Su faturasi sorunu canim sikkin

Yanliz6777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
966
796
103
Su faturasi 80 kusur lira gelmis cokmu. Bu arada IZMIRDE YASIYORUM. 3 kisiyiz 1.5 yasinda bebegim var

Cok fazla. 10 ton su bir ay gidiyor bu da 30 liraya falan denk geliyor. Her gun 2 kisi dus alir iki gune bir balkon yikarim her gun makina calisir

bizedw 150 civarı geliyo hep iki kişiyiz ama 3 kedi bi köpek var. Normal gelmiş bence zaten hava sıcak çok duş alınıyo. Bu sıcaklarda bi giyilen terden asla ikinci kere giyilmez haliyle çamaşir makinasıda cok calisir. Gayet makul.
Icimi rahatlattiniz. Biraz olsun. Cocuk var ister istemez her gun camasir yikaniyo. Yeni eve tasindik mutfagim cok guzel. Normalde BULASIK MAKINASINI gunde bir kere calistirirdim iki gunde BIRI DUSTU. ELDE YIKADIM hep cesmem guzel. ONDAN mi acaba

Ben tek kisi yasiyorum bu ay 86 tl geldi

Bu kadarlik ne yaptim diye düşündüm ama

Atik su bedeli sadece 24 tl
10 ,15 tl de vergi
Gerisi de benden iste
Yine fazla tabi bence

80 lira su için fazla gerçekten ne kadar sıcak olursa olsun duş alınırsa alınsın çok bence

Cok fazla. 10 ton su bir ay gidiyor bu da 30 liraya falan denk geliyor. Her gun 2 kisi dus alir iki gune bir balkon yikarim her gun makina calisir
Yanliz IZMIRDE yasiyorum bunu belirteyim sehir sehir su faturasi degisiyo. Izmirin suyu bahali.

Su faturasi 80 kusur lira gelmis cokmu. Bu arada IZMIRDE YASIYORUM. 3 kisiyiz 1.5 yasinda bebegim var
44 lira gelmişti en son 8 ton ediyor galiba ,yaşanılan şehire göre değişiyor birimler tabi,

birde şu var mesela banyo yaparken nasıl kullanıyorsunuz suyu çeşmeyi aç kapa mı yoksa sürekli duştan mı akıyor eğer böyle yapıyorsanız buda suyun çok tüketilmesine neden oluyor,kovanın içine doldurmak daha doğru bence öyle yapıyoruz biz ailecek.

Back
X