Su grubu burçları ve Hazin sonu 🥹

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
322
120
53
31
Yapı olarak en küçük sorunu diplerde yaşayıp hayattan kopan ağlak su grubu burçlarından biriyim ekstra yükselenim de aynı şekilde . En büyük sorunum da yalnızlık insanlara güvenmeme kendını kolay açamamak .. bunu aşamadım bir türlü,, bir sevgilim var ama olmuyor gitmiyor bunu görüp cesaret edip önüme bakamıyorum ,, çpk sevgiden mi bence hayır saçma bir bağlılık sevgi açlığı gibi bir şey bence .. o varken bile çok yalnızım çünkü yok bence ..yalnızlıktan çok bunaldım nasıl insanlara güvenilir sağlıklı ilişki yürütülür çok zorlanıyorum ,,

Bence senin karakterin bu. Ben şöyleyim böyleyim çünkü burcum x demek bana çok saçma geliyor. Milyonlarca balık burcu var herkes senin yaşadığını mı yaşıyor? Hayır. Demek ki bu yüzden olamaz. Senin hayatında kendi karakterinle ilgili düzenlemen gereken şeyler var demektir.
Terazi burcuyum yükselenim ikizler. Hiçte burcum şu bu yüzden şöyleyim dediğim olmadı, çok saçma

Evet haklısın yapı yaşantı doğru ama okuduğumda ve etrafımda gördüğüm ortak burçlardaki özellikler aynı

Hint veya çin astrolojisi daha isabetli bence. Burcunun ne olduğunu onlardan hesapla bence bambaşka bir karakter çıkabilir. Bence en iyisi Hint astrolojisi

Tek sorumlusu burcun mu?

Evet haklısın yapı yaşantı doğru ama okuduğumda ve etrafımda gördüğüm ortak burçlardaki özellikler aynı
Evrensel bak çevre olarak değil yani bir sürü insan var bir sürü olay yaşayan. Prime döneminde olanda var dibe vuranda. Bazen bu tarz şeyler bahane oluyor insana. Belkide senin duygusal anlamda büyümen gelişmen gereken kısımlar vardır. Törpülemen gereken yerler vardır, artık problem ne ise. Bunun üstüne gitmek gerek.
Mesela bok gibi adamlara, x burç o yüzden böyle diyen bi kesim var yahu burcun ne suçu var, pırlanta gibi insanda dolu o burçta, sen bahane buluyosun adamdan bi b*k olmaz diyemiyosunda tabi haklısın x burçlar böyle diyosun

Ben 25 Kasım doğumluyum yani yay ama benim eski sevgilim, en yakın iki arkadaşım ve kocam balık. Ben balıklarla neden bu kadar iyi anlaşıyorum ben de bilmiyorum bu arada en sevdiğim diğer arkadaşım da yengec. Ben ahlak insan seviyorum galiba

Ben pek inanmıyorum ya, hani insan burcunun birkaç özelliğini taşıyabilir ama hayatını burcuna göre şekillendirmek ve şu burç olduğum için böyle oluyor demek çok saçma geliyor.
Balıklar çok saf, duygusal, içine kapanık bilinir. Bence burcunuza Hint astrolojisinden bakın. Batılıların astroloji hesaplamasında yanlışlıklar var

Ben de balık burcuyum neyazıkkı eşimde yengec benim kötü yonlerim daha çok eşime göre sürekli herşeyi duygusala bağlarım sürekli ilgi bekliyorum çok alınganım şakayi kaka yaparım belki karakterim de bu olabilir bilmiyorum ama iyi yönleri de var çok vicdanlı biriyimdir hatta herkesi kendim gibi sandığım için hep kazık yiyen olurum ...

Aynen öyle herkese iyi niyetli yaklaşıp çok fazla kırılabiliyorum,, eşin yengeç ikisi grubu nasıl anlaşıyor çok zor görünüyor anlaşma değilde iki tarafta alıngan olunca ,, en basit şey tavra takılıp günlerce susup küsüyorum

Genel olarak insanlar sever onda sıkıntı yok ama özel alan ve kendimiz oldun mu aşırı ağır bir baskı ile karşılaşıyoruz yükleniyoruz daha doğrusu kendimize ve yanımızdaki eşi sevgiliye

Kendinizde yanlış gördüğünüz bir durum varsa düzeltmeye çalışın, karşıda yanlış gördüğünüz bi şeyler varsa değişmese de kabul müsünüz değil misiniz ona bakın yolunuzu çizin. Burçlar hayatımızı bu debli etkilemezler.

Bazen Cidden anlasamadigimiz oluyor ama genelde eşim daha çok sevgisini göstermeyi seven biri olduğu için Allah'tan sorun olmuyor küsunce fln o gelip konuşuyor yoksa ben günlerce konusmam heralde takıntılı biriyim anlık kararlar alıp sonra uzulebiliyorum mesela ortada bişey olmasin aglayabiliyorum eşime bazen sabrindan dolayı şasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…