Su faturasi sorunu canim sikkin

Biz 3 kisiyiz, hergun mutlaka dus aliriz hatta bebegim oynasin diye cogu zaman kuveti doldururum. Camasir, bulasik makinesi cok calistiririm 35 civari gelir genelde. Istanbuldayiz bu arada.

Gecen ay sifon ariza yapmis, sizinti seklinde akmis hep. Farkedemedik o kadar ince akmis fakat 75 lira fatura geldi.
Ya yanlis okundu ya da bir yerlerde kacak var dedik, dikkat edince farkettik.

Eger surekli yuksek geliyorsa bir sey diyemem ama bu ay oyleyse vc kontrol etmekte fayda var.

Çoğu vergi faturayı detaylı incelrsenz görürsünz. Hergün duş aliorz 3 çalışan olarak annemde 2 günde 1 wc ye girdigmz an suyu açar kapatmyz çıkana kdr akar fln. Bizede 100 den aşağı gelmz ha bu kdr kullanima rağmen bizim faturanın da çoğu vergi. Bi adam çıkıp isyan etmsti youtubeda bi ara çok dolandi bu vergi olayı ondn inceledm ordan biliyorm

İstanbul’da ? 3 kişi ? Hergün duş ? Makineler çok çalışıyor ve 35 civarı fatura ??

Ay emin misiniz ?

Sagol icimi rahatlattin biz 3 kisiyiz oglumun camasiri cok cikiyo haliyle fatura ona gore geliyo

Bilmiyorum artik. Bide izmirde su pahali diye duymustum

Icimi rahatlattiniz. Biraz olsun. Cocuk var ister istemez her gun camasir yikaniyo. Yeni eve tasindik mutfagim cok guzel. Normalde BULASIK MAKINASINI gunde bir kere calistirirdim iki gunde BIRI DUSTU. ELDE YIKADIM hep cesmem guzel. ONDAN mi acaba
Mutfak güzel çeşme güzel ondan olabilir bence normal yani lüks eve lüks fatura

2 kişiyiz 38 tl geliyor.2 güne bir çamaşır bulaşık makinesi,hergün ikimizde duş alırız.

Biz heep 50 liralik aliyoruz. Ama hakikatten hep 50 liralik aliyoruz. Once para sonra su bizde.

Önceki evde aynı sehirdeyse ve 30-40 tl farkedecek kadar çok geldiyse su kaçağı olabilir tesisatçı cagirabilirsiniz

Bence gayet normal. Bu sıcakta çamaşır makinesi sık sık çalışıyo sık sık duş alınıyor. Çok çok normal sizin kullandığınız 80 tl değildir zaten çoğu vergi onun.

İstanbul’da ? 3 kişi ? Hergün duş ? Makineler çok çalışıyor ve 35 civarı fatura ??

Ay emin misiniz ?

Vallahi buradaki tutarlari duyunca bende bir sasirdim. Acaba bizim su komsunun tesisatindanmi geliyor diye.

Ama yazdiklarim ve faturam konusunda eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…