Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla arkadaşım ben hiç tavsiye etmiyorum.. Yaptırdım başlarda baya memnun kaldım. Ama çok yıpratıyor saçı. 2 ay 3 ay içinde eski güzelliği kalmıyor.. çok zayıflatıyor saçı. Tek çare uzadıkça kestirmek oluyo..
valla arkadaşım ben hiç tavsiye etmiyorum.. Yaptırdım başlarda baya memnun kaldım. Ama çok yıpratıyor saçı. 2 ay 3 ay içinde eski güzelliği kalmıyor.. çok zayıflatıyor saçı. Tek çare uzadıkça kestirmek oluyo..
aslaaaa diyorum..bende çok hevesle yaptırdım..benimde çok düzdü(!) düzdü diyorum çünkü saçım işlem görünce o kadar yıprandıki..kendine hala gelemedi 1 yılı çoktan geçti yaptıralı..uçlar5 parmak kadar keçe gibi..uzasında kestireyim eski haline dönsün diye sabırsızlanıyorum..bence kendin yap maşayla falan..geçici ama olsun,en azından saçın yıpranmaz
Herkese selamlar..
Ben temmuz ayında yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim saçımda hiçbir yıpranma olmadı çok rahat ettim,saçlarımda dökülme filan da olmadı hatta daha geç yağlanıyor saçım ,6 ay geçmesine rağmen hala dalgalı üstten uzayan saçlarım kötü bi görüntü oluşturur diye düşünmüştüm ama gayet güzel duruyorlar,resim ekleyemiyorum malesef göstermek isterdim.
Benim arkadaşım yaptırdı ve gerçekten çok güzel oldu. Çok doğal duruyor yaptıralı 1 yıl oldu saç uçlarında hala var. Yıpranma konusuna gelirsek saçlarının uçları kırıldı evet ama kötü görünmüyor
çok teşekkürler yaa olumlu bişey duymak nekadar güzel.zaten bu benim içimde ukte old7u yapıcam inşallah sağol