Gelinlik Modelleri su gelinligi yorumlar misinizz

Ust kismi uzaktan fena durmuyor ama yakindan bakinca dekolte kismindaki o kocaman guller hic olmamis.
Sekiller uyumsuz birbiriyle.
Etek kismi cok kotu duruyor.
Ben begenmedim.

Çok romantik ben beğendim yalnız bunu giyinen gelin mutlaka boyu uzun ve zayıf olması gerek

harika üst kısmına bayıldım ama alt etek biraz sönük kalmış sanki birazdaha kabarık olabilrimiş

Ben diğer yorumların aksine eteğini çok sevdim. Çok zarif. Grace Kelly'nin gelinliğini anımsattı bana.

Üst kısmı gerçekten hoş ama alt kısmı için aynı yorumu yapamayacağım. Bakınca bana gelinlik havası vermedi alt kısmı.

etek kısmını hiç hiç beğenmedim.. dantel kısmı da çok zarif gelmedi ama kötü de değil..

ya yanlis yere actim biliyorum ama acil yanit gerekli o yuzden hemen tasinmazsa iyi olurr

bu gelinlik hakkinda bi karara varilamadigindan objektif yorumlar gerekli

bi kac cumlede olsa fikir beyan eder misiniz rica etsemm
beğendim ben valla hoş duruyor çok zarif

ya yanlis yere actim biliyorum ama acil yanit gerekli o yuzden hemen tasinmazsa iyi olurr

bu gelinlik hakkinda bi karara varilamadigindan objektif yorumlar gerekli

bi kac cumlede olsa fikir beyan eder misiniz rica etsemm

Hoş duruyor ama gupurunun desenini değiştir istersen kollar hoş ama öndeki çiçekler gözüme battı. Benim arkadaşımın gelinligine çok benziyor.onunkinin etek kısmı arkadan belden aşağı doğru ters v düşün şekilde gupur iniyor şerit şeklinde en alt bitim yerinden itibaren tümalt gelinlik uuçlarını kapsıyor.du.gayet zarif hoş durmustu. Ustte ayni idi gupur deseni haric...Hem o zaman gelinligine altı üstü ile daha bütün durmustu. Ancak vücut hatların çok önemli butarz ggelinliklerde. ..

kolları uzun değilde düşük omuz olsa daha mı güzel olurki acaba.bide etek kısmı güzel değil perde gibi

Aynen bende katildim. Dantel cok ucuz eski tul perdelerin danteli gibi. Bu tip gupurlu modeller aslinda guzel oluyor fakat kaliteli bisey olmasi lazim fransiz danteli falan. Etek kismi da facia. Tasarim belki guzel fakat malzemeler cok kalitesiz.

üst kısmı harikaymışşşş tam benlikkk ama etek kısmı biraz bozmuş

valla gıyen kıza yakışmış..

ama sen gıysen,o vicutla bunu mu gıydı diyebilirim..söz veremem

Ben pek begenmedim, bileklere kadar uzun kollar, dekoltesiz bir ust, buyuk cicek desenleri goz yoruyor. Daha kaliteli bir dantel kullanilabilirdi.
Ama ben gelinlik alirken kimsenin fikrini almadim :) icinde kendimi iyi hissettigim gelinligi seciverdim. Sana da oyle yapmani tavsiye ederim icine cok sindiyse, ve aynaya baktigin anda buyuk bi cosku hissediyosan al o gelinligi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…