• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su faturanız ne kadar geliyor?

Max. 15-16 geliyor.
Çamaşır ve bulaşık makinası o kadar çok harcayan aletler değil. Suyu en çok sifonlar harcıyor.
O yüzden tek seferde tüm suyu vermeyen sifonlar almanızı tavsiye ederim. Eğer yok ise küçük tuvaletiniz için ufak bir kova bulundurun oradan ihtiyacınızı giderin.
Biz 4 kişilik bir aileyiz. Ben her sabah duş alıyorum. Eşim gün aşırı, çocuklar ise biraz daha uzun zamanda. 2 günde bir bulaşık makinası, haftada birde çamaşır makinası çalıştırıyorum. İçme suyu dışında çaya, yemeğe çeşmeden suyu koyarım. Apartman yıkanması için her hafta 2 kez kova ile su veririm.
En çok acıdığım ise çamaşır makinasindan çıkan kirli suyadır. Onları bir sistem olsa klozetlere dökebilsem keşke...

Son düzenleme:
Max. 15-16 geliyor.
Çamaşır ve bulaşık makinası o kadar çok harcayan aletler değil. Suyu en çok sifonlar harcıyor.
O yüzden tek seferde tüm suyu vermeyen sifonlar almanızı tavsiye ederim. Eğer yok ise küçük tuvaletiniz için ufak bir kova bulundurun oradan ihtiyacınızı giderin.
Biz 4 kişilik bir aileyiz. Ben her sabah duş alıyorum. Eşim gün aşırı, çocuklar ise biraz daha uzun zamanda. 2 günde bir bulaşık makinası, haftada birde çamaşır makinası çalıştırıyorum. İçme suyu dışında çaya, yemeğe çeşmeden suyu koyarım. Apartman yıkanması için her hafta 2 kez kova ile su veririm.
En çok acıdığım ise çamaşır makinasindan çıkan kirli suyadır. Onları bir sistem olsa klozetlere dökebilsem keşke...
aynen dedikelrinzie katılyıorum..bizde 20 25 arası ödüyoruz ama sifon her zaman kullanmyıoruz koca ve maşraba..yoksa altından kalkılmaz kesinlikel:(

bu ay 20 geldi.genelde 20-25 arası değişiyor.7 yıl önce ilk su faturamız 31 gelmişti.şok olmuştum.bir akrabam 7-8 makine çamaşır getirmişti.ondandı herhalde.

yani kislar sizinkine faturami denir hayretle okudum ve imrendin yani
biz evde uc cocuk esimle beraber 5 kisiyiz
6 ayda bir gelen su faturam ise 700-800 euro ne kadar dikkat etsemde su faturasi dusmuyor
yani sizin odediginiz faturalari duyunca trye tasinasim geldi

ya iki kişiyiz bize her ay 50-60 arası geliyor,siz nerede oturuyosunuz da su o kadar ucuz,genellde hep 20-30 arası geliyormuş

ya iki kişiyiz bize her ay 50-60 arası geliyor,siz nerede oturuyosunuz da su o kadar ucuz genellde hep 20-30 arası geliyormuş

geçen ay 18
bu ay 27 gelmiş
yaptığım şeyler aynı bazen diyorum bu faturayı kafalarına göre çıkartıyolar herhalde :86::86:

Back
X