Sizdeki depresyon eski sevgilimde vardı bunalttı beni yeni versiyon balıkla değiştirdim eşimle 10 seneyi devirdik çok şükür bunaltıcı değilGenel olarak insanlar sever onda sıkıntı yok ama özel alan ve kendimiz oldun mu aşırı ağır bir baskı ile karşılaşıyoruz yükleniyoruz daha doğrusu kendimize ve yanımızdaki eşi sevgiliye
Bu arada yanılıyorsunuz genel olarak balıkları insanlar sevmez sadece iyiniyetlini kullanır çünkü buna müsait bir yapikari varGenel olarak insanlar sever onda sıkıntı yok ama özel alan ve kendimiz oldun mu aşırı ağır bir baskı ile karşılaşıyoruz yükleniyoruz daha doğrusu kendimize ve yanımızdaki eşi sevgiliye
Tam da bu şekıldeyim . Yani üzerine gidince değişebiliyor ben de denedim ama yarıda çok bıraktım teşekkür ederim denemeye devam edeceğimben de yengecim, kalin kabuklarin vardi cocuklugumdan beri - kirilganligimi - güçsüz tarafımı aileme bile gostermezdim icime aglardim
Sizin adınıza çok sevindim,, beni de o şekilde kaldırabilecek birisi bulmalı yoksa çok zorlanıyorum ilişkilerde hiçbir şey yapmadığım için bitiyor kimse katlanmıyor artıkBazen Cidden anlasamadigimiz oluyor ama genelde eşim daha çok sevgisini göstermeyi seven biri olduğu için Allah'tan sorun olmuyor küsunce fln o gelip konuşuyor yoksa ben günlerce konusmam heralde takıntılı biriyim anlık kararlar alıp sonra uzulebiliyorum mesela ortada bişey olmasin aglayabiliyorum eşime bazen sabrindan dolayı şasiyorum
e tamam da demek ki becerememissin tek basina. kolay bir sey degil ki o birikim olmadan kendine telkin vs vermek.Tam da bu şekıldeyim . Yani üzerine gidince değişebiliyor ben de denedim ama yarıda çok bıraktım teşekkür ederim denemeye devam edeceğim
Evet evet herkez katlanamaz kesinlikle ama illa sende bulursun seni herseyinle sevecek birini sonucda herkes dört dörtlük değil ya erkeklerinde bazen çekilmeyecek yönleri oluyor şimdiden hakkında hayırlısı olsun canımSizin adınıza çok sevindim,, beni de o şekilde kaldırabilecek birisi bulmalı yoksa çok zorlanıyorum ilişkilerde hiçbir şey yapmadığım için bitiyor kimse katlanmıyor artık
25 Kasım ve yayım bayılırım yaylara iyiki varızBen 25 Kasım doğumluyum yani yay ama benim eski sevgilim, en yakın iki arkadaşım ve kocam balık. Ben balıklarla neden bu kadar iyi anlaşıyorum ben de bilmiyorum bu arada en sevdiğim diğer arkadaşım da yengec. Ben ahlak insan seviyorum galiba
Aynen öyle hep bir depresif haller balık yengeç ikilisi beni mahvetti
Benim icin ise tam tersi,vedik burclarimla zinhar uyumlanmiyorum.Bati astrolojisi ve burclarim bana uyuyor.Balıklar çok saf, duygusal, içine kapanık bilinir. Bence burcunuza Hint astrolojisinden bakın. Batılıların astroloji hesaplamasında yanlışlıklar var
Akrebim ben deYapı olarak en küçük sorunu diplerde yaşayıp hayattan kopan ağlak su grubu burçlarından biriyim ekstra yükselenim de aynı şekilde . En büyük sorunum da yalnızlık insanlara güvenmeme kendını kolay açamamak .. bunu aşamadım bir türlü,, bir sevgilim var ama olmuyor gitmiyor bunu görüp cesaret edip önüme bakamıyorum ,, çpk sevgiden mi bence hayır saçma bir bağlılık sevgi açlığı gibi bir şey bence .. o varken bile çok yalnızım çünkü yok bence ..yalnızlıktan çok bunaldım nasıl insanlara güvenilir sağlıklı ilişki yürütülür çok zorlanıyorum ,,
Yükselen akrep ve yoğun akrep stelyumlu biri olarak balık profiline asla tahammül edemem bende . Zaten akrebi nasıl su grubu yapmışlar hayret dağ taş grubu falan olmalıydıHaritam full akrep.
balık kadınlarını hiç sevmem.
Sürekli bir kurban rolü
Bir ağlaklık
Bir gereksiz uzatma her şeyi
İçimi şişirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?