• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri su gelinligi yorumlar misinizz

Çok klasik bir yorum olcak ama, etek kısmı gerçekten sıkıcı. Üst zarif ve şık olmuş. Model olarak, zayıf birine çok yakışacagını düşünüyorum.:KK39:

Etek kısmı kötü
Göğüs bölümündeki güpür gereksiz derecede büyük, dekolteyi fazlaca bozmuş
Giyen modelin fiziği sebebi ile çok kibar gibi ilk bakışta ama kötü bir işçiliği var
Bel kısmı özensiz dikilmiş
Daha sade bir dantelle güpür detayına girmeden çok şık olabilirdi, tabi farklı bir etek modeliyle

aynı fikirdeyim. dantel kısmı çok geniş tutulmuş, biraz daha dar olabilirdi. eteğin modelini ise beğenmedim çok özensiz, sanki buruşmuş gibi.

hayirdir sen su sana bin turlu seyi yaptigi halde hala askiyla yanip tutusan unutamayan degil miydin ? evleniyo musun ?

Bence spor mu şık mı vintage mi ne olacağına karar berememiş bir gelinlik gibi. Durun şuraya dantel koyalım ay eteklerine de iki pile atalım diye ne yapılacağı şaşırmış. Danteli hoş değil, eteği de gereksiz ne bileyim ayrıntıda sevmedim...

ya yanlis yere actim biliyorum ama acil yanit gerekli o yuzden hemen tasinmazsa iyi olurr

bu gelinlik hakkinda bi karara varilamadigindan objektif yorumlar gerekli

bi kac cumlede olsa fikir beyan eder misiniz rica etsemm
Omuz detayları danteller harika ama alt kısim çok basit kalmis siradan bir etek gibi bence alt tarafı daha kabarik ve hafif dantellerden oluşabilirdi yada parlak olabilirdi yada hic yoktan alt kisin balik modeli olabilirdi

Ben saçlarını daha çok beğendim, çok doğal duruyor tam benlikk ...
Ama gelinlikte sade ve zariff ..

cok guzel gelinlik bencede alt sonuk kalınca cok hos olmuyormus bende dugunumden sonra keske kabarık olsaymıs dedım:(

ya yanlis yere actim biliyorum ama acil yanit gerekli o yuzden hemen tasinmazsa iyi olurr

bayıldım resmeen harikaa

Ben hic begenmedim.
Normalde prenses model gelinlikleri hic sevmem, duze yakin modelleri severim ama bunun etegi cok ozensiz gibi geldi bana.
Ayrica her vucuda kesinlikle gitmez bu gelinlik, fotograftaki kisi tasiyabilmis.

Canım gelinliğin çok güzel sade ve doğal ben bayıldım.
Yalnız ben minyon olduğumdan böyle bir şey tercih edemiyorum.
Senin vücudun kaldırıyorsa kesinlikle giymelisin :)

Gögüs bölgesinden kocaman çiçek desenli dantel dışında her şey çok hoş ayrıca bence minyon birine de çok yakışır bu kız uzun değil görülüğü gibi minyon ama zayıf ve zarif ;)

İlk resimde güzel görünüyordu ancak 2. Resimde fikrim değişti. Dantel kısmına bakarsanız sehpaya serilmiş dantel gibi uçları da püsküllenmiş.

Bu tarz gelinliklerde dantel ön plana çıktığı için çok kaliteli olması lazım yoksa “1 milyoncuda “ satılan dantel görünümünden öteye gitmez.

Ben şu durumda pek beğenmedim.

Üstü harika ama etek cok kötü görünüyor

Back