Su gelmesi

caglactn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
56
16
Kızlar 39. Haftanın içindeyiz. Cok hafif ve duzensiz sancilarim var ve 3 gündür beyaz sümük gibi akintim var ama çok fazla ve çoğunluğu pede akmıyor peçete ile silmem gerekiyor. Oturduğum yerde de aktığını hissediyorum. Pedim hep islak. Su her zaman şakır sakir akmaz kiminde akinti seklinde yavas yavas olur diyorlar. Doktora git acil belki bebeğin suyu azalıyordur tehlikeye atma diyorlar ama ne utancımdan doktoru arıyorum ne de korkudan hastaneye gidiyorum. Var mı böyle bir durum yasayan daha önce?

Eczanelerde akan sıvının amniyon sivisi olup olmadigini gösteren pedler satiliyor onlardan kullan bakalim. Bana nişanın geliyormus gibi geldi :) hayırlı dogumlar simdiden canim..

Eczanelerde akan sıvının amniyon sivisi olup olmadigini gösteren pedler satiliyor onlardan kullan bakalim. Bana nişanın geliyormus gibi geldi :) hayırlı dogumlar simdiden canim..

Renksiz nisan olur mu? Ilk basta ben de nisan dedim ama hep pembemsi olacak nisan diye okudugumdan degildir dedik sonra da

Benimde oyle olmustu. Sonradan kirmiziya donmustu o gun digum yaptim:) Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah

Aynen bndede öyle oldu sonradan pembemsi oldu sonra:anneadayı: suyum geldi sürekli dikkat edin nişan gelmiş olabilir hayirlisiyla kucağııza alirsiniz ins:KK200::KK200:

3. Gunun sabahi wc ye gittigimde renkli gelmisti. Sonra ogun bekledim ertesi gun sancim basladi sezeryandi benim ilki sezeryan oldugu icin

Anladım. Teşekkür ederim. Benim normal olacak güya ama bebek geçen hafta 3850 gr idi. Bu hafta 4u geçmiştir. Son güne kadar bekletip sancıyı çektirip sezeryan derse bozuşcaz doktorla

Jel gibi avuç içi dolusu akıntı geldi benden. Ertesi gün ishal ve kan geldi. Zaten sancım başladı ondan saniyeler sonra 2 saat içinde Doğum oldu. Akıntı geldiğinde 5-6 cm açıklık dediler

Jel gibi avuç içi dolusu akıntı geldi benden. Ertesi gün ishal ve kan geldi. Zaten sancım başladı ondan saniyeler sonra 2 saat içinde Doğum oldu. Akıntı geldiğinde 5-6 cm açıklık dediler

Akıntı tamam ishal de tamam ama ne kan var ne sancı. İşin kötüsü hastaneyi aradim doktorum da izinli cep telefonunundan aramaya da cekiniyorum. Oturdum kaldım yerimde :KK43:

Diğer konuya yazmışsın ya sudan sebepler için gelme demiş doktor. O şekilde tersler diye korkuyorum. O değil korkudan akıntı da kesiliyor ben gerildikçe.
Tersleyemez beni de terslemedi ama kibarca artık Doğum haftasıdasın bebek iyi sen iyisin eve git sancını bekle dddi. Benimde karnım küçülür gibi oldu ondan çok telaş yapmıştım bi sorun yok bebeğin başı aşağı iniyor dddi :KK43:

Tersleyemez beni de terslemedi ama kibarca artık Doğum haftasıdasın bebek iyi sen iyisin eve git sancını bekle dddi. Benimde karnım küçülür gibi oldu ondan çok telaş yapmıştım bi sorun yok bebeğin başı aşağı iniyor dddi :KK43:

Aradim konuştum doktoru normal akıntı bebeğin hareketleri normalse sıkıntı yok dedi. Ama haftaya perşembeye kadar yokmuş burda. Bu sefer de alternatif hastane ve doktor arayışına soktu beni son hafta olacak iş mi :KK43:

X