• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri su gelinligi yorumlar misinizz

Aynı vücut tipiniz varsa müthiş bir seçenek kabarık gelinlik hiç sevmem bu muhteşem;)

Ust kismindaki dantelle icindeki kumasin arasindaki bosluk cok fazla dantel daha asagida kullanilabilir. Ayrica gelinlik hayatta 1 kez giyilen bisey o yuzden kesinlikle kabarik olmali diye dusunuyorum boyle sonuk bi etek en guzel gunun icin biraz basit durmus

Bence ust kisim harika alt kisim cok kotu o_O

Gelinlği herkese sorarsan herkes kendi zevkine göre bir fikir sunar.Bir de bir gelinliğe baktığında aa bu çok güzel alayım demek olmuyor.Gelinlik modeliyle kumaşıyla dikişiyle bir bütündür.Askıda duran en güzel modeli al giy,senin vücut tipine uymuyorsa önemi yok.Bu gelinlik model fikri olarak güzel bir gelinlik.Ama kumaş seçimi yanlış.Eteği kimse beğenmemiş ama tarz bir model.Sadece fotoğraf çekimindeki duruştan kaynaklı bir iticilik var.Yoksa kabarıklığı tam karar.Arkaya doğru kuyruğu var belli olmamış.Daha iyi bir kumaşta daha güzel olabilir.Kıza çok yakışmış ve saçları bu gelinliğe çok gitmiş.

Bence çok hoş, sade ve şık. Fotolardaki kim bilmiyorum ama çok da yakışmış. Ama bizim kadınlarımızın grlinlik deyince aklına tonlarca kumaş ve dantel geldiği ve bir de kendilerini o abartılı kristal avize gibi modellerin içinde güzel buldukları için buralarda pek tutmayabilir bu model.

4-5 kez evleneceksem o zaman tercih edebilirim. :KK70:
şık ama demode gibi.
fizik de önemli tabi, belki bana yakışmaz ondan öyle dedim.

ya yanlis yere actim biliyorum ama acil yanit gerekli o yuzden hemen tasinmazsa iyi olurr

bu gelinlik hakkinda bi karara varilamadigindan objektif yorumlar gerekli

bi kac cumlede olsa fikir beyan eder misiniz rica etsemm

Dünden beri 8 sayfa yorum oldu ama sizden ses yok?

ben çok sevmedim
ön kısmı çok kapalı sanki
danteller hoşuma gitmedi
benim tarzım değil

ayrıca buraya bakarak kafan daha çok karışır bence
kendi tarzına uygun bikaç model koysaydın daha iyi olurdu

çok güzel bu sizmisiniz ve çok yakışmış ben begendim

gelinlik güzel
dantel detayı da çok hoşuma gitti
çok zarif
ancak tarlatana dikkat edin
etek kısmının duruşunda bir tuhaflık var