Evet sevgili değil aslında haftada bı gün görüştüğümüz bı saatlik uzak mesafe den selam kelam olayi genellikle WhatsApp ta her gün konuşuyoruzSevgiliniz sizden 22 yaş küçük mü?
bir genç adam biraz pahalı hediye almak istiyor. Daha doğrusu biraz da benim zorlamamla olacak sanırım v
Daha dün hesap açıp bugün blog arkadaşlarım,baylar,bayanlar diye hitap etmeniz bana çok garip geldi. Konu zaten ayrı garip
Alsami diyorum takıntı yaptim durumu iyi karşılıksız bı hediye takıntisi benim sorunumSiz niye pahali hediye icin elin adamini zorladiniz ve madem zorluyorsunuz neyi soruyorsunuz?
Sugar mommy olmak bunu gerektirir, alsın tabii
Sugar bro sanırım bu daha çokSugar mommy olmak bunu gerektirir, alsın tabii
Sugar baby benceSugar bro sanırım bu daha çok
Sugar mommy, kendisinin adama almasi lazim degil mi ya.
Sugar baby bence
Hahaha çok haklisiniz. Bilemedim çok yabancıyım bu konularaSugar bro sanırım bu daha çok
Böyle birinden niye hediye talep ediyorsunuz ki?Samimi görüş talep etmişsiniz,o halde çok saçma bir durum içersindesiniz.Hangi sıfatla size hediye, hatta pahalı bir hediye alacak bu adam?Evet sevgili değil aslında haftada bı gün görüştüğümüz bı saatlik uzak mesafe den selam kelam olayi genellikle WhatsApp ta her gün konuşuyoruz
Ben zengin değilim adama alamamSugar mommy, kendisinin adama almasi lazim degil mi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?