• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri su dalgası hakkında fikri olanlar lütfeenn

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

seno_seno

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
846
33
298
Eskişehir
selam kızlar .benim saşlarım çok düz fönlü gibi.ben iyice uzatıp perma gibi değil de orta irilikte su dalgası istiyorum.içimse hep bi heves var ama cesarete edemiyorum.kalıcılığı geçtikten sonra kendi saçım aslına dönermi?

Valla arkadaşım ben hiç tavsiye etmiyorum.. Yaptırdım başlarda baya memnun kaldım. Ama çok yıpratıyor saçı. 2 ay 3 ay içinde eski güzelliği kalmıyor.. Çok zayıflatıyor saçı. Tek çare uzadıkça kestirmek oluyo..

aslaaaa diyorum..bende çok hevesle yaptırdım..benimde çok düzdü(!) düzdü diyorum çünkü saçım işlem görünce o kadar yıprandıki..kendine hala gelemedi 1 yılı çoktan geçti yaptıralı..uçlar5 parmak kadar keçe gibi..uzasında kestireyim eski haline dönsün diye sabırsızlanıyorum..bence kendin yap maşayla falan..geçici ama olsun,en azından saçın yıpranmaz

aslaaaa diyorum..bende çok hevesle yaptırdım..benimde çok düzdü(!) düzdü diyorum çünkü saçım işlem görünce o kadar yıprandıki..kendine hala gelemedi 1 yılı çoktan geçti yaptıralı..uçlar5 parmak kadar keçe gibi..uzasında kestireyim eski haline dönsün diye sabırsızlanıyorum..bence kendin yap maşayla falan..geçici ama olsun,en azından saçın yıpranmaz

:43::43::43: paylaşımın için sğaoll.:( keşkem kimsenin fikrini almadan gidip yaptırsaydım hehe:14::15:

inan bana çok pişman olurdun..tüleriyor falan bir zaman sonra. ne yapsan şekil almıyor...
kısacık saçı sevmediğim için kestirmiyorum..ama ara ara bu keçe kısmından kurtulmak için yaptırmak istemiyorda değilim.
bu arada düz saçın kıy*****i bilelim.kıvırcık dalgalı hiç kullanışlı değilmiş..heves edilecek yanı yokmuş yani..günlük geçici yapalım ama saçımız bizim olsun:1:

Herkese selamlar..
Ben temmuz ayında yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim saçımda hiçbir yıpranma olmadı çok rahat ettim,saçlarımda dökülme filan da olmadı hatta daha geç yağlanıyor saçım ,6 ay geçmesine rağmen hala dalgalı üstten uzayan saçlarım kötü bi görüntü oluşturur diye düşünmüştüm ama gayet güzel duruyorlar,resim ekleyemiyorum malesef göstermek isterdim.

Herkese selamlar..
Ben temmuz ayında yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim saçımda hiçbir yıpranma olmadı çok rahat ettim,saçlarımda dökülme filan da olmadı hatta daha geç yağlanıyor saçım ,6 ay geçmesine rağmen hala dalgalı üstten uzayan saçlarım kötü bi görüntü oluşturur diye düşünmüştüm ama gayet güzel duruyorlar,resim ekleyemiyorum malesef göstermek isterdim.

çok teşekkürler yaa olumlu bişey duymak nekadar güzel.zaten bu benim içimde ukte old7u yapıcam inşallah sağol :46::66:

Benim arkadaşım yaptırdı ve gerçekten çok güzel oldu. Çok doğal duruyor yaptıralı 1 yıl oldu saç uçlarında hala var. Yıpranma konusuna gelirsek saçlarının uçları kırıldı evet ama kötü görünmüyor

Benim arkadaşım yaptırdı ve gerçekten çok güzel oldu. Çok doğal duruyor yaptıralı 1 yıl oldu saç uçlarında hala var. Yıpranma konusuna gelirsek saçlarının uçları kırıldı evet ama kötü görünmüyor

teşekkürler canım ilgin için :23: duyduklarıma mutlu oldum.

Back