canım sakin ol önce:) yağtıkların tecrübesizlikten kaynaklanan yanlışlar,ama eskiler de öyle yaparmış,bize bişi olmamış di mi??? ancaak bebeklerin sağlığı için artık dr.ları iyi dinlemek lazım ve gelişmelere ayak uydurmak lazım.öncelikle bebeğine ne olursa olsun sakın ama sakın bi daha 1 yaşına kadar bal ve inek sütü verme,sakın.bol bol emzir,senin sütün ona en faydalı şey.ama sütün olmaz ya da yetmezse ki bol bol sıvı ,meyve suyu,ısırgan çayı, şekersiz kayısı kompostosu içersen ve pozitif düşünürsen sütün olur,devam formülü mamalar,sütler var.milupa,bebelac,hero baby.bildiğim kadarıyla hero en ucuzu.onlardan hazırla ve içir.ama önce dr.a danış.ayrıca kabızlık konusunda da bebeklerin bağırsak aktiviteleri anca 6 ayda düzene giriyo.ya da ek mamalara başlayınca.benim oğlum bazen günde 2 yapardı bazen haftada 1!!! ben de tabii panik yapıyodum ama dr. normal olduğunu söyledi.ancak 7 günü geçerse zeytinyağını kulak pamuğuna sürüp,pposuna azcık sürmemi o da yaramazsa fitil demişti.kabızlığı kafana takma ama bi daha da minicik bebeişine süt,bal verme.ayrıca 1 yaşına kadar yumurta beyazı,patlıcan ,bakla sakıın verme!!!
her zzman burdayım,her konuda yardıma hazırım:)
şu ana rahatlaması için de bol bol sarıl,ninni söyle,kucakla...