• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su faturanız ne kadar geliyor?

Yeni Fatura 15 Lira sanırım. eski evde Makina durulama suyunu çok kullanırdım balkonlara. Burada yapamıyorum malesef havalarda ısınıyo :)
Elektrikte 25 felan.

10 nun altında nasıl geliyo merak ettim nasıl oluyo o ya bizede öğretsinler..iki kişiyiz ayda 30 dan aşağı gelmez..bide çalışıyoruz gündüz yokuz..

Yeni Fatura 15 Lira sanırım. eski evde Makina durulama suyunu çok kullanırdım balkonlara. Burada yapamıyorum malesef havalarda ısınıyo :)
Elektrikte 25 felan.

15 mi nasıl oluyo :53:15:53: ben iki kişiyim çalışıyoruz hemde en az 25 en normalde 32 30 falan geliyor ..üstelik sürekli temizlikte yapmıyorum haftada 1 kere yani...​

Evlendıgımden berı hem elektrık hem su 47 hıç sasmıo =)))
Bu ay 40 geldi çok şaşırdım !!
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

yeni evliysen çok normal..:70::16:

7 aylık evlıyım ama onunla alakası yok dıe dusunuyorum.. bekarkende hergun banyo yapmadan dısarı cıkmazdım.. hele yazın 2 kere bılemedın 3 yanı... terledıkce alırım dusumu... :52::52::52::52: ayrıca esımde bole bekarkende boleymıs sımdıde bole.. bı de hergun makıne calısıo bı gıydıgımızı bır daha gıymıyoruz.. :52::52::52::52:

ama ben çalışıyorum normalde 47 geliyodu bide tık olmayınca :9: karıkoca işten gelir gelmez uyuyunca öyle oluyo su otomatikman 25 düşüyor :9:

bızde calısıoruz hemde vardıyalı =)) gelıncede sabah 6 ya 7 ye kdr otururuzz... ızın gunlerımızde temızlık hatta nerdeyse her gun supurge acılır bızım evde normal sanırım.. :52::52::52: ben bıraz abartmısım:52::52::52::52::52:

her gün bulaşık çamaşır makinam açılır ama 17 geldi geçen ay ne işse elektirikten gülmedi bundan gülüyor yüzümüz :37:

Back
X