slm arkadaşlar, son zamanlarda saçıma su dalgası yaptırmak istiyorum ama daha önce yaptıran var mı fikrini almak istiyorum, memnun musunuz, zararı oldu mu? bide fayatı ne civardadır bilen var mı, ben sordum bi kuaföre 150 ytl ye yakın fiyat söyledi, gerçekten bu kadar pahalı mı su dalgası?
ben yaklaşık 2 sene önce yaptırdım..beceremedi tabi kuzu kafa oldum delikafadulden
sonra yavaş yavaş normal dalgaya döndü .. ben 2 sene önce 60 a yaptırdm..
saçlar çok yıpranıyor...ben ne yaptıysam elektiriklenmeyi önleyemedim papaz gibi gezdim hep kaydirigubbakcemile3
doğal dalgalar bi şkeilde şekle giriyor belki ama permalar şekillenmiyor galiba ..jöle ve köpük çok kalıntı bırakıyor doğallığı bozuyo...bence sen saçını normal bırak a.s.
benim arkadaşım 6 ayönce 40 a yaptırdı hemde beline inen saçlarını. bende 2 yıl önce 50 ye yaptırmıştım ine belimde olan saçlarımı. iki kere yaptırmışlığım var
su dalgası için şunu diyebilirim; bir kez yaptıran muhakkak 2. yi de yaptırıyor. ama ikinciden sonra sıkılıp birdaha yaptırmıyor. 1 yıl kadar gidiyor. çok güzel,kolay kullanışlı oluyor. ama elbet braz yıpratıyor kırıyor saçı. ayrıca düzleştirici ile de düz kulanabiliyorsunuz yine eskisi gibi. bir sorun olmuyor.
yalnız bence, gür saçlıla için sonuç daha güzel. yani seyrek saçlıarda ben pek beğenmiyorum. buarada bence en fazla 100 lira verilir uzun saça. sizin dedikleriniz bana çok pahalı geldi.
canım ben şubatta yaptırmıştım normlde saçlarım dümdüz biraz hacimlensin kabarsın istedim valla diğer kızlar gibi kuzu oldum ama hoşuma gitti benim yani banyodan sonra her lüleyi jöleleyerek burduğumda lüle lüle oluyo dalgasında bi sorun yok ama düz saç gibi değil çok uğraşmak gerekiyo. ama hacimli görüntüsü süper bence. gerçi artık hevesimi aldım kaydirigubbakcemile3 düz saçlarımı geri gelseee :Saruboceq: bi de benim kuaför tanıdıktı sürekli gittiğim yer olduğu için 70 e yaptı
arkadaşımın da saçları boyaydı bir sorun olmadı. bazı kuaförler bizede demişlerdi boyalı saç olmaması daha iyi diye ama biz yaptırdı ve arkadaşımda bir sorun olmadı.
benim de ince telli seyrek saçlı bir arkadşaımyaptırdı su dalgasını,6 aylık paketten yaptırdı ama saçları eski haline bir-bir buçuk yılda döndü... gür saçlılarda oldugu kadar güzel durmadı tabi ama düm düz cansz saçlarına biraz da olsa hareket getirdi....bi ara ben de çok düşündüm ama sonra vazgeçtm ya sıkılırsam dye.