Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su faturanız ne kadar geliyor?
- Konu Sahibi Fountain
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Max. 15-16 geliyor.
Çamaşır ve bulaşık makinası o kadar çok harcayan aletler değil. Suyu en çok sifonlar harcıyor.
O yüzden tek seferde tüm suyu vermeyen sifonlar almanızı tavsiye ederim. Eğer yok ise küçük tuvaletiniz için ufak bir kova bulundurun oradan ihtiyacınızı giderin.
Biz 4 kişilik bir aileyiz. Ben her sabah duş alıyorum. Eşim gün aşırı, çocuklar ise biraz daha uzun zamanda. 2 günde bir bulaşık makinası, haftada birde çamaşır makinası çalıştırıyorum. İçme suyu dışında çaya, yemeğe çeşmeden suyu koyarım. Apartman yıkanması için her hafta 2 kez kova ile su veririm.
En çok acıdığım ise çamaşır makinasindan çıkan kirli suyadır. Onları bir sistem olsa klozetlere dökebilsem keşke...
Çamaşır ve bulaşık makinası o kadar çok harcayan aletler değil. Suyu en çok sifonlar harcıyor.
O yüzden tek seferde tüm suyu vermeyen sifonlar almanızı tavsiye ederim. Eğer yok ise küçük tuvaletiniz için ufak bir kova bulundurun oradan ihtiyacınızı giderin.
Biz 4 kişilik bir aileyiz. Ben her sabah duş alıyorum. Eşim gün aşırı, çocuklar ise biraz daha uzun zamanda. 2 günde bir bulaşık makinası, haftada birde çamaşır makinası çalıştırıyorum. İçme suyu dışında çaya, yemeğe çeşmeden suyu koyarım. Apartman yıkanması için her hafta 2 kez kova ile su veririm.
En çok acıdığım ise çamaşır makinasindan çıkan kirli suyadır. Onları bir sistem olsa klozetlere dökebilsem keşke...
Son düzenleme:
- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
- 823
aynen dedikelrinzie katılyıorum..bizde 20 25 arası ödüyoruz ama sifon her zaman kullanmyıoruz koca ve maşraba..yoksa altından kalkılmaz kesinlikelMax. 15-16 geliyor.
- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
17 geldi bize bu ay 2 kişiyiz
bizde iki kişiyiz 27 geldi nasıl 17 geldi size imreniyorum suyu idare edenlere ama benim çamaşır makinesi bir haftada 4 kere açık eşim garson olunca :97: