su içiyordum düzenli olarak fakat sonradan su boğazımı tahriş etmeye başladı ben de kola kahve vb gibi içeceklere yönelince su içme alışkanlığım tamamen ortadan kayboldu şimdiye kadar sorun etmiyordum fakat kapalı komedonlarım çıkmaya başladı vücudumda sürekli kuruluk var regl dönemlerim sürekli ağrılı geçiyor ergenliğimde regl olduğumu bile anlamıyordum suyu bıraktığımdan beri 2 gün öncesinden ağrısını çekmeye başlıyorum hazımsızlığım da çok oluyor metabolizmam yavaşladı vs kendimi hiç sağlıklı hissetmiyorum suyu nasıl tekrar sevebilirim? İçmeye çalışıyorum mesela susayınca şişeden su doldurmaya üşeniyorum ama kahve yapmaya hiç üşenmiyorum su doldurup içmeye kalksam bile 1 yudumdan fazla içemiyorum suyu nasıl sevebilirim aynı sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu aranızda?

vucut fonksıyonlarının beynının kalbının agır hasar gorecegı bılgısını bıraz arastırıp oku bırden asık olursun suya .))ölmemek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…