- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
İstanbul’da ? 3 kişi ? Hergün duş ? Makineler çok çalışıyor ve 35 civarı fatura ??Biz 3 kisiyiz, hergun mutlaka dus aliriz hatta bebegim oynasin diye cogu zaman kuveti doldururum. Camasir, bulasik makinesi cok calistiririm 35 civari gelir genelde. Istanbuldayiz bu arada.
Gecen ay sifon ariza yapmis, sizinti seklinde akmis hep. Farkedemedik o kadar ince akmis fakat 75 lira fatura geldi.
Ya yanlis okundu ya da bir yerlerde kacak var dedik, dikkat edince farkettik.
Eger surekli yuksek geliyorsa bir sey diyemem ama bu ay oyleyse vc kontrol etmekte fayda var.
Bagirmadik ki niye bagirayim vurgulamak icin yazdimSorun tasavruf ÖNERILERINIZI almak
Sagol icimi rahatlattin biz 3 kisiyiz oglumun camasiri cok cikiyo haliyle fatura ona gore geliyoÇamaşır makinesini tam doldurmadan çalıştırma. Elde bulaşık yıkama, bulaşık makinesi ile oldukça tasarruf yapıyorsun. Bulaşık makinesine tabak çanağını sudan geçirip dizeceksen bir leğende hallet işini. Banyo wc ve mutfak lavabolarının su ayarını kıs. Ayrıca herhangi bir wc ya da çeşmede su kaçağı var mı bak. Ben bunları yapmama rağmen iki kişi 74....
Bilmiyorum artik. Bide izmirde su pahali diye duymustumİstanbul'da daha aşağısını görmedim zaten. Kullanımım azalsa da artsa da fatura hep yükseliyor. Elde bulaşık yikamayin çok su gidiyor. Makineye atinca da elektrik çok gidiyor şaştım kaldım yani. Çamaşırda küçük seyleri yaz diye elde yikamissinizdir belki ondan yüksektir. Hali falan yikamak suyu çok harcar. Yoksa alinan duşla falan pek artmaz. Kisaca zamdir o. Ha bir de fatura bazen bir aydan fazlasini kapsiyor yani 5 haftalik falan tüketim olabilir mi?
Mutfak güzel çeşme güzel ondan olabilir bence normal yani lüks eve lüks faturaIcimi rahatlattiniz. Biraz olsun. Cocuk var ister istemez her gun camasir yikaniyo. Yeni eve tasindik mutfagim cok guzel. Normalde BULASIK MAKINASINI gunde bir kere calistirirdim iki gunde BIRI DUSTU. ELDE YIKADIM hep cesmem guzel. ONDAN mi acaba
Onuda bekliyon zaten buyuk ihtimalle benim ki de ucacak.50-70 civarı geliyor
Hergün balkon yıkarım
Makineler duş zaten
Su neyse de
Elektrik uçmuuşşş
Aynen bu yeni tasindi bir gecirelim su faturayi dedilerMutfak güzel çeşme güzel ondan olabilir bence normal yani lüks eve lüks fatura
Ben de hep 50 liralık alırım, hep 50 liralık yani. :)Biz heep 50 liralik aliyoruz. Ama hakikatten hep 50 liralik aliyoruz. Once para sonra su bizde.
İstanbul’da ? 3 kişi ? Hergün duş ? Makineler çok çalışıyor ve 35 civarı fatura ??
Ay emin misiniz ?
Ay cok pahali imisbizde izmitteyiz.5 kişi 150 tl gelor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?