• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su faturanız ne kadar geliyor?

Ortalama 40 civarı geliyor her ay. Yalnız Bursa'da 10 ton üzerine çıkıldığında su fiyat tarifesi 2 katına çıkıyor. Su şehri olmasına rağmen en pahalı suyu da Bursa kullanıyor. Belediye pahalılık için suyun içilebilirliğini bahane gösteriyor.

geçen ay 17 gelmişti çok şaşırmıştık özelliklede eşim
onca su kullanıyosun habire makineler dönüyo nasıl tasarruf edebildin dedi
bende çok tasarruflu gacıyımdır vesselam deidm :60::60:

bence bu fatura hesaplarken bişeylr oluyo nasıl bu kadar fark olur aynı şeyleri yapmama rağmen anlayamıyorum :12:

2 kişiyiz yine 47 geldi,bulaşık makinesi kullanmıyorum,çamaşır mak. de bu ay 3 yada 4 kez çalıştırdım bu ne iş yaaaaaaa:57:

ya bana su faturası 38 tl geldı benım elektrık 31.80 tl geldı ama su faturası 38 den 60 kadar uzanıooo su neden fazla gelıo anlamış dıılımmm:53:

evde 7 kişiyiz 5 yetişkin 2 çocuk

fazla geliyor bize hele yazın buraya yazamayacağım kadar fazla :61:

normalde 20 küsur falan gelırdı.bu ay abarttım galıba ya 56 tl geldı:26:
2 yetıskın 1 cocuk yasıyoruz...

tek başıma yaşıyorum ama inanılmaz su tüketen bir insanım çamaşır makınası hergn çalışır, hergn duş maksimum 10 tl ödedm ama elektirik 60dan aşağı gelmyr!!!

su faturaları şehre göre farklılık gösteriyor yüksek gelenler üzülmesin benimki çok geldi diye bana bursada hep 25-27 arası gelirdi
antalyaya taşındım 15-16 geliyor.

Back
X